>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Info Aktualności, transfery, pytania i rozmowy dotyczące lig amerykańskich

fazesky 8,4K

fazesky

Użytkownik
Hejka, mamy może jakieś newsy odnośnie startu sezonu 20/21 (No raczej już będzie to sezon 2021:))? Próbowałem znaleźć jakieś konkretne info i z tego co widziałem to na początku stycznia jakoś mają chłopaki ruszyć? Wiecie coś może? Dla odmiany NBA ma zaczynać grać 22 grudnia (zaczynają szybko, żeby odrobić trochę kasy z okresu, kiedy nie grali) i zastanawiam się czy nasz NHL pójdzie za NBA i też szybko wrócą do grania... ehh już mi trochę brakuje amerykańskiego hokeja :)

rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Hejka, mamy może jakieś newsy odnośnie startu sezonu 20/21 (No raczej już będzie to sezon 2021:))? Próbowałem znaleźć jakieś konkretne info i z tego co widziałem to na początku stycznia jakoś mają chłopaki ruszyć? Wiecie coś może? Dla odmiany NBA ma zaczynać grać 22 grudnia (zaczynają szybko, żeby odrobić trochę kasy z okresu, kiedy nie grali) i zastanawiam się czy nasz NHL pójdzie za NBA i też szybko wrócą do grania... ehh już mi trochę brakuje amerykańskiego hokeja :)
Początkowo termin był ustalony na Grudzień. Aktualnie jest to 1 Styczeń, ale władze ligi są w trakcie ustaleń jak ma wyglądać sezon, ile meczy ma zostać rozegranych żeby kolejny sezon rozpaczał się planowo w październiku itd. więc start pewnie jeszcze się opóźni, chyba że wszystko pójdzie sprawnie to zaczną w styczniu.

Otrzymane punkty reputacji: +22
michbrze 387

michbrze

Użytkownik
Witam wszystkich. Czy próbował z Was ktoś kiedyś, bazując na statystykach, prawdopodobieństwie i kalkulatorze valuebetów, stworzyć program do zakładów over/under? Trzeci sezon już kiełkuje ten pomysł w mojej głowie. W przeciwieństwie do piłki nożnej czy innego sportu, w hokeju jest bardzo dużo zmiennych, mających wpływ na ilość goli. Jest tyle, tak łatwo dostępnych niezbędnych danych, że wyprowadźcie mnie z błędu jeśli się mylę, ale jest to teoretycznie możliwe, by taki miał rację bytu.

Gucci Mane 30,1K

Gucci Mane

Forum VIP
Jeśli ktoś wie w jakim buku są zakłady na awans danej drużyny do PO ewentualnie na 1-3 miejsca w dywizji to będę wdzięczny za info.

rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
O co chodzi, że nagle tak covid sparaliżował całe NHL? Z dnia na dzień
Dużo testują. Przed każdym meczem testują zawodników, więc nie ma siły, żeby nie wykryto nowych przypadków. Właśnie przed momentem odwołali mecz w Philadelphii. Od jutra zarządzona jest przerwa - jak na razie - pięciodniowa. W Stanach szaleje Omikron. Około 3/4 przypadków wśród NHLowców to nowy wariant wirusa. Wiadomo było, że jak tylko wyjdzie na jaw pierwszych kilka przypadków to liga się posypie w tempie ekspresowym.

Otrzymane punkty reputacji: +12
jozzy22 706,1K

jozzy22

Użytkownik
NHL oficjalnie powitała w swoich szeregach nowy zespół pod nazwą Utah HC.

Zespół Utah Hockey Club zastąpi w NHL Arizona Coyotes, od których spółka Smith Entertainment Group należąca do Ryana i Ashley Smithów wykupiła kontrakty wszystkich zawodników, trenerów i klubowych działaczy. Organizacja w stanie Arizona stała się nieaktywna, z możliwością ponownej aktywacji w ciągu 5 lat w przypadku zbudowania odpowiedniej hali.
Z nową stałą nazwą, logiem, strojami, maskotką i całą identyfikacją marki zespół ma występować w NHL dopiero od początku sezonu 2025-26.

