Prosze bardzo co smieciarze z STS zrobili. Przed dzisiejszym konkursem wprawdzie Prevc mial 113 pkt przewagi nad Ammannem i wydawalo mi sie, ze to moze byc blad buka ale ze zwrotem czekali chamy az do zakonczenia konkursu. Sprawdzalem zaklad czy przypadkiem nie dali zwrotu tuz przed kwalifikacjami ale nie dali. Kupon zagrany 05.01 godz 21:10 a konkurs rozpoczynal sie 06.01 godz 14:30 wiec mieli kupe czasu zeby zrobic zwrot. Oni jednak poczekali az do zakonczenia konkursu bo zawsze przeciez mogl kupon nie wejsc bo Prevc by nie przeszedl przez kwali albo odpadl po 1 serii a Ammann przeszedl do drugiej. Co ciekawe mam drugi taki kupon za 500zl i zeby go mozna bylo puscic to baba z punktu dzwonila do gory z prosba o pozwolenie i tamci zgode po kilku minutach w koncu wydali. Smieszny bukmacherek. Chwile po tym jak ja to zagralem juz zdjeli to z oferty. Aha i zeby nie bylo nie mialbym zalu jakby mi dali zwrot do czasu rozpoczecia kwalifikacji ale gowno buk wolal poczekac do konca jak sie sytuacja rozwinie.