D
20,7K
wszystko na minus Dziady.Zastanawiałem się co tu ruszyć. 1,5 do przerwy...? Może być a może nie być. 1,5 gości? Ładnie walą ale trochę przestraszył mnie kurs. 2,5 w meczu? Niski kurs bede żałował tych gości bo było 2,4 na dwie ich bramki, w koncu poszedłem 3,5 w meczu, kurs 2,6.
niech walą. Ostatnie mecze w lidze takie brzydkie underowe
Dlatego Australie sie kocha a jutro nienawidziPowiem wprost. Zupełnie nie nadążam za piłką w Australii. Początek meczu pokazał, że Wędrowcy powinni rozstrzelać tutaj Roar, a oni oddali inicjatywę w meczu. Zainkasowałem forsę za bramkę Yeboaha, ale straty są większe.
No i @ pospadały na 1,55 oczywiście to nic nie znaczy, w końcu to Australia i derby więc wszystko się może zdarzyć... Co by nie było wszystkim kolegom, czytelnikom, miłośnikom antypodów życzę :Big V vs Sky Blues
04.04.2021 AD
Big Blue, dawniej pojedynek gigantów elektryzujący Melbourne i Sydney(...)
Mimo wszystko (bo rzadko grywam derby, a i Sydney podnosiło mi ciśnienie w tym sezonie nie raz) pobieram 2 po @ 1,83. Ba, nawet za monetę. (...)
Ps nie wiem, czy będę miał rację (gdy Triady wchodzą do gry, a Pan Li podkręca wąsa, to nie ma zmiłuj) ale na moje oko to do niedzieli @ bedzie na poziomie 1,6...
Victory w 10 i "przycisnąć"?, w tym sezonie mogą grać w 12 i tak są beznadziejni choć do czerwa nieźle wygladali.Ba kiedy jeszcze byli zespołem z trenerem (bo Brebner to clown) w derbach dostawali baty. Dziś były slupki, było czerwo jest 0-1... Nie było Bobo dolowali, jest na boisku i piłka nawet jak się obija o niego to gole są I o to chodzi.Próbuję over 5,5 rożnych gości po kursie 2,20. Po czerwonej kartce powinni przycisnąć. Zieloności dla wszystkich!
Jak @qowalsky6 - też pobieram 2 - @1,68. Tym razem jedyny argument z Victory to motywacja gry z przeciwnikiem z SFC - big blue derby. Jednak to SFC walczy o coś i wydają się znacznie mocniejsi. Kursy powoli ale równomiernie spadają i faktycznie - granie w okolicach @1,6 to już mało opłacalne połączenie 'ryzyko do potencjalnego zysku'. W innych okolicznościach bym zagrał 'na przekór'... ale naprawdę, sportowo nie widzę, żadnego argumentu za Victory. Aż sam jestem ciekawy jak ten mecz się zakończy.
No to @ poszly w górę, kiedy wczoraj pobieralem x w Wollongong, to @ złapałem 4,0. Moglem poczekać ale gram to za drobne (jak pisalem wyżej) i się nie napalam, bo City mocno wkurzone po ostatnim meczu gdzie pogubili punkty. GL!A ja poszukam dzisiaj remisu w drugim meczu (@4.20) za drobne. Opieram się głównie na tym, że MC jeszcze bez remisu w tym sezonie po 13 meczach i liczę, że dzisiaj w końcu ten remis przyjdzie, chociaż przyznam, że już w poprzednim meczu celowałem w remis.
W pierwszym meczu - Jets - WU celowałbym w 1X albo też jakieś remisy, ale 1X oddsy nie powalają, więc sobie odpuszczam i może live coś pogram;