|
|
Nie chce mi się spr regulaminu, ale zapewne nie odejmujesz -200zl za wygrany kupon tylko kase która wygrałeś na czysto na tym kuponie.
Numery kuponów
KUPON WYGRANY
899H-E9GY5K
KUPON PRZEGRANY
898G-76TYLY
KUPON PRZEGRANY
899I-E6TXBE
Reklamacja:
W Weekend zawałem 3 zaklady spełniające warunki Weekendowego Cashback 10% kurs AKO 2.5 (1.60 dla każdego zdarzenia)
2 zaklady przegrane po 390 oraz 1 wygrany za 200 otrzymalem zwrot 35 zl w bonusie po obliczeniu powinienem otrzymac 51.04 zl (390+390-200=580-12%podatku=510.40x10% cashback =51.04)Mieliscie pdobne sytuacje jak mi dojda na email zapisy z live chatu suportu to wam wkleje bo takie glupoty wypisuja
Na live chat dostalem odpowiedz ze oni nie wiedza jak to jest liczoneNie chce mi się spr regulaminu, ale zapewne nie odejmujesz -200zl za wygrany kupon tylko kase która wygrałeś na czysto na tym kuponie.
Masz regulamin poczytaj. A ile wygrałeś z tego kuponu za 200zl?Na live chat dostalem odpowiedz ze oni nie wiedza jak to jest liczone
Masz regulamin poczytaj. A ile wygrałeś z tego kuponu za 200zl?
"Pamiętaj, że wygrane kupony, spełniające kryteria promocji, zmniejszają kwotę Twoich przegranych!"
Czy moglbys napisac jakies obliczenieWygrane kupony zmniejszają zwrot, także dobrze policzyli. Odlicz zysk z wygranego kuponu i wyjdzie Ci tyle ile dostałeś.
A podasz mi ile wygrałeś z kuponu za 200zl? Bez tego nic nie policzeCzy moglbys napisac jakies obliczenie
Nie trzeba pisać nawet obliczeń. Nie licz zagranych kuponów, tylko swój bilans. Jeśli na początku weekendu miałeś 1000zł na koncie, a na koniec masz 850zł, a wszystkie grane kupony były spełniające kryterium, to dostajesz zwrot za te 150zł.Czy moglbys napisac jakies obliczenie
Kurs całkowity:A podasz mi ile wygrałeś z kuponu za 200zl? Bez tego nic nie policze
Chyba nie o tej samej promocji piszeszNie trzeba pisać nawet obliczeń. Nie licz zagranych kuponów, tylko swój bilans. Jeśli na początku weekendu miałeś 1000zł na koncie, a na koniec masz 850zł, a wszystkie grane kupony były spełniające kryterium, to dostajesz zwrot za te 150zł.
Wypłacone przez Przelewy24?Te ich ekspresowe wyplaty w 15min to jakiś żart chyba. Zlecona wczoraj o 21 i dalej nie ma.
Tak doszlo dzis ok 11:30Wypłacone przez Przelewy24?
prawdopodobnie Twoja wypłata musiała być ręcznie akceptowana.Tak doszlo dzis ok 11:30
Odpisali ze wieczorne wyplaty sa akceptowane dopiero rano. Także kiepsko to wyglada.prawdopodobnie Twoja wypłata musiała być ręcznie akceptowana.
Nie mam pojęcia, ale ja z nimi nigdy nie miałem problemów i bonusy zawsze dopisują sami i nigdy nawet do regulaminowych 48h się nie zbliżyli. Nie wiem, od czego to może zależećCzy ten supersyf to kiedyś dopisał sam jakiś bonus, czy zawsze trzeba ich prosić i upominać po upływie regulaminowych 48h? Jeszcze nigdy nie dostałem tam nic na czas jak już przysyłają jakąś promocje i u nich zagram.
Ja wplacilem w poniedzialek 200 zagralem za 50 a bonusu poniedzialkowego 50 nie widac nie slychacNie mam pojęcia, ale ja z nimi nigdy nie miałem problemów i bonusy zawsze dopisują sami i nigdy nawet do regulaminowych 48h się nie zbliżyli. Nie wiem, od czego to może zależeć
Nie widać bonusu, bo nie spełniłeś jego warunków. W bonusie jest napisane, że masz wpłacić 50zł a nie 200zł.Ja wplacilem w poniedzialek 200 zagralem za 50 a bonusu poniedzialkowego 50 nie widac nie slychac
Ja też czekam na bonus kilka dni bo chciałem zagrać kupon na LM. No ale nie ma na co liczyć że dziś dodadzą. Za każdym razem trzeba się prosić. Poczekam aż dodadzą i zamykam konto.Ja wplacilem w poniedzialek 200 zagralem za 50 a bonusu poniedzialkowego 50 nie widac nie slychac
Nie dopisali nikomu bonusu. Kumpel pytał na czacie to jak zwykle wklejają tą samą regułkę z tym korporacyjnym pier.....niem. Za każdym razem praktycznie to samo że się nie wywiązują i trzebw się prosić po 3,4 dniach o swoje. Grając w poniedziałek liczyłem na to, że dopiszą ten bonus we wtorek bądź środę i będzie na ligę mistrzów no ale jak zwykle w ich przypadku się przeliczyłem.Nie widać bonusu, bo nie spełniłeś jego warunków. W bonusie jest napisane, że masz wpłacić 50zł a nie 200zł.