Ja widzę 2.20Kurs 3,40 na Tarnów na Etoto. Polecam łapać
W Opolu dziś na juniorce jedzie Kowalski i pewnie dostanie 5 biegów, a więc pozabiera trochę punktów lideromR.Douglas under 8.5 Fortuna kurs 1.75
Dziś derby dwóch kolejarzy,będzie nerwowo,wybieram go choć ryzykownie, to ma bieg po biegu 10 i 11, pierwszy start trudny więc celuje w under,waham się trochę bo linia 10.5 na Pickeringa też fajna na under ale idę jednak w Douglasa
Jesteś pewny? Na SF piszą, że Kowalskiego najprawdopodobniej zabraknie i pojedzie Krawczyk/Poczta.W Opolu dziś na juniorce jedzie Kowalski i pewnie dostanie 5 biegów, a więc pozabiera trochę punktów liderom
Na 99 % w Rawiczu Sadurski, a w Opolu PocztaPodobno wczoraj gdzieś się wypowiadał że pojedzie, do tego w sts jest nawet na niego linia, a więc są przesłanki, że jednak da radę, choć lepiej poczekać na oficjalne info.... Kursy też spadają na Opole, a buki też mają swoje dojścia do składów.... Staramy się jak możemy, żeby być Kroczek przed nimi, ale nie zawsze nam to wychodzi
Z Pocztą się sprawdziło, a w Rawiczu Kłosok(raczej kevlar)Na 99 % w Rawiczu Sadurski, a w Opolu Poczta
Teoretycznie powinien być wykluczony z powodu przekroczenia czasu dwóch minut w powtórce wyścigu, bo nie ma winnego, więc junior nie mógł za niego wskoczyć.Damian Baliński niezdolny do jazdy. Panowie jak będzie rozliczony zakład na over punktowy Balińskiego? Bo skoro jego pierwszy wyścig został powtórzony, a Damian nie był z niego wykluczony, więc de facto nie rozpoczął żadnego wyścigu i powinien być zwrot?
Moim zdaniem może być zwrot, bo grałeś w betcliku, grałem ostatnio u nich zawodu młodzieżowe, które przerwali w połowie i jako jedyni wśród bukmacherów dali zwroty. Chyba najbardziej fair bukmacher że wszystkich.... Choć czekam od czwartku na przelew od nich, dość dziwne mają zapiski w regulaminie i wypłata trwa 1-5 dni, a u większości to nawet 10-15 minTeoretycznie powinien być wykluczony z powodu przekroczenia czasu dwóch minut w powtórce wyścigu, bo nie ma winnego, więc junior nie mógł za niego wskoczyć.
Przy czym nie jestem pewien 100%, bo każda liga co sezon ma inne przepisy i łatwo się pogubić. Może tego bubla załatali, ale nie mam pewności.
Rozliczone jako ZWROTDamian Baliński niezdolny do jazdy. Panowie jak będzie rozliczony zakład na over punktowy Balińskiego? Bo skoro jego pierwszy wyścig został powtórzony, a Damian nie był z niego wykluczony, więc de facto nie rozpoczął żadnego wyścigu i powinien być zwrot?