donald-young
Użytkownik
1.5k
Wiele glupot mialem okazje przeczytac na tym forum ale ten twoj wpis i kilka innych w tym temacie innych osob bija wszelkie rekordy. Czekacie kilka dni na wyplate i to juz wam wystarcza zeby wyciagnac wnioski, ze buk ma problemy finansowe, nie ma kasy i zaraz padnie. W bukach zagranicznych czasem czeka sie na wyplate miesiac a tutaj jest drama i poczucie zagrozenia o swoje pieniadze jak buk kilka dni nie wyplaca. Spokojnie wszystko wam wyplaca. Nie ma sensu siac tutaj paniki.Popłynęli z promką i teraz mają problem z wypłacaniem, który jest już w sumie od dość dawna. Wypłacajcie i ciśnijcie póki możecie bo wygląda na to, że niedługo się zawiną.
czemu głupoty? Gdyby to był zagraniczny jak np Otobet który mimo polskiego supportu telefonicznego okazał się scamem to rozumiem, ale polska zarejestrowana firma ? Nie chcę mi się w to wierzyć.Macie farta bo jak od niedzieli walczę o aktualizację salda,oczywiście bezskutecznie.W plecy parę setek.
Ranczo0123 nie kompromituj się takimi wpisami,lepiej nie pisz nic.
A wierzący jesteś?czemu głupoty? Gdyby to był zagraniczny jak np Otobet który mimo polskiego supportu telefonicznego okazał się scamem to rozumiem, ale polska zarejestrowana firma ? Nie chcę mi się w to wierzyć.
W sumie mógłbym napisać to samo o Twoim wpisie, bo to co napisałem nie wynika wyłącznie z faktu ociągania się z wypłatami tylko z informacji z wewnątrz firmy do jakich udało mi się dojść. A kwestia wypłat to po prostu już któryś sygnał, że wszystko idzie w stronę o której wspomniałem. Co innego problemy techniczne z wypłatami, a co innego permanentne opóźnienia. Do tego dochodzi zupełny brak kontaktu z ich strony, co jest niedopuszczalne przy żadnej szanującej się firmie, nawet tygodniowe opóźnienia w rozliczaniu zdarzeń, brak jakiejkolwiek aktywności na mediach społecznościowych. Mało? Musiały tam polecieć grube zwolnienia, a jak to są niewystarczające dowody, że firma krzak zaraz padnie to nie wiem co byś jeszcze potrzebował.Wiele glupot mialem okazje przeczytac na tym forum ale ten twoj wpis i kilka innych w tym temacie innych osob bija wszelkie rekordy. Czekacie kilka dni na wyplate i to juz wam wystarcza zeby wyciagnac wnioski, ze buk ma problemy finansowe, nie ma kasy i zaraz padnie. W bukach zagranicznych czasem czeka sie na wyplate miesiac a tutaj jest drama i poczucie zagrozenia o swoje pieniadze jak buk kilka dni nie wyplaca. Spokojnie wszystko wam wyplaca. Nie ma sensu siac tutaj paniki.
O jakich zagranicznych bukach mówisz? Nigdy w życiu nie czekałem na wypłatę dłużej niż kilka dni. Ja musiałem o swoje pieniądze walczyć wysyłając przedsądowe wezwanie do zapłaty - i co? To normalny zabieg w wypłacie pieniędzy? Zresztą nie jestem sam. A brak płynności w realizowaniu wypłat to właśnie fakt, że mają problemy finansowe albo chcą się zwinąć, tracąc przy tym jak najmniej. Chcesz to tam wpłacaj i kontaktuj się w sprawie wygranych - ale przestań pieprzyć, że tutaj ktoś sieje panikę. Za taką opinię masz od bestbet24 dostać freebeta kilkuzłotowego?Wiele glupot mialem okazje przeczytac na tym forum ale ten twoj wpis i kilka innych w tym temacie innych osob bija wszelkie rekordy. Czekacie kilka dni na wyplate i to juz wam wystarcza zeby wyciagnac wnioski, ze buk ma problemy finansowe, nie ma kasy i zaraz padnie. W bukach zagranicznych czasem czeka sie na wyplate miesiac a tutaj jest drama i poczucie zagrozenia o swoje pieniadze jak buk kilka dni nie wyplaca. Spokojnie wszystko wam wyplaca. Nie ma sensu siac tutaj paniki.