Otrzymane punkty reputacji: +1687
jozzy22 706,1K

jozzy22

Użytkownik
Smutna informacja napłynęła ze Stanów Zjednoczonych. Nie żyje Johnny Gaudreau, dynamiczny skrzydłowy i reprezentant Stanów Zjednoczonych. Miał 31 lat.
Johnny
który ostatni sezon spędził w Columbus Blue Jackets i jego brat Matthew zginęli w tragicznych okolicznościach, podczas wycieczki na rowerach. Jak informują amerykańskie media, zostali potrąceni przez samochód, który był prowadzony przez pijanego kierowcę. Do wypadku doszło w czwartek wieczorem w pobliżu ich rodzinnego miasta Salem.

roshi 239,1K

roshi

Użytkownik
Smutna informacja napłynęła ze Stanów Zjednoczonych. Nie żyje Johnny Gaudreau, dynamiczny skrzydłowy i reprezentant Stanów Zjednoczonych. Miał 31 lat.
Johnny
który ostatni sezon spędził w Columbus Blue Jackets i jego brat Matthew zginęli w tragicznych okolicznościach, podczas wycieczki na rowerach. Jak informują amerykańskie media, zostali potrąceni przez samochód, który był prowadzony przez pijanego kierowcę. Do wypadku doszło w czwartek wieczorem w pobliżu ich rodzinnego miasta Salem.
Sam jeżdżę dosyć sporo rowerem jak przeczytałem pierwszy raz o tym 'newsie' aż niedobrze mi się zrobiło, miejmy nadzieję że Pan Sean Higgins już na wolność nie wyjdzie, już nie chodzi o sam fakt że zabił gwiazdę hokeja i jego brata ale że jak wyjdzie to dalej będzie pić i jeździć. Od siebie dodam że bracia Gaudreau mieli być świadkami na ślubie swojej siostry następnego dnia...

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Sam jeżdżę dosyć sporo rowerem jak przeczytałem pierwszy raz o tym 'newsie' aż niedobrze mi się zrobiło, miejmy nadzieję że Pan Sean Higgins już na wolność nie wyjdzie, już nie chodzi o sam fakt że zabił gwiazdę hokeja i jego brata ale że jak wyjdzie to dalej będzie pić i jeździć. Od siebie dodam że bracia Gaudreau mieli być świadkami na ślubie swojej siostry następnego dnia...
Pił jeździł i wyprzedzał na trzeciego a furami jeśli chodzi o wielkość to wiadomo jakimi bujają się przeważnie w Stanach. A w tym przypadku było to Grand Cherokee. Z tego co czytałem to partnerka młodszego z braci była w ciąży. Starszy miał dwójkę małych dzieci.
Dożywocie? Maksymalnie grozi mu 10 lat.

Nie da się tego opisać.

roshi 239,1K

roshi

Użytkownik
Pił jeździł i wyprzedzał na trzeciego a furami jeśli chodzi o wielkość to wiadomo jakimi bujają się przeważnie w Stanach. A w tym przypadku było to Grand Cherokee. Z tego co czytałem to partnerka młodszego z braci była w ciąży. Starszy miał dwójkę małych dzieci.
Dożywocie? Maksymalnie grozi mu 10 lat.

Nie da się tego opisać.
Zobaczymy jak się sytuacja rozwinie. Petgrave też miał być szybko osądzony a zarzuty o morderstwo ma i sprawa zaraz roku sięgnie. Wiadomo dwa różne kraje co za tym idzie dwa różne prawa.

roshi 239,1K

roshi

Użytkownik
We wczorajszym wygranym spotkaniu Florydy niestety nie było Maciaś`a, dzisiaj o 21:00 czasu polskiego grają kolejny mecz z Caroliną stream odbędzie się na FloridaPanthers.com jest duże prawdopodobieństwo że wystąpi w nim Krzysztof
//
W przegranym meczu 7:3 również bez Krzysztofa

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom