Moja przygoda z
betfan trwa od około 8 miesięcy. W tym czasie łącznie jestem na plusie około 8k zł - w dużej mierze dzięki ciekawym promocjom w ostatnim czasie. Pod tym względem mogę śmiało stwierdzić, że najlepszy bukmacher w polsce.
Niestety to by było na tyle - ostatnia wypłata kwoty 8k zbiegła się z otrzymaniem 3x freebetów 49zł w ramach promocji (IEM, zakłady esport/csgo).
Zostałem zlimitowany, nie mogłem nawet wykorzystać tych freebetów. Wszedłem wczoraj na czat prosząc o wyjaśnienia, otrzymałem informację, że to ze względu na kolaborację z innym graczem (?) i wysłali kilka punktów regulaminu.
Nic więcej konkretnego nie byli w stanie napisać.
Zgaduję, że zlimitowali na podstawie strat jakie im przyniosłem ale nie napiszą tego.
Rozumiem jeszcze limitować środki pieniężne ale kto daje ( freebety) i zabiera.. Poniosłem ryzyko stawiając zakłady które kwalifkowały mnie do otrzymania freebetów, ale zostały mi zablokowane.
Z nikim nie kolaborowałem, z mojego domowego IP nie logowano się na inne konta
betfan, nie wiem jak z siecią komórkową.
Z najlepszego bukmachera w polsce którego śmiało polecałem znajomym do takiej sytuacji.
Czemu bukmacherzy nie potrafią załatwić sprawy normalnie, nie robiąc sobie bad PRu? Hajs na marketing wydawany a o tak zwanej poczcie pantoflowej, dobrych manierach nie słyszeli.
O limitach też nie poinformują mailowo tylko limitują i domyśl się xD
Polecam skorzystać z bonusów i uciekać.