>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

KHL (Liga Kontynentalna) - Sezon zasadniczy 2020 / 2021

Status
Zamknięty.
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
*Chabarowsk przyjmuje dzisiaj Sibir u siebie. Początkowo chciałem postawić na Amur, bo Nowosybirsk ma ostatnio problem zarówno na lodowisku jak i w szatni, a Tygrysy u siebie fajnie grają. Trener Sibiru przyznaje, że w drużynie brakuje lidera z prawdziwego zdarzenia. Jednak goście grają tak nie równo, że nie wiadomo jak to się może skończyć i odpuszczam ten mecz.

*Podobnie jest w przypadku meczu w Niżnekamsku. Obie drużyny nie grają już o nic i mecz może się skończyć różnie. Ciężko przewidzieć jaką postawę przyjmą gospodarze. Zagrają ofensywnie, czy będą sobie pykać krążkiem przy niedzieli. Podobnie w przypadku gości.

*Dobry mecz szykuje się w "Omsku". Tutaj akurat oba zespoły mają motywację. Lokomotiv musi utrzymać trzecią pozycję, żeby ich miejsca nie zajęło Dynamo Moskwa i żeby uniknąć pierwszej rundy z Jokeritem. Jeśli utrzymają trzecie miejsce prawdopodobnie zagrają z kimś z trójki: Severstal, Mińsk i Podolsk. Omsk również musi pilnować drugiej pozycji na wschodzi, bo kilku kandydatów na to miejsce jest. W Jarosławiu nie udało się utrzymać prowadzenia i przegrali w dogrywce. Dzisiaj wezmą rewanż.

*W Mińsku również mają o co grać. Teoretycznie im wyższa pozycja tym łatwiej w playoffach, a w dolnej ósemce zachodu trochę ciasno. Za Mińskiem czai się Severstal, ale to chyba Podolsk ma większy problem, bo mają tyle samo punktów co znajdujący się na dziewiątej pozycji Spartak. Jeśli nie postarają się o punkty w najbliższych meczach to mogą nawet stracić bilet do playoffów. Postawimy na Podolsk.

Dorzucam również zakład na zakres bramek w całej kolejce. Przedwczoraj weszło, wczoraj weszło to może i dzisiaj wejdzie ; )

❌ Avangard ML & Podolsk lub remis @2,80 2/10 Unibet

❌ 3 - 7 bramek w każdym sobotnim spotkaniu @2,68 4/10 Unibet

❌ Gorshkov (AMR) & Li (SIB) +0,5 pkt @5,10 1/10 Fortuna

Jak pech to pech...

+31,68 j

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +17
T 23,8K

twinkle

Użytkownik
Bracia Ushenin i O.Li na starych śmieciach ustawieni w pierwszym ataku, może zagrają z zębem ;)

Vy. Ushenin >0,5p @2,88(ta.. na drugiego nie było kursu, to zrobił pkt..)

Ostatnia edycja:
sunxl 2,1M

sunxl

Typer
Ja dzisiaj standardowo atakuje dwa AKO, meczówkę i kanadyjkę:

Avangard Omsk vs Lokomotiv Jarosław: X2 @1.57 ❌
Dynamo Mińsk vs Vityaz Podolsk: każda drużyna 2+ bramek @1.76 ✅
AKO @2.76 Fortuna ❌

Pavel Kraskovsky powyżej 0.5 punktu @2.15 ❌ (do przełamania będę próbował :D)
Linus Hultstrom powyżej 0.5 punktu @2.15 ✅
AKO @4.62 Fortuna ❌

