Ja dostałem. Zwrot 50zl na lige angielska. Ale widzę że nie wszyscy dostaliChodzi mi o środową promocje. Zawsze wysyłali jakąś wiadomość, a dzisiaj cisza.
Dzięki wielkie za info. Z taką zmianą to polecieli w c***a straszeni. Jak już chcieli zmieniać to powinni puścić maila, że taka zmiana jest.Uwaga na zmianę w ich regulaminie bonusu superszlem. Wcześniej można było grac mecze tenisa z australian open dzień wcześniej(np. Wieczorem)ze względu na specyfikę rozgrywania spotkan w porze nocnej. Obecnie nowy pkt regulaminu brzmi:
Trochę słabe zagranie, bo nie każdy sprawdza codzienne regulamin tego samego bonusu.
- Oferta dotyczy jednej serii spotkań rozgrywanych danego dnia. Jeśli zakład zostanie postawiony w dniu 18.01 na mecze rozgrywane w dniu 19.01, nie zalicza się do promocji.
- Każda tura promocji zaczyna się, o godzinie 00:01 i trwa do godziny 23:59.
Oni robią tak bardzo często z innymi bonusami. Zmieniają regulaminy i liczą ze gracz nie zauwazy.Uwaga na zmianę w ich regulaminie bonusu superszlem. Wcześniej można było grac mecze tenisa z australian open dzień wcześniej(np. Wieczorem)ze względu na specyfikę rozgrywania spotkan w porze nocnej. Obecnie nowy pkt regulaminu brzmi:
Trochę słabe zagranie, bo nie każdy sprawdza codzienne regulamin tego samego bonusu.
- Oferta dotyczy jednej serii spotkań rozgrywanych danego dnia. Jeśli zakład zostanie postawiony w dniu 18.01 na mecze rozgrywane w dniu 19.01, nie zalicza się do promocji.
- Każda tura promocji zaczyna się, o godzinie 00:01 i trwa do godziny 23:59.
Tak samo było na tej promocji podczas australian open wiec to było do przewidzenia jeśli miała by się pojawić kolejna na tenis , nie mniej jednak i tak lepsze to niż nic , jest tez american dream wiec zawsze można z mniejszym ryzykiem jeden kupon puszczać dzienniePowrócił bonus 25PLN na tenis codziennie. Jednak jestem pewien, że we wcześniejszej wersji nawet jak zakład był
wygrany to bonus na drugi dzień był dopisywany. Teraz przeczytałem regulamin i jest że pierwszy zakład musi być przegrany. Nie wiem co było napisane w przypadku 1 edycji. Jeśli tylko przegrany sie liczy to już lipa.
Przeprowadz się heheZałożyłem konto i został mi etap weryfikacji z podaniem nr konta,dowodu itd. Pojawia się problem wpisuję wszystko,ale nie ma na liście mojego miasta… Co można zrobić w takiej sytuacji?
Bonusy powinny juz byc szybko dopisywane. Testujemy nowe rozwiazanie
Tak, jedynie u nich miałem aż taka dziwna weryfikację. Prawie identycznie jak ty z tym że u mnie najpierw chcieli tylko to selfie, po czym odblokowali na parę dni i znowu zablokowali bez powodu właśnie po te wyciągi. U mnie był tylko jeden a i tak 2 dni czekałem więc może będziesz musiał dłużej jeśli wysyłałeś więcej. Ale po tym już nie powinni robić problemów, przynajmniej tak jest u mnie już jakoś od miesiąca (choć może to przez to że trochę ograniczyłem grę u nich z tego powodu)Gram u nich sporo i dość długo, a wczoraj zażyczyli sobie selfie z dowodem i kartką, wyciągów że wszystkich kont i zdjęć kart którymi wpłacałem. Czekam już 24h i nadal nic. Wypłaty zablokowane. Czy ktoś miał już podobnie?