Został tylko tydzień wiec na konkurs raczej marne szanse ? ????Jest jeszcze trochę czasu do Mistrzostw, jeszcze decyzja nie została podjęta, ale bardzo możliwe, że tradycyjnie pojawi się taka zabawa.
Chyba na razie tylko tyle co na stronie podają w raportach z danej sesji, jak wyglądały mecze, kto ile wbił maksów, ale trzeba sie wczytać.Hej. Ma ktoś stronkę ze statystykami z MŚ WDF? Nie mogę nic znaleźć, chodzi mi o 180ki, checkouty
No właśnie widziałem i myślałem że są gdzieś normalne statystyki meczowe. Można było undery łapać na maxy. Oglądałem na Eurosporcie i poziom tragedia pierwszych rund... Oczy bolały, u mnie w domu lepszy poziom jak z kumplami gramy przy piwku teraz dłuższy format to chciałem poprzeglądać dokładne statystyki bo wszystkiego się nie da obejrzeć. Ale dzięki psotnikuChyba na razie tylko tyle co na stronie podają w raportach z danej sesji, jak wyglądały mecze, kto ile wbił maksów, ale trzeba sie wczytać.
WDF – World Darts Federation
The official site of the World Darts Federation with news, competitions, results and players.dartswdf.com
Temat zrobiony