>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Info Pytania, propozycje, zgłoszenia błędów

seba23 141,8K

seba23

Użytkownik

proszę o zmianę rozliczenia na , tym razem zagrałem na poniżej fauli i było ich zaledwie 25,
dzięki

Poprawione //Waldi1979

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Można dodawać typy od Pzbuk?
Nie można, jeżeli taki typ się trafił i został omyłkowo rozliczony to powinna być korekta (mówimy tu o regulaminowych 7 dniach wstecz, wcześniejszych niestety już nie będziemy rozpatrywać). Wszyscy dostępni bukmacherzy są wymienieni w pierwszym poście, a każdy nowo dodany ma osobny wpis informujący w regulaminie.

Rising Star 7,6K

Rising Star

Użytkownik
Dzień dobry,
ucięło mi cześć analizy proszę o dodanie do posta:

Pod koszem i na obwodzie goście będą mieli zdecydowaną przewagę. W Oldenburg dziś kilku graczy również 50/50 jeżeli chodzi o dyspozycje fizyczną m.in.
- Pressey
- Tadda
- Holladz

Głównie z powodu osłabień oraz wykluczeń spowodowanych COVID gram tutaj w kierunku gości.

Dopisane //Waldi1979

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
U 0

Usunięty użytkownik 168903

Gość
Witam

prosze o poprawienie kursu

Prawdziwykurs jest 2.20 a nie 2.25 pomylilo mi sie przy wpisie

Poprawione//psotnick

Ostatnio zmieniony przez psotnick:
Proszę usunąć typ z dzisiejszego tematu ponieważ jest on na jutro i tam go podałem a omyłowo wcześniej w dzisiejszym temacie. bo to jest mecz na jutro i tam go podałem
Dyscyplina: Koszykówka Szwecja
Godzina: 18,04
Spotkanie: Norrköping Dolphins - Boras Basket handicap [6,5-0]
Typ: 1
Kurs: 1,84
Bukmacher : Etoto

Usunięty//psotnick

successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi

Dopiero to zauważyłem - typ powinien zostać rozliczony na plus 🙂 Jeśli za późno na poprawienie, to nie ma problemu.

Poprawione // neutralny

Ostatnio zmieniony przez neutralny:
maniek81 427K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Proszę o poprawę w typie, powinno być Gokikova. Wkradła się literówka. Dzięki.

Poprawione//psotnick

P 2,9K

peter83

Użytkownik
Dyscyplina : piłka nożna, Premier league
Godzina : 18:30
Spotkanie: Manchester City-Tottenham
Typ : Tottenham
Kurs : 9.20
Bukmacher : fortuna
Analiza :

Typ głównie do konkursu.
Manchester City który jest pierwszy podejmuje ósmy w tabeli Tottenham. City mają 50 punktów a Tottenham 36.
Aktualnie w lepszej formie są gospodarze którzy już od 22 spotkań nie ponieśli porażki. Ostatnim razem przegrali właśnie z Tottenhamem na wyjeździe 0:2. Było to 21 listopada ub. roku.
Tottenham ostatnio gorzej z formą ale liczę na ich mobilizację w tym meczu. Powinni być zmotywowani gdyż ostatnim razem pokonali Man. City w 2016 roku. Gospodarze też prędzej czy później zaliczą wpadkę. Przewiduję że to stanie się dzisiaj.
W meczu nie zagra m.in. Kevin De Bruyne.

Jeśli to możliwe chciałbym prosić o poprawienie zdania
"Powinni być zmotywowani gdyż ostatnim razem pokonali Man City w 2016r."
na zdanie
Powinni być zmotywowani gdyż ostatnim razem pokonali Man. City na ich terenie w 2016 r.

Z góry dziękuję.

Poprawione//psotnick

P 2,9K

peter83

Użytkownik
Mam pytanie.

Chciałem podać typ na niedzielę z australian Open ale jak na razie mecze jeszcze nie są zaplanowane na konkretną godzinę. U bukmachera jak i na flashscore podana jest jedną godzina 1:00 w nocy. Co zrobić w tej sytuacji? Czy czekać na schedule czy podać tę godzinę która jest obecnie? Zależy mi na czasie bo kursy spadają.

jozzy22 706,1K

jozzy22

Użytkownik
Mam pytanie.

Chciałem podać typ na niedzielę z australian Open ale jak na razie mecze jeszcze nie są zaplanowane na konkretną godzinę. U bukmachera jak i na flashscore podana jest jedną godzina 1:00 w nocy. Co zrobić w tej sytuacji? Czy czekać na schedule czy podać tę godzinę która jest obecnie? Zależy mi na czasie bo kursy spadają.
W tenisie godziny rozpoczęcia to raczej sfera umowna bo i tak przeważnie sie to zmienia więc raczej nie powinno być problemów gdy podasz godzine 01:00 ale ja tu nie rządze więc musisz się upewnić u adminów

psotnick 966,7K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Mam pytanie.

Nie ma problemu, jako godzinę podaj tę najwcześniejszą która może być, czyli w tym przypadku 01:00.

U 0

Usunięty użytkownik 168903

Gość
Witam

Typy Dnia - 17.02.2021 (środa) | Forum Bukmacherskie

Prosze o zastapienei akapitu:

'A mowiac powaznie co tam piszczy. Zostaly dwie kolejki do konca sezoni zasadniczego. O pierwsze miejsce teoretycznei walczy Jastrzebie z Touniem, ale Torun ma do rozegrania dwa mecze z outsiderami i punkt przewagi, napewno chce zdobyc pierwsze miejsce i Jastrzebie jest pogodzone z drugim. Musialby ich Torun wpuscic na pierwsze ale badzmy szczerz, jaki maja w tym interes? '

Na:

'A mowiac powaznie co tam piszczy. Zostaly dwie kolejki do konca sezoni zasadniczego. O pierwsze miejsce teoretycznei walczy Jastrzebie z Tychami, ale Tychy mają do rozegrania dwa mecze z outsiderami i punkt przewagi, napewno chce zdobyc pierwsze miejsce i Jastrzebie jest pogodzone z drugim. Musialyby ich Tychy wpuscic na pierwsze ale badzmy szczerzy, jaki maja w tym interes? '

O pierwsze miejsce graja Tychy, a nie Torun, wkradl sie czeski blad

poprawione / ibis

Ostatnio zmieniony przez ibis:
shadow89 512,2K

shadow89

Użytkownik
Proszę o poprawę kursu, ponieważ przez pomyłkę zamiast 0 wcisnąłem 9. Prawidłowy kurs: 2.50.

Link do postu:

Dziękuję i przepraszam za pomyłkę.

Poprawione//psotnick

maniek81 427K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Na szybko pisałem analizę z telefonu i coś nie chciało mi pogrubienia czcionki wyłączyć w analizie. Proszę o korektę, by uniknąć żółtej kartki według regulaminu.

Poprawione pro forma, ale w sumie to nie było potrzebne. Za takie "przewinienia" nikt kar nie będzie wstawiał :)
//psotnick

seba23 141,8K

seba23

Użytkownik
Proszę o z zmianę godziny rozpoczęcia spotkania na 20:45
dzięki

Poprawione//psotnick

ToBi77 57,8K

ToBi77

Użytkownik