BanksyGA
Znawca - Siatkówka
Maciej Noskowicz na TwitterzeSkąd wiesz ?
Maciej Noskowicz na TwitterzeSkąd wiesz ?
Ma najwyższą średnią w zespole, jeśli ma koronę. Teoretycznie Z/Z może za niego być.Nie bedzie ZZ
Jest po dzwonie, nie ma koronki. Jeśli nie miał wystawionego L4 na 15 dni to bez ZZMa najwyższą średnią w zespole, jeśli ma koronę. Teoretycznie Z/Z może za niego być.
W takim wypadku duże value. Oby nie skończyło się tak jak w Gdańsku czy ŁodziJest po dzwonie, nie ma koronki. Jeśli nie miał wystawionego L4 na 15 dni to bez ZZ
Dokładnie, róznie może byćW takim wypadku duże value. Oby nie skończyło się tak jak w Gdańsku czy Łodzi
Zrobią mu dłuższy odpoczynek, ale mnie korci zagrać poniżej wojdylo 8.5 teraz jakby się okazało ze ma Zz hihi pozdrawiamW takim wypadku duże value. Oby nie skończyło się tak jak w Gdańsku czy Łodzi
365 juz usunal zaklady. Jedynie udalo mi sie zlapac 10 min temu za trocheZ ostatniej chwili
Orzeł bez Loktajewa / info za sportowefakty.pl
Na bet365 wisi jeszcze zakład -12pkt na Krosno po kursie 1,95. Przy takim osłabieniu trzeba wchodzić w to, a tym co postawili już handicapy dodatnie na Łódź radze wycofać póki jeszcze kursy są dostępne.
O 15.04 udało mi się postawić ostatnie zakłady na handi na Krosno z podpórką i po chwili zakłady zostały zawieszone. A co do postu kogoś wyżej że handicapy w takim przypadku powinno zostać cofnięte i rozliczone jako zwrot to żaden bukmacher tego nie robi. Ryzyko ich i tego co stawia.365 juz usunal zaklady. Jedynie udalo mi sie zlapac 10 min temu za troche
Na betclic +16.5 kusi mnie strasznie...Panowie przypominam, że niedawno podobny głos na forum był, jak się dowiedzieliśmy w ostatniej chwili o absencji MJJ. Ostatecznie ROW wywiózł z Gdańska remis z Giera i Tudziezem w składzie. Wstrzymalbym się więc przed ładowaniem kasy w handicapy Krosna.
Ja już nie ruszam, bo teraz to już może wydarzyć się wszystko, aczkolwiek jeśli miałbym coś zagrać to chyba też bym wszedł w +16.5.Na betclic +16.5 kusi mnie strasznie...