mBank nie jest był i nie jest dobrym wyborem, jeśli chodzi o wpłaty i wypłaty do nielicencjonowanego bukmachera. Radziłbym zmienić/korzystać z innego konta bankowego, jeżeli masz taką możliwość, nawet przy założeniu, że wpłacasz i wypłacasz przez portfel internetowy.Witam wiem ze tutaj się daje opinie na temat Unibet ale ja chce się zapytać bo nie wiem w jakim dziale pisać więc tutaj napisze. Próbowałem wpłacić na Unibet i zablokowali mi kartę i musiałem czekać kilka dni na odblokowanie karty mBanku. Jak mogę to obejść i gdzie wpłacać żeby grać na Unibet bez blokady ponownie mojej karty mBank?? Z góry dzięki za pomoc i odpowiedź
W pełni bezpieczny. Jedyny wiarygodny buk, który nie podkulił ogona jak reszta renomowanych marek tj. bwin,bet365,expekt,betsson itp.Czy Unibet będzie bezpieczniejszy pod kątem wpłat/wypłat od 22bet? Ma ktoś porównanie?
Tak, będzie bezpieczniejszy. 22bet może zrobić co chce i nic mu nie zrobisz.Czy Unibet będzie bezpieczniejszy pod kątem wpłat/wypłat od 22bet? Ma ktoś porównanie?
A najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to że tak samo mogą zrobić polskie krzak buki i też tak naprawdę nic im nie zrobiszKażdy zagraniczny buk może zrobić co chce i nic mu nie zrobisz. Mimo to Unibet jest jak najbardziej do polecenia.
Bo krecz po 1secie to porazka według regulaminuPostawiłem w meczu Raducanu-Saville na Raducanu i mecz zakończył się kreczem a mam policzone jako przegrany.Dlaczego?
Ale głupie. No to jak np w tamtym roku był mecz Giron-Dimitrov w RG wynik 26 46 75 30 krecz Dimitrova było 26 46 15 i kontuzja Dimitrova Giron wygrał 3seta 75 i jakbym postawił w tym momencie na Girona to mam wygrany?Bo krecz po 1secie to porazka według regulaminu
TakAle głupie. No to jak np w tamtym roku był mecz Giron-Dimitrov w RG wynik 26 46 75 30 krecz Dimitrova było 26 46 15 i kontuzja Dimitrova Giron wygrał 3seta 75 i jakbym postawił w tym momencie na Girona to mam wygrany?