no to jedziemy:
27.11.2021 7:05 Wellington Phoenix - Central Coast Mariners typ:
over 3 @2.3 LvBet
rzut oka na pierwszą kolejkę - gospodarze 1:1 z ekpią Kurto, który swoją drogą uchronił swoją drużynę od porażki; w składzie przede wszystkim Hooper, który zapewnia bramki, do tego zawsze groźny Ball oraz młody gniewny Waine. Po drugiej stronie CCM i wygrana w pierwszym spotkaniu z faworyzowanymi Jetsami 2-1. Ten mecz chyba najbardziej "śmierdział" starą
A-League, co prawda oglądałem tylko drugą połowę ale śmiało można powiedzieć, że było sporo akcji, sporo się działo i w zasadzie Newcastle powinno ugrać chociaż jeden punkt. Ciężko o personaliach gości jutrzejszego spotkania coś więcej powiedzieć raczej opierają swoją grę na całej drużynie, przed tygodniem na boisku na ostatnie 20min pojawił się Morchese, o którym wspominałem przy ostatnim większym wpisie, widać potencjał ale przy pozytywnym wyniku skupiał się raczej na utrzymywaniu przy piłce i obijaniu rywali także może jutro dostanie więcej czasu na pokazanie swoich umiejętności. Reasumując w spotkaniach obu drużyn przed tygodniem bramki padały tylko w jednej z połów, jutro jak dobrze pójdzie powinni zrobić ov1,5 w każdej!
27.11.2021 9:45 Adelaide United - Melbourne City typ:
over2,5 @1,72 STS
tutaj w odniesieniu do tego co pisałem rano, obie ekipy pokazały się z niezłej strony jeżeli chodzi o grę do przodu w pierwszej kolejce, City trochę na ręcznym ale spokojnie dwie brameczki zaaplikowało, Adelaide bardziej szalona drużyna, spokojnie mogła zaaplikować przynajmniej dwie bramki w ostatnim meczu z Perth, zabrakło wykończenia młodym gniewnym. Dodatkowo uważam po ostatnich popisach Delianova, że jest to jeden ze słabszych bramkarzy w tym sezonie w całej
A-League, VAR uratował go przed dosyć łatwym przepuszczonym strzałem przez Gilroya. Poza tym liczę w końcu na Pucciarellego,
qowalsky6 wiesz coś na temat jego absencji?
do czterech liter ta nowa strona tak swoją drogą... brakuje IN/OUT przed każdą kolejką... tylko składy godzinkę przed meczem to trochę za mało :x