Ja akurat tego bym nie zagrał. Osobiście uważam, że ryzyko jest dość spore i to się nie uda. Okej, Nadal na pewno nie będzie chciał się męczyć i na pewno zamknie mecz w trzech setach natomiast uważam, że tu będzie over 18,5 przy wyniku np: 6:1, 6:3, 6:3. To jest bardziej realne niż taka zagłada underowa.
Osobiście sam zagrałem na pierwszą rundkę tasiemkę, tak jak zazwyczaj to robię przy okazji pierwszych rund na Wielkich Szlemach.
Wszystko zagrane w Totalbet w piątek.
Carlos Alcaraz Garfia vs Alejandro Tabilo 1,26.
Myślę, że tu śmiało można stawiać na Hiszpana, który po sukcesie w US Open chce kontynuować dobrą passę. Jest młody, to może być jego sezon. W zeszłym roku wygrał turniej Next Gen. Na przeciwko kwalifikant z Chile, z którym kiedyś się mierzyli jeszcze w czasach juniorów. Wynik? 6:1, 6:1 dla Hiszpana.
Poza tym zagrałem win:
- Shapovalov
- Hurkacz
- Carreno-Busta
- Nadal
- Azarenka
- Barty
- Zverev
- Halep
- Rybakina
- Świątek
- Tsitsipas
- Ruud
- Bautista-Agut
- Rublev
- Fritz
- Cilic
Czekam na słowa krytyki za granie kursów @1,04 jednak w poprzednich latach to się sprawdzało. Sukces to skrupulatny wybór. Musicie pamiętać, że w poprzednich latach odpadało 4-5 tenisistów zarówno wśród kobiet jak i mężczyzn rozstawionych w I rundzie. Tu w tym przypadku razem z kilkoma innymi zdarzeniami poza tenisem mam do wyjęcia 5,5k.
Swoją drogą jestem ciekawy kogo uważacie z tego grona jako pierwszego do wtopy?
Osobiście sam zagrałem na pierwszą rundkę tasiemkę, tak jak zazwyczaj to robię przy okazji pierwszych rund na Wielkich Szlemach.
Wszystko zagrane w Totalbet w piątek.
Carlos Alcaraz Garfia vs Alejandro Tabilo 1,26.
Myślę, że tu śmiało można stawiać na Hiszpana, który po sukcesie w US Open chce kontynuować dobrą passę. Jest młody, to może być jego sezon. W zeszłym roku wygrał turniej Next Gen. Na przeciwko kwalifikant z Chile, z którym kiedyś się mierzyli jeszcze w czasach juniorów. Wynik? 6:1, 6:1 dla Hiszpana.
Poza tym zagrałem win:
- Shapovalov
- Hurkacz
- Carreno-Busta
- Nadal
- Azarenka
- Barty
- Zverev
- Halep
- Rybakina
- Świątek
- Tsitsipas
- Ruud
- Bautista-Agut
- Rublev
- Fritz
- Cilic
Czekam na słowa krytyki za granie kursów @1,04 jednak w poprzednich latach to się sprawdzało. Sukces to skrupulatny wybór. Musicie pamiętać, że w poprzednich latach odpadało 4-5 tenisistów zarówno wśród kobiet jak i mężczyzn rozstawionych w I rundzie. Tu w tym przypadku razem z kilkoma innymi zdarzeniami poza tenisem mam do wyjęcia 5,5k.
Swoją drogą jestem ciekawy kogo uważacie z tego grona jako pierwszego do wtopy?