Wystarczy kliknąć link na końcu tematu....
To czy pokazuje Ci się post z "pokaż zawartość" czy musisz kliknąć w linku poniżej zalezy od tego jak szybko się zindeksuje dany post. Domyślną opcją jest to "pokaż ignorowanie treści" a dopóki silnik sobie nie ułoży danych
tymczasowo pokazuje post i możliwość podlgądu.
CC:
Waldi1979
Pokaż załącznik 12744
Czyli nie ma spisku i wielbiciela jakiegos cichego? Tez w to nie wierze. Po prostu nie ma postu 522 na tym ostatnim obrazku i nie widac zeby byla jakas opcja wlaczenia. Gdybym nie pamietal, ze taki osobnik jak Adamo istnieje (jakze bym mogl zapomniec) to nie zwrocilbym na ten drobny szczegol uwagi.
Kolejne rewelacje juz za chwile w temacie. Ale to juz grubszy temat. Niby wszystko moze byc dziwnym zbiegiem okolicznosci, ale.....
Ktos wie jak sie zlapac na role pozytecznego idioty u Sorosa jak tren oto tu?
Trzy miliony zakażeń w Polsce. Do tego kilka razy tyle niewykrytych oraz tysiące problemów i dramatów (gazeta.pl)
No bo raczej dla kasy to robi
Nie pojmuje czy nie chce pojac ze ponadnadmiarowe zgony to w koncu mokry sen szczepionkofilow ktorzy zaczeli tanczyc jak debile dookola w marcu 2021 i krzyczeac 'lokdaun, kwarantanna, szczepionki, maseczki' i pozamykali wszystko? To sie doczekali
No i szczepionke tez wymodlili, skoro jest taki popyta dziwne zeby nie pojawilo sie cudowne zaspokojenie. Ciekawe czy byla jakas licytacja kto dostarczy cudowny lek, czy jak bo firmy pewnie sie bily o taka kase, zadecydowala wysokosc offsetu
A teraz wina 'niezaszczepionych'
Pierwsza choroba na swiecie w ktorej zaszczepieni, bezpieczni, boja sie tych co juz dawno powinni umrzec bo skoro niezaszczepieni to wiruz ich zje i nie maja prawa zyc
W UK tez sa tluki, jak wkladalem ulotki do skrzynki na zewnatrz bloku to mi wyskoczyl jakis gruba i to biznesmen bo mial bialego vana wiec bardziej zrownowazony chyba niz ja i mowi 'Mamy pandemie idioto'
To ja 'taki dyuzy chlopiec i boi sie takiego malego wiruska? Ja jestem troche wiekszy zaraz ci moge grubsza krzywde zrobic'
Franek Kimono - King Bruce Lee Karate Mistrz (Analog-style Audio Remaster) - YouTube
I co jak zwykle jak kundle mocni w gebie, nie trzeba bylo Bruce Lee mode wlaczac
Jeden piesek co raz wybiegl jak dostal w szczeke to na reszte zycia zostala mu filozofia 'Make peace not war'
A na poczatku nawet siostra mlodsza o ponad 5 lat lat mi wkroic potrafila, potem sie zainteresowalem tematem jak widzac ze wielkie miasta w UK robia sie Mordorem
Swoja droga w UK nie mozna w teorii nosic przy sobie gazu czy noza w calach obronnych, a z psem mozna chodzic, choc to tez potencjalnie zabojcze narzedzie wezcie mi wytlumaczcie roznice. Tak samo jak ktos wyszkolony w sztukach walki sobie moze swobodnie chodzic i nic, przejdzie wszystkie bramki.
Mialem pogadac z Priti o tym, ale spotkanie sie nie odbedzie, sie wypiela to niech sie wypcha. Teraz moze nawet do mnie dzwoinc mam ja w D
Czytal ktos 'Ostatni bastion'? Pamietam jak czytali w trojce, ale nie moge sie dokopac do tej ksiazki