>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

PlusLiga 2020/2021

vertigo 11,1K

vertigo

Użytkownik
Kursy poszybowały z okolic 1.10 na 1.50 (...)
Kursy rzędu 1.10 były wystawiane, gdy ten mecz miał się odbyć w pierwszym terminie, czyli 17 listopada. Te, wystawiane wczoraj na nowo to okolice 1.40. Do momentu poznania składów to nic pre nie jest warte gry, ciężko się odnieść do kursów i ich wartości.

yannick_djalo 23,7K

yannick_djalo

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Prośba o przeniesienie do Plus Liga

Jastrzębski Węgiel vs Aluron Warta Zawiercie
Typ: poniżej 183.5 punktu
Kurs: 1.85, Unibet

Myśle, ze pojdzie raczej szybko, żadnej z drużyn nie zależy na długim graniu. Aluron w kiepskiej formie i raczej szuka stabilizacji niż rywalizowania o wyższa pozycje w tabeli. Jastrzębski po swojemu ustawia teraz Gardini i każdy będzie chciał się pokazać z jak najlepszej strony.

Otrzymane punkty reputacji: +25
Z 5,6K

zabix00

Użytkownik
To i tak nie zmienia faktu, ze są beznadziejni. Serio myslisz ze oni myślą o 4? Niech się cieszą ze są w top8

W 51,8K

Wieczorek85

Użytkownik
Pogralem przed meczem Zawiercie, jest remis w 3 secie i właśnie zdałem sobie sprawę ze błędnie założyłem ze Jastrzębie odpuści. Dlaczego? Przede wszystkim dlatego ze wygrywając z Zawierciem gospodarze przesadzają o tym ze zagrają z nimi w play-off. Jeżeli Jastrzębie się podłoży daje szansę Zawiercianom na awans w tabeli kosztem Bełchatowa. A tego raczej Jastrzębie w cwiercfinale chce uniknac

G 11,6K

gzjjr

Użytkownik
Nie chce, żebym wyszedł że gadam po meczu ale ja osobiście grałem handi na Zawiercie tylko i wyłącznie że względu na... kurs. A dokładnie rzucił mi si za duży kurs na Jsw, było ponad 1,4. Biorąc pod uwagę serię zwycięstw i pozycje w tabeli to tam powinno być 1,15 maks. A ja nie wierzę w promocje za darmo więc zagrałem na przekór, to był kurs podpucha dla mnie.

W 51,8K

Wieczorek85

Użytkownik
Zastanawiająca postawa Jastrzębia. To jest ten zwycięski zakład po ktorym człowiek jest zadowolony ze się poszczescilo bo przegapil w analizie dość istotny fakt. Po co ta porazka Jastrzębiu? Nie mam pojęcia. Teraz na miejscach 3-7 robi się kocioł. Bełchatów, Verva, Resovia, Trefl i Zawiercie - tak bym oceniał potencjal tych drużyn ale rzecz jasna w takiej kolejności nie skończą. Jeżeli Jastrzębie dostanie juz w cwiercfinale Bełchatów to sami sobie będą winni. Mogli dzisiaj zrobić ogromny krok do półfinału to się podłożyli. Ciekawe ciekawe

L 3,1K

loveparade

Użytkownik
Zastanawiająca postawa Jastrzębia. To jest ten zwycięski zakład po ktorym człowiek jest zadowolony ze się poszczescilo bo przegapil w analizie dość istotny fakt. Po co ta porazka Jastrzębiu? Nie mam pojęcia. Teraz na miejscach 3-7 robi się kocioł. Bełchatów, Verva, Resovia, Trefl i Zawiercie - tak bym oceniał potencjal tych drużyn ale rzecz jasna w takiej kolejności nie skończą. Jeżeli Jastrzębie dostanie juz w cwiercfinale Bełchatów to sami sobie będą winni. Mogli dzisiaj zrobić ogromny krok do półfinału to się podłożyli. Ciekawe ciekawe
Nie rozumiem ciebie jak mozna pisac takie głupoty. jastrzebie ma 2 miejsce i ma juz wyjeba. Po co sie przemeczac

