Wczorajszy dzień ponownie dniem tłustym. Oprócz tego że kupon wpadł na mega spokojnie to jeszcze bonus od Trentino które przesądza o tym ze conajmniej dwie nasze drużyny będą w cwiercfinale tegorocznej
LM. W grze o trzy miejsca dajace awans z drugich pozycji pozostają 4 grupy, grupa E juz się nie liczy.
Co na dzisiaj ?
Perugia - Lube - poczatkowo chciałem grać zdecydowanie Perugie. Jednak po analizie tabeli wychodzi mi ze 3 pkt dla Perugii oznacza ze Lube zlatuje na 2 miejsce w tabeli i z automatu trafia na trudniejszego rywala. Nie widzę tutaj nic pewnego, ale pamiętajmy -to są Włosi. Jeżeli Perugia wyjdzie z zalozenia ze woli się dogadać niż grać i próbować zepchnać Lube z pierwszego miejsca to tb w tym spotkaniu satysfakcjonuje oba zespoły. Można sprobowac 5 setow w meczu i ewentualnie 3:2 dla Perugii. Ale zakładam ze Włosi się dogadają, kto nie wierzy w teorie spiskowe niech nie rusza
Kemerevo to jest jakiś żart. Juz wczoraj pisalem o podejściu ruskich. Hc punktowy w stronę Belgii a może wejsc i coś więcej
Warszawa - Modena - odpuszczam całkowicie. Faworyt jest jeden. Z tym ze Modena po wygraniu 2 setow pewna juz awansu. Ale wciąż niepewna 1 miejsca w grupie wiec będą grać do końca. Po takim kursie to ja wolę pokibicowac Warszawie.
Kazan - Berlin -perełka na którą czekałem. Rzut oka na tabele i Berlin potrzebuje jednego punktu. Tutaj też tb daje obu zespołom wszystko czego potrzebuja z tym ze tutaj sytuacja jest nieco inna. Perugie bowiem stać sportowo na zwyciestwo za 3 pkt wiec mogą się nie dogadać przed meczem. Tutaj Kazań jest lepszy ale ma do wyboru albo Berlin albo otworzyć szansę dla obu polskich zespołów. Nawet 1-3 porazka nie powinna Ruskim zaszkodzić, tyle że tu juz ryzykują i musza wygrać jutro 3-0 z Ljubljana. Nie wiem, może przesadzam ale tydzień temu Babki poszły jak po sznurku. Czy dzisiaj będzie podobnie?
Roeselare + 15.5 @1.58
Berlin - Kazań over 178,5 pkt @2.7
For fun
Perugia 3:2@4,55
5 setow @2.79
Kazań - Berlin 5 setow @5.1