Nie, nie przejdzieMam pytanko: nie mam konta bankowego obecnie, wplata byla robiona paysafecardem, na ktory nie moge obecnie wyplacic kasy. moge za to na bankowe, jak podam dane brata ktory ma takie samo nazwisko to przejdzie?
w sensie nazywam sie jan kowalski, a brat sie nazywa adam kowalski? podam dane swoje na bet365 czy bank to wtedy zaakceptuje?
Przelew dojdzie nie zaleznie od tego jakie dane odbiorcy sie poda. Liczy sie tylko nr konta. Inna sprawa co będzie jak bet bedzie chcial screena z danymi widniejacymi na koncie bankowym. Mnie nie pytali o to ale nigdy nie wiadomo. Zaloz sobie UK rachunek w Wise. Nie trzeba do tego kwitow zadnych, ze sie mieszka w UK wystarczy sam dowod osobisty.Mam pytanko: nie mam konta bankowego obecnie, wplata byla robiona paysafecardem, na ktory nie moge obecnie wyplacic kasy. moge za to na bankowe, jak podam dane brata ktory ma takie samo nazwisko to przejdzie?
w sensie nazywam sie jan kowalski, a brat sie nazywa adam kowalski? podam dane swoje na bet365 czy bank to wtedy zaakceptuje?
A bank sie do tego nie doczepi? na jakie kwoty bys proponowal wyplacic 30 tys? nie musi to być na jeden raz.Przelew dojdzie nie zaleznie od tego jakie dane odbiorcy sie poda. Liczy sie tylko nr konta. Inna sprawa co będzie jak bet bedzie chcial screena z danymi widniejacymi na koncie bankowym. Mnie nie pytali o to ale nigdy nie wiadomo. Zaloz sobie UK rachunek w Wise. Nie trzeba do tego kwitow zadnych, ze sie mieszka w UK wystarczy sam dowod osobisty.
W bet365 wyplata na konto jest dostepna za darmo tylko raz w miesiacu. A co do kwot to jesli wyplacisz na swojego Wise to nie ma znaczenia jaka kwota bo to taki parabank.A bank sie do tego nie doczepi? na jakie kwoty bys proponowal wyplacic 30 tys? nie musi to być na jeden raz.
jakbys to rozegral?
Tak jak napisał Ranczo, sam przelew Bet Ci zrobi, kwestia tego czy będzie chciał potwierdzenie czy nie. Z doświadczenia wiem iż jak robiłem pierwszy raz na konto to nie chcieli, dopiero jak zmieniałem na inny numer to wtedy. Druga sprawa to jaki fintech wybierzesz bądź konto gdyż nie każdy zaakceptuje wpłatę na inne dane, mówię to o niektórych fintechach bo normalne banki nie mają z tym problemu.Mam pytanko: nie mam konta bankowego obecnie, wplata byla robiona paysafecardem, na ktory nie moge obecnie wyplacic kasy. moge za to na bankowe, jak podam dane brata ktory ma takie samo nazwisko to przejdzie?
Podobno na Wise juz nie wyplacaja.Jakie polecacie banki w UK do wpłat wypłat do bet365. Oczywiście z rejestracją online ale może być bank, który wysyła kartę na angielski adres.
Obecnie mam konto w monzo i zweryfikowany bet365.
Korzysta ktoś z wise ?
Ok. Ciekawe jak z monese