louisarmstrong
Użytkownik
On jest naturalizowanym Australijczykiem , nazwisko ma greckie i pochodzenie również , a zachowanie i wygląd to już raczej Rumun Gipsy
Albot dobrze trzymający podanie, nie rośmieszaj mnie. Nie uwierzcie w te bzdury, Albot nie ma mega serwisu i wcale go dobrze nie trzyma.Ja liczę że Albot znowu go zaskoczy jak na US open. Zverev ma czajnik w najmniej oczekiwanym momencie. Prawdopodobnie meczu jutro nie przegra, zdarzy się to dopiero w ćwierćfinale z Nadałem ale żadne 3 0 i handicapy na niego bym nie grał. Jutro dostanie dobrze trzymającego podanie Albota zobaczymy czy się nie zagotuje w którymś momencie.
Berrettini faworytem tego meczu? Czy jednak Hiszpan?Opelka powyżej 18,5 asów @1,52 betclic
Chyba jedynie betclic (no i ruski, ale nie na wszystkie mecze) ma w swojej ofercie zakłady na asy serwisowe. Czasem mają błędne linie i tak jest w tym przypadku. Wystawiłbym 25,5. Opelka jeden z najlepszych serwismenów w tourze, do tej pory kolejno 23 asy z Kevinem i 18 z Koepferem (oba spotkania trzysetowe). Z Shapo zapowiada się na zacięty pojedynek a przecież jankesa stać spokojnie na pokrycie linii w trzech partiach.
Berrettini powyżej 11,5 asów @1,70 betclic
Włoch potrafi ładować asy, linia za niska. W pierwszych dwóch rundach łącznie posłał 42, po 21 na mecz. Mecze były czterosetowe, jednak już po trzech partiach Berrettini spokojnie pokrywał over 11,5. Linia powinna być wyższa i to o 7, 8 asów.
Ty to wyjaśniasz sam siebie na każdym kroku. Najpierw jakims typami na turniejowe zwyciestwo Murraya i nieznajomością nazwisk, później jakimiś teoriami drabinkowymi, gdzie okazało sie ze w turnieju w ogóle nie gra Cuevas. Następnie tekstem o wolnym losie dla Kecmanovica po wyrzuceniu Djokovica. A teraz o "naturalizowaniu" Kyrgiosa. Może zorientuj się co znaczy termin "naturalizowany", ponieważ to rodzice Kyrgiosa sa imigrantami z Grecji i Malezji - info za wikipedią. Sam Kyrgios urodził się w Australii, pobierał tam edukacje i tam mieszka.On jest naturalizowanym Australijczykiem , nazwisko ma greckie i pochodzenie również , a zachowanie i wygląd to już raczej Rumun Gipsy
Jak na moje granie dokładnych wyników typu 3:0 w tych rundach to jest proszenie się o kłopoty. Opelka - Shapo ov. setowy / Tak samo bym typował Hiszpan vs Włoch i Sonego.Panowie a co myślicie o monfilsie 3-0 ? i nadal 3-0 ? czy może bezpieczniej -1.5hc seta
opelka - shapo bezpiecznie bedzie +3.5s ? czy może lepiej +1.5hc seta dla shapo
alcaraz - berrettini +3.5s powinno wejść czy Hiszpan to bierze ?
kecman - sonego +3.5 czy raczej jednak sonego ?
z góry dzięki za podpowiedzi i opinie
dzieki tez tak mysle chociaz taki monfils powinien sobie poradzic ale chyba jednak odpuszcze mysle tez czy careno na wina czy +3.5s co myslisz ?Jak na moje granie dokładnych wyników typu 3:0 w tych rundach to jest proszenie się o kłopoty. Opelka - Shapo ov. setowy / Tak samo bym typował Hiszpan vs Włoch i Sonego.
Jak już to +3,5s w mojej osobistej opinii.dzieki tez tak mysle chociaz taki monfils powinien sobie poradzic ale chyba jednak odpuszcze mysle tez czy careno na wina czy +3.5s co myslisz ?