No, ale ja jak i cała moja rodzina jak i przyjaciele jak i znajomi wzięli już dawno 2 dawki szczepionki i jakoś nie zeszliśmy z tego świata... Natomiast powoli szpitale covidove zapełniają się nieszczepionymi idiotami co myśleli jak wy....No to w czymś się wreszcie z adamo80 zgadzamy. Jestem równie liberalny jak on i też uważam, że jeśli są tacy idioci którzy zgodzili się brać za darmo udział w eksperymencie medycznym, za który nie chcą brać odpowiedzialności producenci, rządy państw, a firmy ubezpieczeniowe odmawiają ubezpieczenia od NOP-ów, to przecież nie będę ich żałował jak zejdą z tego świata. Tak jak nie żałuję pijaków czy narkomanów. Ci ostatni też w sumie coś sobie tam wkłuwają....
Cały świat medyczny stanął na głowie żeby ludzie nie umierali dlatego nie czekamy 6 lat !!!! Chwała im za to !!! Lepiej jak byśmy umierali przez te 6 lat ? Nie ma co dyskutować... Ręce opadają jak się słyszy te "argumenty" antyszczepionkowców... Szkoda, że nie żyjecie w średniowieczu - byście mieli wszystko naturalnie, i byłaby jak to pisał rondani - naturalna selekcja... Średnia wieku wtedy była ok 40 lat.... Dlatego normalnie wprowadzenie szczepionki do użytku trwa minimum 6 lat.
a Ty co najmadrzejszy jestes, ze ludzi od idiotow wyzywasz?No, ale ja jak i cała moja rodzina jak i przyjaciele jak i znajomi wzięli już dawno 2 dawki szczepionki i jakoś nie zeszliśmy z tego świata... Natomiast powoli szpitale covidove zapełniają się nieszczepionymi idiotami co myśleli jak wy....
Ja nie wiem po co te dyskusje... Jedźcie do najbliższego miasta gdzie jest szpital covidowy i popytajcie się ile osób jest niezaszczepionych... Nie wierzycie TVN, rządowi, lekarzom, ekspertom - sami się przekonajcie...
Post automatycznie złączony:
Cały świat medyczny stanął na głowie żeby ludzie nie umierali dlatego nie czekamy 6 lat !!!! Chwała im za to !!! Lepiej jak byśmy umierali przez te 6 lat ? Nie ma co dyskutować... Ręce opadają jak się słyszy te "argumenty" antyszczepionkowców... Szkoda, że nie żyjecie w średniowieczu - byście mieli wszystko naturalnie, i byłaby jak to pisał rondani - naturalna selekcja... Średnia wieku wtedy była ok 40 lat...
No, ale ja jak i cała moja rodzina jak i przyjaciele jak i znajomi wzięli już dawno 2 dawki szczepionki i jakoś nie zeszliśmy z tego świata... Natomiast powoli szpitale covidove zapełniają się nieszczepionymi idiotami co myśleli jak wy....
Ja nie wiem po co te dyskusje... Jedźcie do najbliższego miasta gdzie jest szpital covidowy i popytajcie się ile osób jest niezaszczepionych... Nie wierzycie TVN, rządowi, lekarzom, ekspertom - sami się przekonajcie...
Cały świat medyczny stanął na głowie żeby ludzie nie umierali dlatego nie czekamy 6 lat !!!! Chwała im za to !!! Lepiej jak byśmy umierali przez te 6 lat ? Nie ma co dyskutować... Ręce opadają jak się słyszy te "argumenty" antyszczepionkowców... Szkoda, że nie żyjecie w średniowieczu - byście mieli wszystko naturalnie, i byłaby jak to pisał rondani - naturalna selekcja... Średnia wieku wtedy była ok 40 lat...
Tak sobie przypomniałem Twój post. Ciągle wypominasz, że Polacy się kłócą w necie, a sam teraz wyzywasz ludzi od idiotów, bo mają odmienne zdanie. Jak tak można? A jakby tego było mało, to nagradzasz każdy chamski post użytkownika ziemby punktami reputacji. Niby tak narzekasz na ten hejt, a w punktach reputacji go popierasz- kompletnie tego nie kumam.Widać, że Polacy kochają się kłócić... Już nie starcza wojna PiS vs PO, teraz jest zaszczepieni vs niezaszczepieni i zwolennicy szczepień vs antyszczepionkowcy... Tak kochającego się kłócić narodu to chyba nie ma na całym świecie... A już raz za to zapłaciliśmy ogromną cenę przed zaborami kiedy to caryca Katarzyna rozpowiadała w całej Europie (i słusznie bo groziła nam wojna domowa), że Polacy sami sobą nie umieją rządzić i musi być ktoś kto się nimi "zaopiekuje"... No i "zaopiekowali" się nami z krótką przerwą między 1917 a 1939 do 1989r. od... 1772r. czyli prawie 200 lat ! Grozi nam wywalenie z UE i zerwanie sojuszu z USA i pozostanie tylko Rosja... Po prostu tragedia...
Polacy kłócą się na forach, wyzywają na YT - wszędzie hejt podszyty kompleksami i zazdrością... Za granicą każda nacja się wspiera tylko nie Polacy... Daleko w ten sposób nie zajedziemy... Tzn znów się nami ktoś "zaopiekuje" to tylko kwestia czasu jak się nic nie zmieni. Tragedia...
