psychol32
Użytkownik
No tak ci co grają za drobniaki ogrywają buki.pisałem o punkcie, nie o online.
ci uzytkownicy co puszczaja 'grube' kupony, to przeważnie dokładają do interesu. takich to każdy buk lubi
No tak ci co grają za drobniaki ogrywają buki.pisałem o punkcie, nie o online.
ci uzytkownicy co puszczaja 'grube' kupony, to przeważnie dokładają do interesu. takich to każdy buk lubi
Przeciez oni nigdy nie słynęli z bonusow. Slabo to u nich wyglada i raczej nic się nie zmieni skoro maja większość graczy z PolskiSts zmierza drogą totolotka? Żadnych promocji na stronie już od pewnego czasu, a ostatnie ich promocje to były już zapowiedzią końca wszelkich bonusów. Czy to cisza przed burzą, czy koniec bonusowej ery?
Maja kilkaA ar0nek ...ale teraz to już żadnej promocji nie ma (po zalogowaniu).
Ze sportow zadnejA ar0nek To u mnie pusto. Jaką masz na sport? Pomijając powitalne oferty, no bo raczej z tego już nie skorzystam.
Nie standard. Także chyba podpadłeś imZdjęcie przy dowodzie razem z nim to standard procedura jak na policji w tym sts?
Zakladając konto i póki co nie grając za wiele, może dwa zakłady za drobne i to przegrane , ostrzegam tylko innych ja bez problemu dosle co chca jak beda sie upierac, ale jako klienci powinnismy olewac takie firmy na przyszlosc to oducza sie takich praktyk.Nie standard. Także chyba podpadłeś im
Jeszcze nigdy nic takiego nie chcieliZdjęcie przy dowodzie razem z nim to standard procedura jak na policji w tym sts?
Przeciez kazdy legalny bukmacher teraz wymaga takich informacji. Ustawa to reguluje.Chciałem dziś wpłacic minimalną sumkę by zagrać małą tasiemke dla emocji u pseudobuka to wyskoczyła mi informacja "podaj zródło dochodów". Ludzie ta firma to jakiś ku... inwigilacyjne ścierwo... Oby jak najwięcej graczy uciakało z tego gów... bez bonusów i promocji
Przy rejestracji w każdym polskim buku musisz uzupełnić źródło dochodu. Jesli zakładałeś wcześniej to w każdej chwili mogą sobie tego zażyczyć. Zamknij konto, skoro uważasz, że Cie inwigilujatylko że w innych firmach te pola mam niewypełnione i umożliwiaja gre, a ten krzak za dużo informacji juz sie dopomina.
zgadzam się ,że to skurw....... syństwo takie praktyki i to ,że mogą mieć to w regulaminie przy 12 % podatku .Zdjęcie przy dowodzie razem z nim to standard procedura jak na policji w tym sts?