Van Rijthoven-Opelka
Typ:1
Kurs:1.88!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Totolotek
Przeglądając spotkania na środowe mecze odrazu rzucił mi się w oczy ten dość pewny typ , tylko czekałem na kogo wypadnie niesamowity obecnie Van Rijthoven (który wg.mnie zamelduje się w półfinale)a zagra z drewniakiem Opelką, który oprócz serwisu NIE POSIADA NIC, łącznie z pewną najważniejszą częścią głowy, jego styl przypomina drewnianego Karlovica, ale do rzeczy, w 1 rundzie wygrał z nieistniejącym na mapie świata Tabernerem-ziemniakiem z Hiszpanii z którym w dodatku się męczył pomimo wygrania 3-0, co można napisać o Holendrze?otóż to że gościu dojdzie do półfinału wimbledonu a kto będzie przeciwnikiem wg.drabinki itp.nie mam zielonego pojęcia, chyba nikt nie wie, pamiętacie kilka lat temu Kubota z Janowiczem w Cwierćfinale?!!!!Jurek był w półfinale ale Kubot co takiego wcześniej grał (oczywiście w singlu)oprócz dobrych spotkań deblowych?nic, wielkie g...., padakę do potęgi, wimbledon ma to do siebie że takiemu może raz w życiu wyjść serwis i może się zameldowac we wspomnianym ćwierćfinale, ale nie porównujmy graczy pokroju Polaka do megaza......... Holendra który nagle pokazuje ni stąd ni zowąd
tenis z Najwyższej Światowej półki, obejrzyjcie sobie finał z Medvedevem, choć wiem że to niczego nie wyjaśnia ale on tak samo gra obecnie i potwierdzi to na wimbledonie, tylko czekać jak wpadnie na kogoś mocniejszego i korzystać z potencjalnego mega zaje..... kursiku, bo stać go na daleeeki wypad z tym wachlarzem zagrań, niesamowity spokój w grze,opanowanie, ładny
tenis, jednoręczny beckhend-dawno już po Wawrince czy Fedim takiego nie oglądaliśmy prawda, serwis potężny w każdym calu i to wszystko póki co wchodzi!!!polecam przy tym kursie, do dubla dokładamy:
Sinner-Ymer 1, 1.2
Otte-Harrisonn 1, 1.15
Norrie- Munar 1, 1.14