Nie podaja max stawkiKtoś może zdradzić jakie maxbety np. na polską siatkówkę?
Nie podaja max stawkiKtoś może zdradzić jakie maxbety np. na polską siatkówkę?
Mi linii w kosza po kursie 1.85 za 100 zł nie chcą przyjąć. Ligi stanowe w piłkę w Australii próbowałem za 10 zł i nie przyjęli.Próbuję puscic kupon u nich za 150zl na over kartek po kursie 2.20 w ekstraklasie i limit przekroczony. Slabo to wyglada u nich i raczej nie zagoszczę tu dłużej .
No tak. Tylko co to jest kilkaset zł na żywo.ja bieg żużlowy mogę maksymalnie zagrać za 20 zł ,ale inne sporty na żywo już można za kilkaset
może masz konto w banku typu spółdzielczy.Kpina ten buk. Wypłaty od trzech dni nie przechodzą. Tłumaczą się błędami po czym zwracają kasę na konto gracza i proponują zlecić kolejną. Tylko że tej kolejnej nie można zlecić bo podobno wisi poprzednia która została już cofnięta. Po kolejnym kontakcie blokada zostaje zdjęta i można zlecić ale co z tego jak kasa nie dochodzi. I tak w kółko. Do konta co chwila zalogować się nie można bo wyskakują komunikaty jak nie błąd systemu to limit dzienny/miesięczny został przekroczony. Co oczywiście jest nie prawdą bo nauczony tym z bettersa lub betcrisa loguje się tam tylko jak chcę coś zagrać. O limitach nie wspomnę.
Ostatnią wypłatę którą otrzymałem szła 4 dni.
z ciekawosci, jak u ciebie wygladaja te limity ?U mnie wyplaty mbank również 5-10min. Ale te limity to ich spory minus
Pisalem wyżej przykład, że za 150zl odrzucali zaklad na over kartek w ekstraklasie. Grajac zabójstwa w esporcie musialem rozbijac na kilka zakladow po 100zl.z ciekawosci, jak u ciebie wygladaja te limity ?
Konto mam w PKO BP.może masz konto w banku typu spółdzielczy.
tez mialem problem bo pomylilem jedna cyfre w numerze konta. wyplata wisiala 24h po czym zwrocili ja na konto. numer konta poprawiony (od reki), wypłata na koncie po kilku minutach. każda kolejna to samo, więc nie wie co wy robicie, ze macie tam takie problemy.