Właśnie. Miał być czarny koń.. A grają niczym Polacy rodacyAle dziady z tych Turków
Walijczykom musimy jednak przyznac ze sa dobrze zorganizowani i nie latwo z nimi wygrac,graja brzydko,ale to twarde skurczybykiWalia wygrała mecz niesamowicie szczelną obroną. Jakość tureckiej defensywy pokazał zwłaszcza rajd Bale najpierw od lewego narożnika boiska, a za chwile od drugiego. Nasi chłpcy robią dużo glupot w obronie, ale aż takich chyba nie. Nie jesteśmy najgorsi w obronie.
Zmieniłem zdanie o Walii i się zastanawiam czy przypadkiem nie będzie taką "Chorwacją" z MŚ ?Turcja nie udzwignela tego euro, po meczu z Wlochami wydawalo sie,ze to klasa Wlochow, dzis bylo jednak widac wyraznie, ze duzo w tym bylo slabosci Turcji
Wlochy - Szwajcaria, Insigne strzeli bramke kurs 3, nie bede ukrywal, ze to jeden z moich ulubionych graczy, napastnik Napoli w dobrej formie i jest duza szansa na jego bramke w tym meczu
Post automatycznie złączony:
Walijczykom musimy jednak przyznac ze sa dobrze zorganizowani i nie latwo z nimi wygrac,graja brzydko,ale to twarde skurczybyki
Ja to bym poczekał ze składami bo jak wyją rezerwami Włosi (co jest bardzo prawdopodobne) to i Walia może jeszcze to wygrać bo gra bardzo dobrze na tym Euro. Na dzisiaj dla mnie no bet lub bardziej na Walię. Już widzieliśmy jak grała Belgia bez De Bruyne i z nim. To były dwie zupełnie inne drużyny. Nie sądzę aby rezerwy Włoch dały radę Walii. Trzeba pamiętać, że w 3 rundzie część meczy będzie "towarzyskich" i to ten etap kiedy typerzy muszą dokładnie liczyć drabinkę i to do końca i przewidzieć na czym komu będzie zależało.Włochy - Walia
Włochy
@1.53 Betfan
Dużo się mówi o walecznych Walijczykach, którzy pokazali się z fenomenalnej strony na poprzednim EURO, i którzy także w tym roku rokują ku temu, by zajść daleko. Remis ze Szwajcarią i dwubramkowa wygrana z Turcją powodują, że z względnym spokojem patrzą na nadchodzący mecz z Włochami. Ci ostatni zaś kontynuują swoją piorunującą passę meczów bez utraty gola, i wszystko wskazuje na to, że nie odpuszczą także Walii. Choć są już pewni awansu z grupy, swoją grą pokazują, że stać ich na zajście daleko, i warto wywalczyć miejsce z niekoniecznie silnym rywalem w następnej ścieżce drabinki turniejowej. 3:0 ze Szwajcarią i 3:0 z Turcją to wymarzony początek udziału w mistrzostwach, a sądzę, że niewielu było tak skrajnych optymistów, który typowaliby taki właśnie początek. Ale skuteczność celnych strzałów zamienionych na bramkę jest uderzająca. Myślę, że spokojne zwycięstwo jest tutaj bardzo realne, a gdybym miał typować strzelca jednej z bramek, byłby nim Ciro Immobile.
Zajmą tak czy inaczej nawet z remisem. Najsensowniejszy bet to 1x, ale wiadomo jaki jest na niego żałosny kurs lub ewentualnie 1(DNB), ale czysta 1 ryzykowna bo mają przed sobą turniej i na pewno się nie będą forsować, a i Walię remis urządza bo wychodzą z grupy z 2 miejsca bez względu na to czy Szwajcaria wygra z Turcją. Jak pisałem na tym etapie to oczywiste, że nie można na pałę grać na faworytów.Up
Włochy będą chciały jednak zająć 1 miejsce w grupie