W 51,8K

Wieczorek85

Użytkownik
Loveparade mało rozumiesz najwidoczniej. Mają pewne 2 miejsce wiec i pewność że grają w cwiercfinale z 7 drużyna. Dzisiaj mogli przesądzic ze tym 7 zespołem będzie Zawiercie. Jednak przez to ze przegrali ryzykuja o to bardzo ze trafia na zespół o wiele mocniejszy niż Zawiercie. Dalej nie rozumiesz?

yannick_djalo 23,7K

yannick_djalo

Użytkownik
Loveparade mało rozumiesz najwidoczniej. Mają pewne 2 miejsce wiec i pewność że grają w cwiercfinale z 7 drużyna. Dzisiaj mogli przesądzic ze tym 7 zespołem będzie Zawiercie. Jednak przez to ze przegrali ryzykuja o to bardzo ze trafia na zespół o wiele mocniejszy niż Zawiercie. Dalej nie rozumiesz?
Ja generalnie nie rozumiem co to za kalkulacja, jeżeli ktoś zakłada, ze nie będzie w stanie pokonać Skry w tym sezonie to zwyczajnie nie ma czego szukać w play-off’ach. Żadna z tych drużyn nie jest lepszym czy gorszym wyborem, ani Aluron nie jest najsłabszy ani Trefl najlepszy z tego zestawienia. Decydować będą pojedyncze mecze, które jak widzimy w fazie zasadniczej mogą pójść w każda stronę. Dlatego pewnie Jastrzębski nie miał co kalkulować i zagrał tyle ile mógł.

yannick_djalo 23,7K

yannick_djalo

Użytkownik
No dobra. Jeżeli nie widzicie różnicy między Zawierciem a Skra to faktycznie ta dyskusja jest bez sensu
Pewnie, nie mam zamiaru kogoś na siłę przekonywać, niech hala zweryfikuje tę zajebistość Skry ;) Ten sezon jest ogólnie bardzo dziwny i myślę, że jeszcze nie raz nas zaskoczy, życzę w każdym razie powodzenia!
Żeby nie było off-top'u, w sobotę proponuję pograć pre na Cuprum w meczu z ZAKSĄ. Kędzierzynianie zrobią moim zdaniem to samo co w meczu z Zawierciem, czyli wystawią drugą szóstkę mając pierwsze miejsce i w perspektywie dłuższą grę w Lidze Mistrzów, Pucharze Polski i fazie play-off. Cuprum z kolei nadal z szansami na ósemkę, jeżeli uda się wygrać za trzy punkty to te szanse mogą być całkiem realne. Do wyprzedzenia GKS Katowice, Indykpol Olsztyn i Ślepsk Suwałki, dwa pierwsze zespoły grają mecz bezpośredni tego samego dnia, więc ktoś punkty na pewno zgubi.

P 7,5K

pewniak1978

Użytkownik
Pewnie, nie mam zamiaru kogoś na siłę przekonywać, niech hala zweryfikuje tę zajebistość Skry ;) Ten sezon jest ogólnie bardzo dziwny i myślę, że jeszcze nie raz nas zaskoczy, życzę w każdym razie powodzenia!
Żeby nie było off-top'u, w sobotę proponuję pograć pre na Cuprum w meczu z ZAKSĄ. Kędzierzynianie zrobią moim zdaniem to samo co w meczu z Zawierciem, czyli wystawią drugą szóstkę mając pierwsze miejsce i w perspektywie dłuższą grę w Lidze Mistrzów, Pucharze Polski i fazie play-off. Cuprum z kolei nadal z szansami na ósemkę, jeżeli uda się wygrać za trzy punkty to te szanse mogą być całkiem realne. Do wyprzedzenia GKS Katowice, Indykpol Olsztyn i Ślepsk Suwałki, dwa pierwsze zespoły grają mecz bezpośredni tego samego dnia, więc ktoś punkty na pewno zgubi.
To jest tylko sport więc każdy wynik możliwy ale 8 miejsce raczej dla Suwałk....dwa ostatnie mecze grają z Będzinem i Nysą u siebie....no chyba że Olsztyn zrobi 6 pkt w Katowicach gdzie zagrają o być albo nie być w top.8 i z Rzeszowem który walczy o pozycje przed playoffami.....jak dla mie Suwałki ogarną temat....już to zrobili z mocnym Gdańskiem za 3pkt....nie wypuszczą tego z rąk

