>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

Status
Zamknięty.
sunxl 2,1M

sunxl

Typer
W Sydney szykują się spore zmiany Corica out, Bobo out, Le Fondre out, Ninkovic out, Alex Wilkinson out, starą gwardię już żegnamy, czas odmłodzić nieco skład, tak jak to zrobili w City i z czasem im to się odpłaciło. Warto budować drużynę na takich graczach jak Trent Buhagiar, Patrick Yazbek czy też Callum Talbot. Ciekawy jestem kto obejmie stanowisko trenera, jakieś pomysły Wasze?

Otrzymane punkty reputacji: +791
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
W Sydney szykują się spore zmiany Corica out, Bobo out, Le Fondre out, Ninkovic out, Alex Wilkinson out, starą gwardię już żegnamy, czas odmłodzić nieco skład, tak jak to zrobili w City i z czasem im to się odpłaciło. Warto budować drużynę na takich graczach jak Trent Buhagiar, Patrick Yazbek czy też Callum Talbot. Ciekawy jestem kto obejmie stanowisko trenera, jakieś pomysły Wasze?
O Le Fondre i Bobo to na kolanach Sydney prosiło aby wrócili i slusznie.
Bobo konczy karierę, to jego ostatnie mecze w karierze. On i Le Fondre byli super ale bez wzmocnień, nowych graczy, bez wychowanków umiejętnie wlaczanych do gry nie ma rozwoju druzyny. Corica dostał samograja, ale po 3 latach bez zmian formuła się wyczerpała. Do tego cala kasa od 3 lat idzie w stadion. A i trener to nie orzeł. Ot nie psuł tego co dostał. Ale to za mało. Nowy trener? Nie mam pomysłu. Ja bym brał Muscata, ale on z Japonii raczej nie zrezygnuje :)

Otrzymane punkty reputacji: +1032
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Kończymy powoli sezon zasadniczy w A-league, znamy zdobywcę wooden spoon - to miano przypada Perth. Znamy już skład top6. Sensacją jest brak w tym gronie Sydney FC.
Nie znamy jeszcze zdobywcy tytułu Premiers w lidze, no i zostaly play offy, ktore wyłonią nam mistrza A-league.
Zanim to nastąpi zostało jeszcze kilka spotkań.
W sobotę podwójne derby :
CCM vs Jets czyli F3 derby i Big Blue Derby - najstarsze derby w Australii pomiedzy Sydney FC a Melbourne Victory.
Mam nadzieję, że nudy tam nie zaznamy. A póki co piszcie, komentujcie, rozkminiajcie, sam chętnie poczytam jakie macie pomysły na te spotkania... GN

Otrzymane punkty reputacji: +611
majekx 927,8K

majekx

Znawca A-League
Zatem piszemy ;)

Na jutro:

CCM - Jets

Ta kolejka to wśród zespołów WU, Adelaidy, CCM i Nixów pewnie będzie przypominać swoiste ustawianie się w blokach startowych i kto z kim najlepiej ma zagrać w playofach. O ile się nie mylę to top 3 gra z top 6. Druga para to top 4 z top 5.
CCM walczy z Adelaidą i Nixami o to kto będzie grał w WU... I CCM nie wygląda w pojedynkach z WU w tym sezonie najgorzej. U siebie wygrywają, na wyjazdach remis i porażka. WU chyba im pasuje. Jak patrzę na pozostałe zespoły to Nixom, WU chyba jeszcze lepiej leży. Najmniej WU pasuje Adelaidzie.. no ale oni ostatni mecz grali w grudniu, i grają ze sobą w niedzielę, myślę, że tutaj Adelaidzie będzie najbardziej zależeć żeby nie przegrać. Idąc dalej tym pokrętnym tropem rozumowania, jak wyglądają pojedynki CCM z Adelaidą? W Adelaidzie porażki u siebie wygrane. A CCM z Nixami? Wcześniej było różnie... ale kwietniowe mecze to absolutna dominacja CCM. 'I masz tu babo placek'... pierwsza myśl to czysta 1.. ale jak tak popatrzę na to co napisałem to CCM tak naprawdę nie powinno zależeć z kim zagrają. Tutaj odsłania się nowa droga - marynarze będą oszczędzać się przed kolejną rundą. Dlatego obieram ten kierunek:

