Troche macie przekichane bo to brdzo dlugo bedzie sie ciaglo, w UK w sumie tez bo raz ze tu i tu mamy monopartie, zwolennikow odpowiedzialnosci indywidualnem prawice
, wolnorynkowcow
itp
Wiec sila rzeczy restrykcje beda mialy oponentow w lonie partii rzadzacej (w PL moze 2-3 na 235)
Ale bez obaw opozycja poprze wszystkie obostrzenia, malo tego bedzie postulowac wieksze.
Zostali oddarci od koryta i skamlaja, oni to by dopiero zrobili lokdaun swoim mocodawcom (tzn ludzie by cierpieli a ich mocodawcy liczyli kase).
Wiec rebelsi zostana zneutralizowani stukrotnie, oni chyba maja do odegranai tylko teatrzyk (wiecie ja chcialem ale co sam moge)
Do tego glowna sila przeciwk oobostrzeniom zostala zalozona, czy tam opanowana przez miejscowe sluzby specjalne (w wypadku brytyjskim, polskim nie wiem) i kanalizuja nastroje antyestablishmentowe tzn zawijaja je w papier toaletowy i splukuja w kiblu
Ostatnio nawt w UK MI6 zalozylo telewizje, pozbierali dziennikarzy, orzucili oczywiscie swojego pionka Farage i jada po murzynach, emigrantach i obostrzeniach. Nawet wylali jakiegos meczennika bo kleknal blacklifematters w
tv
The journalist was suspended for a gesture made during a chat about the abuse of black footballers.
www.bbc.co.uk
To nie wiedzieli kogo zatrudniaja? Wiedzieli tylko teraz 6 milionow brytyjskich redneckow ma swoich bohaterow
A co tam u was.
Figunt (ach ta stara klawiatura, wynik bledu w pisowni ale podoba mi sie to slowo, nie moge opatentowac, bo istnieje ono w jezyku hiszpanskim (moj pech) on wszystkim pokaze jak dojdzie do wladzy, porozlicza zlodziei przy korycie, powsadza do wiezien, glosujcie na Szymona Holownie
Znajdz roznice
Szymon Hołownia - #Polska2050 - 23 lipca 2021 r. - YouTube
Friendly Canada Goose Talking to Me (07-21-2014) - YouTube
Moja: kaczke zal przywalic z glana w dziob ot tak znienacka no i zdecydowanie mowi bardziej do rzeczy
Ale i tak mistrzostwo przynajmniej Europy bo na swiecie to chyba jeszcze bardziej s bezczelni, nie wiem nie studiowalem.
Otoz Wlosi postanowili dac wala rzadzacym na przemian chadekom sponsorowanym przez
USA od 2 wojny i socjalistom i wybrali populistow ktorzy zapowiadali ze to wyzamiataja, do tego doloza EU i wszystko bedzie super.
Efekt? Za premeira widze te mordke jedna z glownych pionkow tych jak im tam rotszildow, rokefelerow, obamow, nowoporzadkowcow
Włochy. "Efekt Draghiego" po wprowadzeniu przepustki covidowej. Rośnie liczba zapisów na szczepienia (gazeta.pl)
Ciekawe czy ktos z ich wyborcow sie tego spodziewal i co oni na to
Jak nie zaglosujecie, te same nazwiska beda was trzymac za twarz, zreszta ten dziobek polski tez by rzadzil niezaleznie od tego jak ludzie glosuja