Mi śmiga co weekend bez problemu.na tym gów...e nie dać się grać w weekendy.Strona non stop się zawiesza i buforuje .Dramat buk
ja również nie mam żadnych problemów ani z apką ani ze stronąMi śmiga co weekend bez problemu.
Kartki dla rezerwowych się nie zaliczajaJak są liczone żółte kartki w Fortunie? Piłkarz na ławce rezerwowych dostał żółtą kartkę, a Fortuna nie zaliczyła do statystyk. Chodzi o mecz Villarreal - Celta Vigo. W 93 dostał Cervi na ławce rezerwowych, a w 94 Galan na boisku. Na oficjalnej stronie La Liga są dwie kartki dla Celty w statystykach, na Livescore.com też, to samo Sofascore, tylko na flashscore nie ma. Miał ktoś podobny przypadek?
Wiem, że dla trenera i sztabu szkoleniowego się nie zaliczają, dla piłkarzy też? Nie mogę znaleźć regulaminu na fortunie dotyczącego tych zdarzeń. Dwa miesiące temu miałem podobną sytuację i zawodnik na ławce dostał żółta kartkę i Fortuna to zaliczyła. Dziwna sprawa z tym meczem.Kartki dla rezerwowych się nie zaliczaja
Wejdź na chat i poproś o regulamin kartek. Zapytaj na jakiej podstawie rozliczają zakłady tzn czy biorą wyniki z oficjalnej strony danej ligi czy z jakiegoś ogólnego źródła że statystykimi.
Dostałem odpowiedź z wycinkiem z oficjalnej strony La Liga. Wycinek z wydarzeń minuta po minucie i tam jest że Galan dostał w 94 minucie. Nie ma że Cervi dostał w 93, lecz w oficjalnych statystykach już jest, że Celta miała w meczu 2 żółte kartki. Jedno wyklucza drugie. Na Livescore.com jest ładnie napisane 93 Cervi, 94 Galan.Wejdź na chat i poproś o regulamin kartek. Zapytaj na jakiej podstawie rozliczają zakłady tzn czy biorą wyniki z oficjalnej strony danej ligi czy z jakiegoś ogólnego źródła że statystykimi.
Według oficjalnej strony rozgrywek były 2 żółte kartki. Po jednej dla obu stron. Iborra 34 minuta i Galan 94 minutaDostałem odpowiedź z wycinkiem z oficjalnej strony La Liga. Wycinek z wydarzeń minuta po minucie i tam jest że Galan dostał w 94 minucie. Nie ma że Cervi dostał w 93, lecz w oficjalnych statystykach już jest, że Celta miała w meczu 2 żółte kartki. Jedno wyklucza drugie. Na Livescore.com jest ładnie napisane 93 Cervi, 94 Galan.
tylko pare godzin tak miałem, jakies fortuna pewnie miała problemy, na kolejny dzien juz miałem normalnie wiec gitaraU mnie bez problemu niezależnie od lokalizacji.
Serio?*Zakłady w ramach Betbuildera można obstawiać tylko na naszej stronie internetowej bądź aplikacji mobilnej, stąd też nie istnieje możliwość stworzenia e-KUPONU.
no to jak w koncu jest? tak jak piszesz czy tak jak tutaj jest napisane?