delikatniej:
2 - @4,2

minimalnie pewniej:
X2 - @2,01

A SFC - V? jak będę miał czas to jutro przeanalizuję, ale dziś odpuszczam. W temacie typera są fajne pomysły i na pewno któryś będzie trafny :).

Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +791
snajp 887K

snajp

Użytkownik
Czy Marynarze zagrają dziś dla nowego prezesa? Myślę że tak.

Mecz - Trafienie w słupek/poprzeczkę & Wynik - Central Coast win & Rzuty rożne (suma) - Powyżej 8.5 & Suma goli - Powyżej 2.5 @ 3.93

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +592
sunxl 2,1M

sunxl

Typer

Mecz - Trafienie w słupek/poprzeczkę & Wynik - Central Coast win & Rzuty rożne (suma) - Powyżej 8.5 & Suma goli - Powyżej 2.5 @ 3.93
Skąd pomysł na trafienie w słupek/poprzeczkę? Ciekawy typ :D

Otrzymane punkty reputacji: +592
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
No to dla Rozbitkow28 prawdopodobnie skończyły sie finansowe chude lata, może czas nadejdzie dla bogatych Marynarzy/Piratów? Ode mnie mają błogosławieństwo w tym temacie :)
Co do spotkań dzisiejszych to F3 Derby są do obejrzenia.
W Big Blue Derby idę po najmniejszej lini oporu i wybieram kierunek "januszowy" czyli bts. GL...
Edit
Bts zrobiony po 16 minutach, qowal lubi to :)
Dziękuję za uwagę...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +405
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
W big blue derbach, mamy 1-3,
Moze coś jeszcze wyciągnę z tego spotkania
Over 4,5 po @ 2,0 za drobne. GL!
edit
W 87 min. zrobili 1-4, smutny mecz dla Sky Blues i ostatni na Jubilee Oval, no ale u mnie do przodu :)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1940
snajp 887K

snajp

Użytkownik

Nie był to aż tak porywający mecz jak myślałem ale słupek był,klątwa rożnych została przełamana , brakło jednej bramki choć mogły wpaść jeszcze co najmniej dwie.

Otrzymane punkty reputacji: +1625
majekx 927,8K

majekx

Znawca A-League
Na jutro:

Macarthur - WSW

1 - @2,55

Mecz o pietruszkę. Oba zespoły już pewnie w wakacyjnych nastrojach. Piłkarze z po za Australii pewnie już spakowani i czekają do lity do domów. Jak grać w takich warunkach. Do tego WSW na wyjazdach w tym sezonie zawsze grało trochę słabiej. jakoś tak na 90%... Dlatego myślę, że wygrana gospodarzy jest bardzo prawdopodobna.

Adelaida - WU

un2,5 - @2,22

Powiem szczerze, lekko ten kurs mnie zaskoczył. Walka na 110% nie jest na rękę, żadnego z zespołów. Na wygranej też chyba aż tak bardzo nie zależy. Myślę, że to spotkanie to okazja do dania odpocząć podstawowym graczom, sprawdzenie ewentualnych zmienników i przygotowania się do kolejnej rundy. Niestety ostatnie sezony pokazują, że w fazie playoff jest podejście bardzo europejskie - czyli w pierwszej kolejności - nie stracić gola. Dlatego, jak dla mnie; to spotkanie to bardzo dobra okazja, żeby przećwiczyć różne warianty defensywne i sprawdzić co i gdzie należy załatać.
A w ofensywie? - po co zdradzać przeciwnikowi czym można go zaskoczyć.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +593
snajp 887K

