Dojdzie przelew to zweryfikują od razu. Zapewne jutroWitam, zleciłem ostatnio wypłatę, poproszono mnie o dokonanie przelewu weryfikacyjnego na kwotę 0.01 zł. Dostałem informacje ma live chat, ze teoretycznie może to potrwać nawet do 7 dni roboczych. Czy orientujecie się jak to wygląda w praktyce?
z góry dzięki za odpowiedz, pozdrawiam.
Wciąż żadnej odpowiedzi zwrotnej na mailu, czy miał ktoś z Was przypadek, że musiał czekać dłużej na weryfikacje konta bankowego? Przelew wysłany w poniedziałek po 20 od razu po zleceniu wypłaty. Czyli dzisiaj już mamy 3-ci dzień od kiedy maja pieniądze zaksięgowane u siebie na koncie.Witam, zleciłem ostatnio wypłatę, poproszono mnie o dokonanie przelewu weryfikacyjnego na kwotę 0.01 zł. Dostałem informacje ma live chat, ze teoretycznie może to potrwać nawet do 7 dni roboczych. Czy orientujecie się jak to wygląda w praktyce?
z góry dzięki za odpowiedz, pozdrawiam.
Jeśli przejdziesz weryfikacje pozytywnie to równo po 7 dniach dostaniesz przelew.Wciąż żadnej odpowiedzi zwrotnej na mailu, czy miał ktoś z Was przypadek, że musiał czekać dłużej na weryfikacje konta bankowego? Przelew wysłany w poniedziałek po 20 od razu po zleceniu wypłaty. Czyli dzisiaj już mamy 3-ci dzień od kiedy maja pieniądze zaksięgowane u siebie na koncie.
Dzięki za odpowiedź.Jeśli przejdziesz weryfikacje pozytywnie to równo po 7 dniach dostaniesz przelew.
Może choćby to ze maja bardzo dobry bonus powitalnyCo cie tak skłania do gry u nich? Możesz wytłumaczyć mi ten fenomen bo ja tam nie widzę żadnego sensownego powodu by im powierzać swoje pieniądze
No dobrze, a jak ktoś go wykorzystał już , jaki jest sens gry w sts? Porównałem go kiedyś z innymi legalnymi i wszędzie mają jakiś cwane ograniczenia w porównaniu z innymi .Fakt wziąć bonus powitalny i zwijać się stamtąd bo nic nie oferująMoże choćby to ze maja bardzo dobry bonus powitalny
Dokładnie to jeden z gorszych polskich buków na, rynku. Zero jakichkolwiek bonusów i innych rzeczy dla klientów, a za to wszystko by jak najbardziej utrudnić im grę i dymać na kasę.No dobrze, a jak ktoś go wykorzystał już , jaki jest sens gry w sts? Porównałem go kiedyś z innymi legalnymi i wszędzie mają jakiś cwane ograniczenia w porównaniu z innymi .Fakt wziąć bonus powitalny i zwijać się stamtąd bo nic nie oferują
Oni zajęli już stanowisko w tej sprawie, iż nie biorą pod uwagę weryfikacji wyniku. Jak by się coś zmieniło to daj znać.Ten buk jest tak żałosny haha. Aż musieli mi wysłać SMSa i dupę zawracać swoim niesamowitym bonusem. Dostanę 5 zł. Nie za darmo. Jak zaryzykuję 5 razy tyle haha. Ekstra, podkreślam, E K S T R A bonus, w dodatku "Tylko dla ciebie". W dodatku to przecież BONUS a nie gotówka. Srogie piguły tam biorą ludzie od kampanii promocyjnych. Powiem prosto - wsadźcie sobie w d. swój EKSTRA bonus i nie zawracajcie mi również d. smsami, w których nie jest napisana kwota tej niesamowitej nagrody. OK, złapaliście mnie, zalogowałem się i sprawdziłem - ale straciliście, bo przez to sam z siebie nie zamierzam się już tam logować. I do tego macie tu dla lepszego PRu moją opinię. Żenada.
Tak z innej beczki to wysłałem im protest w sprawie pewnego wydarzenia i mojego przegranego kuponu, mają miesiąc na odpowiedź, no ale czekam. Pewnie nic protest nie da, więc wtedy do lektury mojej opinii o STS zaproszę Was w osobnym temacie i pokażę co ta banda ch... wyprawia.