W końcu zaczynamy sezon
) Pierwsze dwie kolejki to pewnie będzie trochę loteria i sprawdzanie kogo na co stać.
Włókniarz Częstochowa -
Unia Leszno +12,5 2 1,75 STS
Na pierwszy rzut mecz Włókniarza z Lesznem. Spodziewałem się linii 6,5 lub 8,5 a tutaj STS walnął taką linię. Ja rozumiem, że Leszno to nie jest już taka potęga jak kilka lat temu, ale mimo wszystko takich ogórków tam nie mają. Mocne trio Doyle-Kołodziej-Pawlicki, w którym każdy moze zrobić +10pkt jak będą mieć odpowiedni dzień. Do tego słabsi Bellego i Lidsey, po których można się spodziewać zarówno 1pkt jak i 7pkt. I przede wszystkim słaba juniorka po której nie ma co czegokolwiek oczekiwać. We Włókniarzu jeszcze więcej niewiadomych, pewniakiem jest tak naprawdę tylko Madsen no i wiadomo, że juniorka sporo przywiezie. Dalej to niepewni Lindgren i Woryna oraz solidny w turniejach Smektała. Czewa to weźmie, głównie dzięki juniorom ale spodziewam się trochę bardziej wyrównanego meczu niż oklepu.
Włókniarz Częstochowa (-0,5) -
Unia Leszno 2 2.20 STS
Biegi nominowane:
Tutaj według mnie 50/50 więc biorę wysoki kurs. Leszno dobre trio, jeśli będą przegrywać to w nominowanych puszczą dwa razy najlepszego zawodnika tego dnia z tej trójki.
.