P 7,5K

pewniak1978

Użytkownik
Jeśli masz nosa że Zaksa będzie odpoczywać z cuprum to masz do tego prawo ale dlaczego nie odpoczywali kolejnych meczy z Radomiem,Katowicami.....przecież mogli....wszyscy wiemy kto przyszedl z Zawiercia do Zaksy bo Łukasik się posypał....reszte sobie sam dopowiedz.Otóż grali z katowicami i radomiem bo chodzi o rytm meczowy....co robi przerwa w graniu.....Perugia grała ostatnio w LM i przegrali 3-0 po tragicznym meczu (2 tyg.bez gry bo zasadnicza się skończyła) Modena zaś ciągle gra bo walczą o playoffy więc rytm jest......wczoraj Lube też grało po dwutygodniowej przerwie efekt widzielismy.Ja nie mówię że zapominają jak się gra w siatkówkę po dwóch tygodniach......ale jest to pewne wybicie z rytmu meczowego,żaden trening tego nie zastąpi więc trenerzy jak już rotują składem to bardziej dadzą dogrywać seta zmiennikom niż calkowita przerwa w graniu.....a taki przykład z życia.....czy masz taki sam automatyzm w pracy po urlopie dwutygodniowym niż przed.....ja osobiscie chwile zamulam zanim odpale....ale to tak na marginesie

yannick_djalo 23,7K

yannick_djalo

Użytkownik
Jeśli masz nosa że Zaksa będzie odpoczywać z cuprum to masz do tego prawo ale dlaczego nie odpoczywali kolejnych meczy z Radomiem,Katowicami.....przecież mogli....wszyscy wiemy kto przyszedl z Zawiercia do Zaksy bo Łukasik się posypał....reszte sobie sam dopowiedz.Otóż grali z katowicami i radomiem bo chodzi o rytm meczowy....co robi przerwa w graniu.....Perugia grała ostatnio w LM i przegrali 3-0 po tragicznym meczu (2 tyg.bez gry bo zasadnicza się skończyła) Modena zaś ciągle gra bo walczą o playoffy więc rytm jest......wczoraj Lube też grało po dwutygodniowej przerwie efekt widzielismy.Ja nie mówię że zapominają jak się gra w siatkówkę po dwóch tygodniach......ale jest to pewne wybicie z rytmu meczowego,żaden trening tego nie zastąpi więc trenerzy jak już rotują składem to bardziej dadzą dogrywać seta zmiennikom niż calkowita przerwa w graniu.....a taki przykład z życia.....czy masz taki sam automatyzm w pracy po urlopie dwutygodniowym niż przed.....ja osobiscie chwile zamulam zanim odpale....ale to tak na marginesie
Suwałki już nie raz mogły ogarnąć temat i tego nie zrobiły, w nich wierze najmniej pomimo tego korzystnego terminarza. Z ta przerwa to zgoda, ze za długa przerwa zle działa na zawodników, ale oni grają rewanż dokładnie tydzień później, a w międzyczasie właśnie mecz ligowy. Trzeba będzie znaleźć balans pomiędzy rytmem meczowym, a świeżością i wypoczynkiem, tym bardziej, ze dużo meczów jeszcze przed nimi i nie mogą ryzykować jakiejś głupiej kontuzji. Przykład Perugii tutaj nie ma zastosowania.
W układ z Zawierciem tez nie wierze, poszli im po prostu na rękę, Depowski jest czwartym wyborem w rotacji i w ‚normalnym’ meczu nie powinien zagrać ani jednej akcji.
Tez potrzebuje chwili na dojście do siebie po urlopie, ale pracuje jeszcze gorzej jak siedze po godzinach i nie mam wolnego weekendu... także tego ;)