Wiem, że to może być całkiem inny mecz niż dwa dni temu, ale oglądałem tamto starcie specjalnie, aby wyrobić sobie zdanie przed rewanżem w Bałaszycha i muszę przyznać, że jest spora różnica jeżeli chodzi o bramkę. Igor Bobkov naturalnie powstrzymywał proste strzały, ale to Edward Pasquale popisywał się świetnymi interwencjami, które trzymały Loko w grze. Jastrzębie mocno weszli w mecz, a potem z każdą minutą znikali i to ekipa z Jarosławia przejmowała inicjatywę i dominowała na lodzie. Czy był to zamierzony zabieg? Być może tak, bo zawodnicy Boba Hartleya chcieli skontrować przeciwnika, ale im to nie wychodziło. Dzisiaj jest czas rewanżu i szczerze trochę dziwią mnie kursy wystawione w stronę gości. Okej, Avangard zrobi wszystko, aby teraz to oni sięgnęli po kolejne oczka, ale coś czuję, że znów ujrzymy dogrywkę. Po tym co oglądałem idę w X2 wiedząc, że Jastrzębie mają częste problemy w pierwszych meczach po powrocie na swoją taflę. Mam tylko nadzieję, że Loko po niezłym meczu nie zlekceważy rywala, tak jak to było niedawno, gdy pokonali CSKA, a potem nie istnieli w Czelabińsku. Do kanadyjki muszę w końcu trafić Pavela, któremu zabrano bramkę z Avangardem. Nie mogę sobie go odpuścić, bo pewnie za chwilę zapunktuje, a kurs rośnie. Był bardzo aktywny w poprzednich starciach, mam nadzieję, że przełoży się to wreszcie na asystę bądź gol.

W stolicy Białorusi stawiam na bramki. Vityaz zapewne wnikliwie śledził wczorajsze spotkanie Spartaka z SKA i naturalnie ucieszył się z tego wyniku, dzisiaj wszystko w ich nogach i rękach, aby nieco uciec i zbudować sobie małą przewagę. Doskonale znamy Dynamo i ich styl grania. Po dwóch porażkach z rzędu oni także powalczą o jak najlepszy rezultat i Żubry również potrzebują jeszcze oczek, aby zarezerwować sobie miejsce w play-off. Uważam, że będzie sporo walki PP, w którym obie ekipy czują się nieźle i takie 2:2 jak najbardziej realne. Tutaj także nie mogłem odpuścić sobie zawodnika, na którego ostatnio polowałem. Jak PP to Linus Hultstrom, który często przebywa całe 2 minuty na tafli, gdy jego klub gra w przewadze. Być może coś z niebieskiej ukąsi, liczę na niego w tym ważnym spotkaniu dla Vityazu.

Ostatnia edycja:
sunxl 2,1M

sunxl

Typer
Dzisiaj nieco skromnie i zaczyna się luty miesiąc niespodzianek w KHL i po tym co oglądałem ostatnio to liczę mocno na Kunlun:

Barys Nur-Sultan vs Avtomobilist Jekaterynburg: Barys powyżej 1.5 gola @1.39 ✅
Torpedo Niżny Nowogród vs Kunlun Red Star: Kunlun Red Star powyżej 1.5 gola @1.72 ❌
AKO @2.39 Superbet ❌

Singiel Torpedo Niżny Nowogród vs Kunlun Red Star: X2 @2.87 Superbet ❌

Barys po raz kolejny wypuścił spore prowadzenie w ostatniej tercji, tym razem z Saławat Juałjew Ufa, a kilka miesięcy temu było to z Jokerit, gdzie prowadzili 4:0, aby przegrać ostatecznie 4:5. Szkoda dla nich bo byli lepszym zespołem. Tutaj liczę po prostu na to, że będą chcieli się zrehabilitować swoim kibicom. Avto od dłuższego czasu nie jest drużyną, która będzie liczyć się o najwyższe cele. Jest jeszcze miesiąc, aby poprawić swoją grę, ale nawet jak uda im się rozegrać kilka dobrych meczów to znów wpadają w mały dołek. Zespół z Kazachstanu umie grać z Avto i stawiam na ich dwa trafienia, bo nie ufam obronie z Nur-Sultan.