snajp

Użytkownik
MAC - WSW
Jak napisał majekx majekx
mecz o pietruchę , Byki po 3 porażkach z rzędu vs Wędrowcy,2 porażki jeden remis.Sędzią będzie niejaki Pan CASEY REIBELT,który zadebiutował w AL 30 kwietnia tego roku i prowadził spotkanie WSW z Perth na wyjeździe,gdzie podyktował 6 żółtek z czego 4 dla WSW.(nieźle jak na debiut).Choć to mecz o nic to pokuszę się o kartki; over 4,5 @ 2.00 i więcej kartek dla WSW @ 2.45(lvbet).Wcałym spotkaniu chyba wezmę podział punktów po kursie @ 3.8.
Może Pan CASEY pokaże na wapno @ 2.3 (niski kurs jak dla mnie)ale to już spróbuję live.

Wynik - Remis & Punkty za kartki (suma) - Powyżej 49.5 (90 minut) 5.87
Ja pindole to PANI CASEY (tym lepiej) 29 minut over wykonany. :p

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1413
grendel 86,5K

grendel

Użytkownik
Witam wszystkich , dawno mnie tu nie było , obserwuje mecz McArtur i takie pytanko mam , warto wejść w wygraną gospodarzy , jak wygląda ich gra , bo ja tylko na trackerze śledzę .Pozdrawiam .

Otrzymane punkty reputacji: +593
snajp 887K

snajp

Użytkownik
Witam wszystkich , dawno mnie tu nie było , obserwuje mecz McArtur i takie pytanko mam , warto wejść w wygraną gospodarzy , jak wygląda ich gra , bo ja tylko na trackerze śledzę .Pozdrawiam .
Może po karnym nabiorą wiatru w żagle , ale dużo marnują.
Post automatycznie złączony:

Nie zdążyłem , trudno .
link do meczu

Otrzymane punkty reputacji: +802
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Kolejne derby, jest 1-1, to biorę x po @ 2,40...
Może to ich pogodzi, przegrywow z Sydney :)
Edit
Wsw miało VAR pod koniec, niby Hemed na spalonym, ale ft 1-1 zostało ostatecznie w pojedynku frajerow A - league. Za to Pan Li z uśmiechem rzucił mi hasło : " widzę qowal-san, że tym razem na kuponie miałeś to co ja"...
SZP z Szanghaju, on zawsze wygrywa...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2341
snajp 887K

snajp

Użytkownik
Kolejne derby, jest 1-1, to biorę x po @ 2,40...
Może to ich pogodzi, przegrywow z Sydney :)
Edit
Wsw miało VAR pod koniec, niby Hemed na spalonym, ale ft 1-1 zostało ostatecznie w pojedynku frajerow A - league. Za to Pan Li z uśmiechem rzucił mi hasło : " widzę qowal-san, że tym razem na kuponie miałeś to co ja"...
SZP z Szanghaju, on zawsze wygrywa...
Właśnie czy tam był spalony ???

kibic-zwierze 47,9K

kibic-zwierze

Użytkownik
Panowie, co z meczem jutrzejszym Melbern City ? Wygląda na to, że muszą wygrać...(ze względu na sytuację w tabeli).
Wellington playoffy pewne.

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Właśnie czy tam był spalony ???
Zapamiętaj kolego :) jak się obstawia mecze z Wędrowcami w udziale, a Pan Li (honorowy prezes) ma x, to był spalony na 200% :)
Dla mnie VAR to rozczarowanie ostatnich lat. Wiecej tracę niż zyskuje na tym wynalazku...
Post automatycznie złączony:

Panowie, co z meczem jutrzejszym Melbern City ? Wygląda na to, że muszą wygrać...(ze względu na sytuację w tabeli).
Wellington playoffy pewne.
Sklady meczowe pokażą co się dzieje, ale City on the paper "powinno" zgarną c 3 pkt. Ważny też będzie dzisiejszy wynik WU.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom