jozzy22
Użytkownik
Nie ma tego buka w regulaminie więc zapewne jest nie dozwolonyMożna dodawać typy od Pzbuk?
Nie ma tego buka w regulaminie więc zapewne jest nie dozwolonyMożna dodawać typy od Pzbuk?
Nie można, jeżeli taki typ się trafił i został omyłkowo rozliczony to powinna być korekta (mówimy tu o regulaminowych 7 dniach wstecz, wcześniejszych niestety już nie będziemy rozpatrywać). Wszyscy dostępni bukmacherzy są wymienieni w pierwszym poście, a każdy nowo dodany ma osobny wpis informujący w regulaminie.Można dodawać typy od Pzbuk?
Dyscyplina : piłka nożna, Premier league
Godzina : 18:30
Spotkanie: Manchester City-Tottenham
Typ : Tottenham
Kurs : 9.20
Bukmacher : fortuna
Analiza :
Typ głównie do konkursu.
Manchester City który jest pierwszy podejmuje ósmy w tabeli Tottenham. City mają 50 punktów a Tottenham 36.
Aktualnie w lepszej formie są gospodarze którzy już od 22 spotkań nie ponieśli porażki. Ostatnim razem przegrali właśnie z Tottenhamem na wyjeździe 0:2. Było to 21 listopada ub. roku.
Tottenham ostatnio gorzej z formą ale liczę na ich mobilizację w tym meczu. Powinni być zmotywowani gdyż ostatnim razem pokonali Man. City w 2016 roku. Gospodarze też prędzej czy później zaliczą wpadkę. Przewiduję że to stanie się dzisiaj.
W meczu nie zagra m.in. Kevin De Bruyne.
W tenisie godziny rozpoczęcia to raczej sfera umowna bo i tak przeważnie sie to zmienia więc raczej nie powinno być problemów gdy podasz godzine 01:00 ale ja tu nie rządze więc musisz się upewnić u adminówMam pytanie.
Chciałem podać typ na niedzielę z australian Open ale jak na razie mecze jeszcze nie są zaplanowane na konkretną godzinę. U bukmachera jak i na flashscore podana jest jedną godzina 1:00 w nocy. Co zrobić w tej sytuacji? Czy czekać na schedule czy podać tę godzinę która jest obecnie? Zależy mi na czasie bo kursy spadają.
Nie ma problemu, jako godzinę podaj tę najwcześniejszą która może być, czyli w tym przypadku 01:00.Mam pytanie.
Chciałem podać typ na niedzielę z australian Open ale jak na razie mecze jeszcze nie są zaplanowane na konkretną godzinę. U bukmachera jak i na flashscore podana jest jedną godzina 1:00 w nocy. Co zrobić w tej sytuacji? Czy czekać na schedule czy podać tę godzinę która jest obecnie? Zależy mi na czasie bo kursy spadają.