donald-young
Użytkownik
Takie cuda, że Urnaut grał na libero, a Jenia na przyjęciu(parę ataków nawet skończył)
A taki byłCo to się odwaliło u ruskich? Wierzycie w takie cuda? Ja wiem, że ruskie to złodziejaszki i w każdej dyscyplinie ustawiają ale żeby w LM się podłożyć? Ciekawe jaki był kurs na DW: 0:3, ze 100.00 pewnie
Polecam stawiać to co ogarniasz. No chyba ze ufasz innym i jak napisza ze ugra seta to pograsz20:30
Guaguas - Monza
Guaguas urwie seta ? Sugerując się samym H2H wydaje się być to bardzo rozsądne jednakże zwracam się do was z tym pytaniem
Po prostu chciałem dopytać bardziej doświadczonych osób obstawiających siatkówkę
Niestety propozycja na minus.20:30
Guaguas - Monza
Guaguas urwie seta ? Sugerując się samym H2H wydaje się być to bardzo rozsądne jednakże zwracam się do was z tym pytaniem
Trzeba przyznac ze sesędziowie sie nie popisali w bardzo istotnych momentach, gdzie mogło to sie w ogóle inaczej skończyć. Jednocześnie Gauguas mając przewagę paru punktów i majac piłki na kontrze nie kończą ataków to niestety nie można tego wygrać, do tego w kluczowych momentach doszło pare popsutych zagrywek gdzie zamiast przebić i dac rywalowi niech popelnia błąd. Szkoda bo oglądałem mecz i w dwóch setach mogło to pójść w drugą stronę i inaczej to by wyglądało.Niestety propozycja na minus.
Pierwszy set w zapomnienie jednak 2 i 3 mógł dać wygraną (23:25 , 23:25)
Myślę ze Vakifbank będzie chciał tym meczem zamknąć awans do play-off. Po co komplikować sobie sprawę i przegrywać z Monza jak można wygrać i w następnych meczach dać rezerwowym pograć.a Co myślicie o Monza z Vakibfank?
Przeciez takiego kursu juz dawno nie ma na 1xbet. Nawet 1.20 nie maTyp: Dyn. Moskwa @1.30
Dynamo 3:0 @2.70
1xbet
Projekt Warszawa po bardzo słabych wynikach (4 porażki z rzędu w PL) , z 1pkt w LM po 3 spotkaniach juz nie ma szans na awans i dalszą grę w LM. Obecnie po zarażeniach COVID-19 wyglądają słabiutko... Dochodzą kontuzje - Piotr Nowakowski, Bartosz Kwolek , Jan Fornal i Jakub Kowalczyk sprawia ze na przyjęciu i środku nie ma możliwości zmiany.
A Dynamo Moskwa radzi sobie bardzo dobrze! Grają tutaj o zapewnienie sobie awansu i umocnienie się na 1 miejscu w grupie.
Już w pierwszym meczy wygranym 3:2 przez Dynamo (gdzie dostępni byli wszyscy z Warszawy) przeważali oni na bloku i serwisie... Szczególnie serwis to ich najgroźniejsza broń (ostatni ligowy mecz 13 asów) a jak ma się postawić Projekt Warszawa grając bez podstawowych przyjmujących?! Nie widzę tego. Tu będzie rzeź i zabawa ekipy z Rosji.
Jestem mocno pewny tego spotkania, gram wygraną za 10k , DW lekko za 500
Aronek tylko mialczy, on fame mma za 2 kola gra to co ty chcesz od niego hahahTyp: Dyn. Moskwa @1.30
Dynamo 3:0 @2.70
1xbet
Projekt Warszawa po bardzo słabych wynikach (4 porażki z rzędu w PL) , z 1pkt w LM po 3 spotkaniach juz nie ma szans na awans i dalszą grę w LM. Obecnie po zarażeniach COVID-19 wyglądają słabiutko... Dochodzą kontuzje - Piotr Nowakowski, Bartosz Kwolek , Jan Fornal i Jakub Kowalczyk sprawia ze na przyjęciu i środku nie ma możliwości zmiany.
A Dynamo Moskwa radzi sobie bardzo dobrze! Grają tutaj o zapewnienie sobie awansu i umocnienie się na 1 miejscu w grupie.
Już w pierwszym meczy wygranym 3:2 przez Dynamo (gdzie dostępni byli wszyscy z Warszawy) przeważali oni na bloku i serwisie... Szczególnie serwis to ich najgroźniejsza broń (ostatni ligowy mecz 13 asów) a jak ma się postawić Projekt Warszawa grając bez podstawowych przyjmujących?! Nie widzę tego. Tu będzie rzeź i zabawa ekipy z Rosji.
Jestem mocno pewny tego spotkania, gram wygraną za 10k , DW lekko za 500
A ar0nek czego mialczysz. Ty nie miałeś może
Niestety kurs 2.4 nam wchodzi, a JSW nie wiem co odwalilo... finalnie 1.7 psuje kupon.Luźny dubelek na dzisiaj. JSW wraca po kwarantannie, zmierzą się z Bułgarskim zespołem gdzie trzon zespołu to starzy wyjadacze z bułgarskiej reprezentacji którzy mają już swoje lata, a mimo to zajmują 1 miejsce w swojej lidze. Różnica między naszą liga, a bułgarska jest kolosalna. Jestem przekonany że po przerwie JSW wyjdzie pierwszą szóstka. Na dniach mają mecze ligowe i pierwszy skład musi złapać rytm meczowy. W tym spotkaniu idę w 3:0 (1.75 Superbet) dla naszej ekipy, prawdą jest że JSW ma już gwarantowane 1 miejsce w swojej grupie, ale wątpię że odpuścimy mecz z najsłabsza ekipą w grupie i stracimy seta.
Do tego dorzucam puchar cev, a dokładnie spotkanie Tours z Karlovarsko. Ekipa z Francji w poprzednim spotkaniu wygrała 3:0, obecnie brakuje im dwóch setów do awansu. Dlaczego nie zaryzykować DW 2:0 po dwóch setach? Po fajnym kursie (2.4 Superbet). Tours miało podobną sytuację z Modena która ma plejadę gwiazd, w sumie można ich porównać do naszej Resovii. Nazwiska są a gry brak... Myślę że Tours zamknie szybko marzenia Czechów o awansie po dwóch setach. Podsumowując 1.75 + 2.4 daje nam ako 4.2 gdzie szansę na powodzenie tego kuponu są na prawdę spore. zieloności