donald-young
Użytkownik
Bardzo mi przykro i trzymam kciuki za Adriana, ale może to zabrzmieć źle, to musiało się kiedyś wydarzyć. Oby z tego wyszedł zdrowy, ale już bez powrotu do żużla
Bardzo mi przykro i trzymam kciuki za Adriana, ale może to zabrzmieć źle, to musiało się kiedyś wydarzyć. Oby z tego wyszedł zdrowy, ale już bez powrotu do żużla
Czy warto to niewiem ale ja mam to na głównym kuponie i liczę mocno że Łódź się postawi,czy awansuje wątpię ale 37 jak najbardziej do zrobienia...panowie handicap + 16 na lódz warto ?
Mimo wszystko sądzę, iż w 6 biegu to będzie para Kościuch-BeckerSadurski powyżej 2.5 pkt. w pierwszych pięciu startach @2.22 STS
Play offy mają to do siebie, że często mają nieoczywistych bohaterów. Dziś linia na Krzyśka wydaje mi się, że albo punkcik za niska, a na podaną kurs jednak za wysoki, bo krośnianina stać na pokrycie już w biegu juniorskim. Co do drugiego biegu właśnie gospdoarze będą tu faworytem do wygrania 5-1, więc wydaje mi się, iż dobro drużyny będzie ponad wszystkim i kluczem do sukcesu będzie start przed Karczewskim, który powinien mojego faworyta poprowadzić do mety na prowadzeniu. W razie niepowodzenia jest jeszcze bieg szósty z Kościuchem i Grygolcem. W dwunastym na rozkładzie ponownie Kościuch i Bartoch. No nie wiem, ale dla mnie to bet dnia i Sadurski zrobi dziś wszystko, aby odbić sobie niepowodzenie z Łodzi.
Totalbet ma -8.5 po 2.55... Czysta wygrana 1.53, nawet -6.5 mają po 2.25Bydgoszcz - Zielona Góra
Bydgoszcz -8.5
Kurs 2.01
Sts
Bydgoszcz na przegranej pozycji. Wręcz niemożliwej ale to nas nie interesuje. Dla nas liczy się to by podjęli rękawice. I oczywiście mają kim a Zielona nie musi się dziś zabijać o korzystny wynik. Bjerre to w ostatnich meczach maestro. Jemu wtórować musi Zagar. Jako trzeci lider Wiktor który nie może pojechać jak ostatnio pomimo wieku musi być liderem. Od koniecznego koniecznie wymaga się pokonania Mencela jak i Borowiaka. O ile o powyższa trójkę liderów jestem dziwnie spokojny to reszta w rękach Olega i Jelenia. No po prostu muszą pojechać na swoim poziomie a nieraz pokazywali że u siebie ważne punkt dorzucają. I na koniec czarny koń młody Ben który czuje że przebojem wjedzie do naszej ligi. To co gość jedzie w ostatnim czasie to nie jest przypadek. Choć nie raz nasza liga to negatywnie weryfikowała tak dziś czuje że zaskoczy zastępując kewlar. Wiadomo że po drugiej stronie nie przyjedza ogórki jednak no ciężko uwierzyć w kolejny doskonały występ Piotra czy Borowiaka na 7 co zrobiło różnice. Ciężko też wierzyć na wyjedzie i mieć go za pewnik w postaci dobrego wyniku w Krzysia czy Rohana. Gdyby nos mnie zawiodl mamy jeszcze deskę ratunku po awansie z.g może sobie trochę poluzować co jest szansa dla Bydgoszczy. Bo wygrana 50-40 z Zieloną Góra która być może wcześniej zapieczetuje awans nie jest jakimś kosmosem
Na dokladke oczywiście Win Częstochowy
Oczywiście że optymistyczna tak samo nikt się nie spodziewał wyniku z 1 meczu. Bydgoszcz powalczyć może a wygrać 8-10 jeśli dwumecz będzie rozstrzygnięty to nie jest niewykonalne.Bardzo optymistyczna analiza.
Zielona Góra nie tylko
Totalbet ma -8.5 po 2.55... Czysta wygrana 1.53, nawet -6.5 mają po 2.25
Jesteśmy w tej samej sytuacji mam dużo długoterminowych kuponów gdzie elementem jest zakład Bydgoszcz Lepszy od Krosna razem z Playoff po pierwszych meczach rozmawiałem na czacie z konsultantami( Bukmacher STS) i odpowiedź była że w tej sytuacji gdy obie drużyny odpadną na tym samym etapie Playoff będzie liczona pozycja z tabeli sezonu zasadniczego ale głowy za to nie dajeJa mam i typ i zapytanie.
Mam dlugoterminowy zaklad jeszcze gdzies tam postawiony, że Bydgoszcz lepsza od Krosna. Co prawda szanse powodzenia uwazam, ze sa znikome już, ale tak sie zastanawiam hipotetycznie. Czy gdyby awansowała Zielona Gora i Łódz to o tej klasyfikacji bedzie decydowac miejsce w tabeli sezonu regularnego czy jakies bilanse punktowe meczow polfinalowch (duzych punktow, ewentualnie malych punktow) ? Zawsze mozna jeszcze liczyc, ze Bydgoszcz przynajmniej wygra u siebie, a Lodz zrobi niespodzianke i przegrywajac awansuje. Malo realne, ale taka kombinacja istnieje.
Typ z kolei to taki:
Zmarzlik powyzej 11,5
Co prawda nie wroze Gorzowowi powodzenia, ale to calkiem mozliwe bedzie mecz Czestochowa kontra Zmarzlik. Zmarzlik w Gorzowie wypadl srednio jak na niego, ale dzis sadze ze zapuntuje duzo lepiej, a linia az tak wygorowana mi sie nie wydaje.