R
1,6K
radomiak1910
Użytkownik
no i cóż mam Ci odpowiedzieć skoro wiesz lepiej ile czekałem?
U mnie dość szybkie wyplaty niby byly a później 5dni czekania i się rozstaliśmy bo dali limityno i cóż mam Ci odpowiedzieć skoro wiesz lepiej ile czekałem?
Jeśli dokonałeś obrotu a masz kupony w trakcie to calosc zostanie uwolniona po rozliczeniu kuponowWczoraj wpłaciłem tam depozyt używając bonusu. Kwota przeszła na saldo bonusowe, zacząłem robić obrót a dzisiaj loguje się na konto i nie mam żadnego bonusu. Pomimo tego, że zrobiłem już nawet trochę więcej niż początkowy stan. Tak po prostu zabrali sobie bonus i nawet na czacie twierdzą że to błąd, ale nie chcą oddać mi tych pieniędzy. Ktoś miał taką sytuację, lub wie co można zrobić? Pierwszy raz się spotykam z czymś takim, jak buk sam mówi że popełnił błąd, ale pieniędzy oddać wcale nie chce
Ja tak miałem ostatnim razem gdy był na premier league bonus od wpłaty . Zerknij czy te środki się nie zablokowały bo u mnie była taka sytuacja ze miałem kupony na kilka dni postawione w momencie gdy obracalem bonusem , a reszta kwoty ogarnalem obrót i nagle kwota bonusu poszła w blok i tłumaczyli tym ze system u nich tak działa i dopóki wszystkie zdarzenia nie zostaną rozliczone z tych moich wcześniejszych kuponów co były w grze to te środki się nie odblokują . Dziwny system ale tak rzeczywiście było i później te środki wróciły już bez bonusu
Dzięki, ale nie o to chodzi. Tutaj mi zostało jeszcze dobre kilkaset złotych do obrotu.Jeśli dokonałeś obrotu a masz kupony w trakcie to calosc zostanie uwolniona po rozliczeniu kuponow
To raczej norma odkąd pamiętam.Ma ktos problemy z zacinającą się apka/strona mobilną tego buka? Jakieś rozwiązania problemu?
Podejrzewam ze to twój błąd skoro już kolejny raz taki przypadek. Ja gram 20lat i nigdy takiej sytuacji nie miałemWracam do wątku sprzed ponad roku dotyczącego podmiany typu w moim kuponie z over na under. Może trochę odbiegnę od tematu tego buka, na którym konta już nie mam, ale tydzień temu miałem do czynienia z identyczną sytuacją u zagranicznego buka, więc takie brudne sztuczki jednak mają miejsce, a mój oczopląs to nie była tylko i wyłącznie teoria spiskowa. Oczywiście zarówno w jednym jak i drugim przypadku postawiony zakład był z freebeta / środków bonusowych. Pozostawiam Was z tym do namysłu. Pozdrawiam.
Nie, bo nie czuję się w tej kwestii osamotniony akurat u tamtego buka/kasyna. Ktoś z pewnego forum miał identyczną sytuację.Podejrzewam ze to twój błąd skoro już kolejny raz taki przypadek. Ja gram 20lat i nigdy takiej sytuacji nie miałem
Przeciez to normalna procedura. Ustawa antyhazardowa się kłania, przeciwko praniu brudnych pieniędzy. Ciesz się ze obrot tylko 500zl czyli polowa wpłaconego depozytu, inni wymagaja obrotu całością wpłaconych środków.Nie polecam bukmachera. Po wpłacie -nie chciałem bonusu- okazuje się, ze nie możesz wypłacić 1000 zł. Zanim to zrobisz musisz postawić za 500 zł każda wpłata, obojętnie jaka, jest blokowana i nie można jej wypłacić póki nie postawi się za 50% wpłaconej kwoty. Scammerzy jak Betcris i betfan + te wszystkie wynalazki.