Otóż spór, krytyka tego co zastane, tego co jest, tego co się dzieje jest siłą napędowa naszego świata, prowadzącą do zmian we wszystkich jego dziedzinach. Że przeszkadza Ci język sporu - ok. Ale nie neguj sporu jako takiego. Bez niego nie ma niczego, jak mawiał klasyk.Żaden z was nie ma prawa krytykować ani tych co się szczepili ani tych którzy się nie szczepili.
na co jestes zaszczepiony oprocz koronawirusa?Otóż spór, krytyka tego co zastane, tego co jest, tego co się dzieje jest siłą napędowa naszego świata, prowadzącą do zmian we wszystkich jego dziedzinach. Że przeszkadza Ci język sporu - ok. Ale nie neguj sporu jako takiego. Bez niego nie ma niczego, jak mawiał klasyk.
Szczepionka nie jest żadnym eksperymentem. Jest wynikiem rozwoju medycyny jako nauki. Owocem sumy wiedzy, jaka została zgromadzona od 200 lat, bo tyle trwają prace nad szczepionkami. Ktoś kto tego nie rozumie, niech w chwili próby zapakuje swoje cztery litery do pieca na trzy zdrowaśki, jak to drzewiej bywało, i niech nie bełta innym w głowach. Bo tak się nie godzi!
To czym to jest jak nie eksperymentem ? Jeśli się szczepiłeś to czytałeś jakąś ulotke o tej szczepionce ? Z czego się składa, na jaki okres Cię chroni, czy koliduje z innym lekami albo chorobami jeśli masz ? Co w ogóle gwarantuje ta szczepionka w obliczu wykrywanych coraz to nowszych wariantów koronawirusa. Bierze ktoś odpowiedzialność za ewentualne powikłania poszczepienne ? Producenci nie biorą. Natomiast rządowy projekt ustawy o odszkodowaniach za powikłania po szczepieniach został odwieszony na kiedyś tam. Sam projekt w sobie budzi i tak mieszane uczucia.Orka na ugorze. Syzyfowe prace. Nigdzie nie napisałem, że musisz się szczepić na wszystko, na co tylko możesz się zaszczepić. Wolny wybór, to moje motto. Od zawsze.
To co zwalczam, to pierd.... że szczepionka to eksperyment. Szczepionki wbrew kłamstwom nie są żadnym eksperymentem. Tyle i tylko tyle.
3 dawka już czeka na was a póżniej 4,5,6 itd trolliku!!!No, ale ja jak i cała moja rodzina jak i przyjaciele jak i znajomi wzięli już dawno 2 dawki szczepionki i jakoś nie zeszliśmy z tego świata... Natomiast powoli szpitale covidove zapełniają się nieszczepionymi idiotami co myśleli jak wy....
Zobaczymy czy bedziesz taki wesoly jak zachoruje Ci matka, zona albo dziecko.3 dawka już czeka na was a póżniej 4,5,6 itd trolliku!!!
No jakoś nie było fali krytyki jak mnie i to osobiście wyzywano od idiotów ? Więc ja nie mogę, ale inni tak ? Wystarczy, że raz użyłem takiego zwrotu i jakie oburzenie ? Bądź bardziej sprawiedliwy... Określenie "idioci" w tym wypadku nie ma na celu nikogo urazić tylko takie jest moje zdanie o takich ludziach i tyle.... Bo osoba, która robi coś irracjonalnie przez co sama może ucierpieć jest dla mnie po prostu idiotą... Określenie mocne ? Ok. Ale jak choć jedna osoba, która to przeczyta jednak się zaszczepi i nie umrze na COVID to będzie dla mnie największa radość.Tak sobie przypomniałem Twój post. Ciągle wypominasz, że Polacy się kłócą w necie, a sam teraz wyzywasz ludzi od idiotów, bo mają odmienne zdanie. Jak tak można?
Kłamstwo!!! Wyjaśnię. Żeby zaprojektować i wprowadzić do sprzedaży nowy model smartfona, nie musisz tego robić od zera. Wykorzystujesz sumę wiedzy zdobytą przy projektowaniu i wprowadzaniu do użycia poprzednich modeli."szczepionki, szczepionki, szczepionki". Które powstały w ciągu niedługiego czasu jedna po drugiej co jest ciekawym zbiegiem okolicznośc
No właśnie ja takie bzdury na poważnie nie biorę, ale foliarze i rondlarze jak widzę już tak.I ty takie teksty bierzesz na powaznie????
zajmij sobie juz kolejkę na 3 dawkę tego "cudu" covidovcu!!!Zobaczymy czy bedziesz taki wesoly jak zachoruje Ci matka, zona albo dziecko.
chłop ma już zryty beret od oglądania mediów głównego ścieku to sie nie ma co dziwić że już ma omamy i czeka z utęsknieniem na przyjęcie 3 dawki tego cudownego "eleksiru" a miała być tylko ostatnia prosta!!!!R roykeane2.0 chłopie na co nadzieja ? czy to nie jest dostatecznie widocznie co się wyrabia pod płaszczykiem tej "pandemii" ? jak dalej tego nie widzisz to faktycznie niech ten Bóg ma Cię w swojej opiece bo sam do prawdy nie dotrzesz nigdy.
"eliksiru"zajmij sobie juz kolejkę na 3 dawkę tego "cudu" covidovcu!!!
chłop ma już zryty beret od oglądania mediów głównego ścieku to sie nie ma co dziwić że już ma omamy i czeka z utęsknieniem na przyjęcie 3 dawki tego cudownego "eleksiru" a miała być tylko ostatnia prosta!!!!