psychol32
Użytkownik
Miałem trzy zakłady zagrane w sumie za 1,5k zamknąłem dwa z nich przy 47-38 z zyskiem x2,5 trzeci zostawiłemPodtrzymujesz typ czy zamykać? Na razie idą na styk.
Ostatnia edycja:
Miałem trzy zakłady zagrane w sumie za 1,5k zamknąłem dwa z nich przy 47-38 z zyskiem x2,5 trzeci zostawiłemPodtrzymujesz typ czy zamykać? Na razie idą na styk.
Tak osłabieni, że nie grało trzech zawodników, których podałem. Kurs w momencie podania 2,07 - kurs przedmeczowy na Goricę w pl bukach 1,35-1,38. Jeśli nie rozumiesz czym jest value to nie wiem jak ci to inaczej wytłumaczyć. Value nie zawsze wejdzie ale w dłuższej perspektywie dzięki właśnie takim typom będziesz do przodu.Tak byli osłabieni ze wygrali nie 20 jak poprzednio a 21 a kurs przedmeczowy 3
lyon zglosil 9 zawodnikow do gry, covida ma 4 zawodnikow i 4 czlonkow sztabuNa szybko bo start o 20.00
Lyon - Limoges
Limoges to win 3.05
Limoges hc +8.5 1.63
Limoges - 3.5 3.95
Lyon zglosil dzisiaj 9 zawodnikow z covidem. W EL na Bayern jest 1.93 jak cos.Kursy spadaja
.Nie zaglebialem sie dokladnie bo nie bylo czasu a na telefonoe to troche trudniejsze niz w domu przed laptopem.Doczytalem tylko ze przed meczem prosili o jego przelozenielyon zglosil 9 zawodnikow do gry, covida ma 4 zawodnikow i 4 czlonkow sztabu
Jebaj sie.Przejezyczylem sie ze 9 tylko do gry.Kazdy normalny facet interesujacy sie koszykowka by sie na to zlapal.Dupa cie boli bo weszło tak czy siak?!Na bank po 1 q liczyles siano a po 2 plakales..suma sumarum komu urwalo dupe na koncu.W dziale koszykowkibto cie nie widzialem ani razu i wiesz co,przez takich jak ty jebłem to wszystko.Powodzenia supertyperzeTo jest relewantny fakt, czy 9 zawodników ma covid czy tylko 4?!
Nie wprowadzaj ludzi w błąd, jeśli nie umiesz w dostateczny sposób sprawdzić jak jest, to się nie wypowiadaj!