P 7,5K

pewniak1978

Użytkownik
Suwałki już nie raz mogły ogarnąć temat i tego nie zrobiły, w nich wierze najmniej pomimo tego korzystnego terminarza. Z ta przerwa to zgoda, ze za długa przerwa zle działa na zawodników, ale oni grają rewanż dokładnie tydzień później, a w międzyczasie właśnie mecz ligowy. Trzeba będzie znaleźć balans pomiędzy rytmem meczowym, a świeżością i wypoczynkiem, tym bardziej, ze dużo meczów jeszcze przed nimi i nie mogą ryzykować jakiejś głupiej kontuzji. Przykład Perugii tutaj nie ma zastosowania.
W układ z Zawierciem tez nie wierze, poszli im po prostu na rękę, Depowski jest czwartym wyborem w rotacji i w ‚normalnym’ meczu nie powinien zagrać ani jednej akcji.
Tez potrzebuje chwili na dojście do siebie po urlopie, ale pracuje jeszcze gorzej jak siedze po godzinach i nie mam wolnego weekendu... także tego ;)
Nie chodziło mi o układ z Zawierciem bardziej na ręke tak jak napisałeś bo kluby raczej mają dobre relacje o kibicach nie wspominając.Każdy ma inny punkt widzenia ja jednak jestem tego zdania żeby pograć coś na live w meczu z cuprum. Od dluzszego czasu gra Zaksy wygląda tak że wychodzą nominalną szóstką....jest przewaga dogrywają zmiennicy i w ten sposób trener balansuje rytm meczowy z odpoczynkiem.Więc przy ewentualnej znaczącej przewadze iść w hc.pkt na korzyść Lubina.Ale wiele razy też to się nie sprawdziło bo zmiennicy ogarniali temat a zespół przeciwny miał wybitą siatkówkę z głowy 😉 ZAKSa w tym sezonie to jest maszyna w której wszystko prawidłowo funkcjonuje....pożyjemy zobaczymy

W 51,8K

Wieczorek85

Użytkownik
Mimo że yannick nie do końca zgadza się ze mną co do jastrzębia to nie będę na przekór teraz ja obalal wszelkich jego wpisów i uważam że ma rację jeżeli chodzi o mecz Zaksy. Mecz z Zawierciem odpuścili, podstawowa szóstka odpoczywała po zapewnieniu sobie 1 miejsca. Czemu nie odpuścili z Radomiem? Ponieważ trzeba było wracać po krótkiej przerwie i zrobić przetarcie przed pp z Resovia. Teraz mają za chwile w środę rewanż i stają przed wielką szansą by wyrzucić faworyzowany zespół. Po co tu wchodzic w jakakolwiek wymianę ciosow z drużyną ktorej zależy? Po co wystawiać podstawowych graczy kilkadziesiąt godzin po powrocie z Wloch? Z rytmu meczowego nie wypadną. Inna oczywiście sprawa czy Lubin stać na niespodzianke kiedy naprzeciw wyjdzie druga szóstka Kędzierzyna

tyksiol 3,4K

tyksiol

Użytkownik
Lubin jak widać stać było na niespodzianke , dzisiaj ciekawe kursy na Verve , ciekawe czy tym samym trop m pójdzie trener Skry przed rewanżem w LM

S 0

szewa73

Użytkownik
Nie rozumiem Twojego porównania Skry do Zaksy .
Zaksa ma pewne 1 miejsce i rewanż w LM za kilka dni więc mogli nawet pozwolić sobie na porażkę 0:3 a Skra walczy o top 3 i żeby się tam znaleźć musi dziś wygrać .
Dodatkowo nie ukrywajmy że Skra ma nikłe szanse na wygranie z Zenitem i przejście dalej

W 51,8K

Wieczorek85

Użytkownik
Pełna zgoda z szewa73 ze tu nie ma żadnej analogii. Jednak też nie zgodzę się ze Skra będzie walczyla o 3 miejsce. Szanse ma marne i myślę że wolą pozostać tam gdzie są.

Miejsca 4-5 oznacza półfinal z Zaksa. Te miejsca będą parzyc i pokazało juz wczoraj Zawiercie ze nie ma co się pchać za bardzo w górę tabeli

Do góry Bottom