Za Asprgena też jest Z/Z dzisiajW Masarnie dziś ZZ-ka za Pawlickiego. Ktoś się orientuje czy Buczkowski może również jechać jako ZZ-ka?
Nie może. Tungate też nie.W Masarnie dziś ZZ-ka za Pawlickiego. Ktoś się orientuje czy Buczkowski może również jechać jako ZZ-ka?
mi się wydaje że buczek może -nie jestem pewny w 100%Nie może. Tungate też nie.
Lindbaeck, Kvech, Gusts i Bangs.A Lindback?
Z Fricke to chyba na jakąś zmowę poszedłeś. Niemożliwe żeby normalny zawodnik w 3 biegi zrobił 1 punkt na tym poziomie co kangur.Kontynuujemy zielone typy...
R. Jensen powyżej 10.5 pkt 1.70 forbet 11 pkt.
Rasmus w kapitalnej formie. Świadczy o tym niedawne indywidualne mistrzostwo Danii i awans do SEC. Dziś na domowym torze uważam że będzie liderem obok Janowskiego. Ekipa gości osobowo nie powala, każdy zawodnik w zasięgu Rasmusa. W trzech ostatnich meczach Rasmus na domowym torze 14,12 i 8 punktów w przerwanym meczu po 3 startach.
M. Fricke poniżej 9.5 pkt 2.00 forbet 9 pkt.
Max jeszcze nie przekroczył tej linii na domów torze. Maxowi oprócz pojedynczych meczów w polskiej lidze doskwiera mu brak powtarzalności. Bardzo często ma średnie występy. Uważam, że dziś będzie podobnie, gdyż po stronie gości Hampel, Kubera, Zmarzlik i Berntzon. Ma dziś Max z kim przegrywać i dziś Max zdobędzie maksymalnie 7 punktów. No dobra ... 9 punktów.
Z przykrego doświadczenia z rozliczaniem z sts, wiem że nie łatwo będzie Ci odkręcić jego punkty. Moim zdaniem pisz do redaktora ze sportowych faktów, napisz mu o co chodzi i żeby postarał się poprawić wynik Lahtiego w artykule.Ten sts jaja sobie robi Lahti uznali ze mniej niz 8.5 przywiózł bo tak jest na sportowych faktach a on 10 pkt przywiózł
Z nimi nie wygrasz, tylko jak SF zmienią ten wynik w tabelce, choć moim zdaniem jest to tak błachy temat, że wątpię w sukces w tej sprawie. Sts rzeczywiście ma swoje odchyły, ja też kiedyś na ich widzi misie z regulaminu straciłem pare groszy, ale jeśli chodzi o ofertę bna żużel to są jedni z najlepszych na rynkuWiem wysłałem im linka to mi odpisali ze Lahti nie jechal to jest oszustwo jawne
Post automatycznie złączony:
Trzeba zmienić bukmachera bo ten sts to juz jest porażka z tym ich oszustwem
Nie odpuszczaj, ja już wiele razy pisałem reklamacje dotyczącą żużla i nie tylko, raz mi uwzględnili po ponad 30 dniach i w końcu się udało. Trzeba ich oduczyć dziadostwa, bo widać, że specjaliści tam nie pracują, często się zdarza, że wpisują wynik biegu np. przed końcem 4 okrążenia i jak jest mijanka na ostatniej prostej już tego nie uwzględniająZ nimi nie wygrasz, tylko jak SF zmienią ten wynik w tabelce, choć moim zdaniem jest to tak błachy temat, że wątpię w sukces w tej sprawie. Sts rzeczywiście ma swoje odchyły, ja też kiedyś na ich widzi misie z regulaminu straciłem pare groszy, ale jeśli chodzi o ofertę bna żużel to są jedni z najlepszych na rynku