H
208
Nie warto, to tylko baby.Na superbet utrzymuje sie zdarzenie
Post automatycznie złączony:
Panowie warto wejść grubo w ten mecz?
Błąd flashscoreMoże mi ktoś wytłumaczyć jak można zdobyć w siatkówce nagle za jednym strzałem 7 punktów, czyli z 14:16 na 14:23 ???
Pokaż załącznik 14244
Patrz na to, trzeci set pucharu Polski Będzin vs ZawiercieMoże mi ktoś wytłumaczyć jak można zdobyć w siatkówce nagle za jednym strzałem 7 punktów, czyli z 14:16 na 14:23 ???
Pokaż załącznik 14244
To chyba słabo obserwujesz siatkówkę jak dziwią Cię takie sytuacjeMoże mi ktoś wytłumaczyć jak można zdobyć w siatkówce nagle za jednym strzałem 7 punktów, czyli z 14:16 na 14:23 ???
Pokaż załącznik 14244
Trzy lata temu tj.15.01.2019 grali w Arenie Gliwice .....wynik 0-3 więc styczność z tą halą Simon miał ,w zeszłym roku grali na hali Azoty w Kędzierzynie. Jeśli mecz miałby zakończyć się w 3 setach to faktycznie duże są szanse na powodzenie tego typu, w przeciwnym razie może być ciężkoMam ciekawe podejście do meczu ZAKSA - LUBE. Mianowicie Lube przyleciało do Gliwic bez Juantoreny oraz Kovara, więc na przyjęciu w ciemno będą grali Ricardo Lucarelli oraz Marlon Yant. Nie jest to gwarantem jakiegoś wybitnego przyjęcia chyba, ze jeden z libero zagra w polu i będą rotacje na ustawienia z problematycznym przyjęciem - np. zmiana Yanta w drugiej linii. Co prawda jest jeszcze małolat - rocznik 2004 Gaetano Penna ale on chyba dostał wolne w liceum i potrzebny jest Lube do wypełnienia protokołu meczowego.
Pokaż załącznik 14699
W każdym razie idę w under 11.5 punktów zdobytych przez Simona - potężnego i znanego wszystkim Kubańczyka, który z racji tego niepewnego przyjęcia włoskiej drużyny nie powinien natrzepać wielu punktów bo nie będzie miał za dużo okazji w ataku żeby to zrobić. W bloku - jeżeli trafi na Smitha na przeciwko to Janusz nie będzie mu sypał na środek bo to byłoby spotkanie pięści z nosem. Z tego co kojarzę to chyba Lube nigdy w Arenie Gliwice nie grało - więc ciężko też o coś w stylu 4+ asów ze strony Kubańczyka. A co do jego bloku - jeszcze raz - ZAKSA to maszyna i też wielu czap na Śliwce czy Semeniuku się nie spodziewam - jak piłka będzie niewygodna to będą kręcić po łapach albo obijać piłkę o blok - celem ponowienia akcji.
Typ: Robertlandy Simon poniżej 11.5 punktów LVBET 1.85