Dobra obejrzałem jeszcze raz skróty meczów
Dania -
Belgia ,
Rosja -
Finlandia,
Rosja -
Belgia chociaż każdy mecz widziałem w całości.
Pierwszy mecz Duńczyków nie biorę pod uwagę z wiadomych względów.
Uważam, że Duńczycy mieli dwa razy pecha. Pierwszy to całe zamieszanie z Eriksenem, drugi to powrót DeBruyne na mecz z nimi.
Rosja z Belgią nie istniała. Uważam, że 3:0 to najmniejszy wymiar kary. W drugiej połowie
Belgia grała na zaciągniętym hamulcu. Druga sprawa, że gdyby DeBruyne grał ten wynik byłby wyższy. Gość robi niesamowitą różnice.
Finowie z Ruskimi w pierwszych 20-stu minutach mieli trzy dogodne okazję do strzelenia bramki, jedna nie uznana. Minimalny spalony. Głupie straty w środku pola i ogólnie chaos.
Po przerwie to samo, w początkowej fazie dwie dobre okazję. Ogólnie defensywa Rosji popełnia głupie błędy i uważam, że jeśli
Dania mocno ich przyciśnie to będą mieli duży problem.
Dziś to będzie kwestia skuteczności i szczęścia bo jestem przekonany, że okazji do strzelenia bramek Duńczycy będą mieli sporo. Jeśli tylko zagrają i wejdą w mecz jak Belgią, to o to jestem spokojny.
Są na musiku, do stracenie nie mają kompletnie nic. Muszą wygrać, najlepiej wysoko. Dodatkowy handicap, że grają u siebie.
Już jeden czarny koń jakim miała być Turcja pokazał w jakiej jest formie, uważam, że Ruskie im nie ustępują.
Dania:
over 2.5 gola @3.90
over 3.5 gola @9.50
Unibet