Wyczuwam tutaj małą niespodziankę w Niżny Nowogordzie. Naprawdę Kunlun nie zaprezentował się źle w Kazaniu i w Jarosławiu, gdzie do końca walczyli o przynajmniej jeden punkt. Widać, że są zmotywowani, aby przełamać negatywną serię i myślę, że mają szanse na to dzisiaj. Torpedo wraca do siebie, gdzie jest groźną drużyną, ale po serii ciężkich meczów wyjazdowych. Uważam, że Smoki mogą to wykorzystać i do AKO dwa trafienia po ciekawym kursie, a na singla X2. Jeżeli w ten poniedziałek zaprezentują się tak jak ostatnio, to są spore szanse na przynajmniej jedno oczko w Niżny Nowogrodzie. Liczę na ich dobrą postawę.

Dorzucę kanadyjkę głównie na przełamanie:

Phil Varone powyżej 0.5 punktu @2.00 (Barys) ✅
Hunter Shinkaruk powyżej 0.5 punktu @2.06 (Kunlun) ❌
AKO @4.12 Fortuna ❌

Ostatnia edycja:
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
❌ Barys lub remis & powyżej 3,5 bramki @1,97 4/10 Unibet

Kazachowie nie radzą sobie najlepiej, ale z pewnością prezentują lepszą formę niż Avtomobilist, który przegrał cztery spotkania z rzędu. Wszystko wskazywało na to, że zespół z Uralu dochodzi do siebie, ale po powrocie z delegacji wszystko się posypało i wszystkie domowe spotkania zakończyły się porażką. Ponownie zawodzą liderzy - w tym Pavel Datsyuk. Kazachowie również mają swoje problemy. Pomęczyli się z Podolskiem, następnie stracili dwa szybkie gole z Traktorem co doprowadziło do porażki. Później nie bez problemów zwyciężyli z Wilkami i ostatnio wypuścili zwycięstwo z Salavatem. Trzeba popracować nad defensywą i grze w przewadze, bo pod tym aspektem widać trochę problemów. Zaletą Barysa jest to, że dobrze sobie radzą w pojedynkach z Avtomobilistem nawet jeśli Ci są w dobrej formie. Nie jestem pewien kto dzisiaj stanie w bramce. Ortio jest kontuzjowany, a Karlsson grał ostatnie trzy spotkania. Trzeba poczekać na składy i jeśli między słupkami stanie Karlsson to można spróbować. Jeśli ściągną kogoś z niższych lig to lepiej odpuścić, albo zagrać przełamanie Jekaterynburga.

❌ 3 - 6 bramek w Kazachstanie i w Moskwie @2,03 3/10 Unibet

/// W bramce Kazachów Karlsson, więc próbujemy jak wyżej.

+31,68

Ostatnia edycja:
T 23,8K

twinkle

Użytkownik
Ja dziś trochę odwrotne niż kolega wyżej, bardziej w stronę Avto. Fakt, cztery porażki z rzędu, ale po pierwsze primo - u siebie, a bilans tegorocznych spotkań ciut lepszy w delegacjach, po drugie primo - SKA, Magnitogorsk i Kazań plus "najsłabszy" Severstal będący na takim samym miejscu w Konferencji co Avto, czyli żadna wielka sensacja. A Barys odwrotnie - dawno nie wygrał u siebie z poważniejszym przeciwnikiem, patrzę tu na RT. Ostatnio z Jarosławiem na początku grudnia, w międzyczasie wygrana z MG po dogrywce. Ufa, Traktor, Kazań, Torpedo, nawet Sibir - to wszystko ostatnie domowe porażki Barysu.
Dokładam do tego Torpedo, ale patrząc na kursy, to RT średnio się kalkuluje, win z overem.. też może być różnie, bo nie mam zaufania do zdobycia przez Kunlun 2 bramek a ostatnio lubią tracić nie więcej niż 3. Po najmniejszej linii oporu, Torpedo myślę że rozstrzygnie ten mecz w RT.

Avto x2(3-2) & Torpedo RT(3-0) @2,25 ✅

Kanadyjka:
D.Dietz & Ch.Terry >0.5p @2,77 ✅

Kursy Fortuna.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +576
mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Ja osobiscie licze na przełamanie Avto( choć miali juz seria gdzie tez liczyłem po kilku mecach a pociagneło sie bodajze na 10). Niemniej jednak Avto dobry mecz z Magnitka ale nie upilnowali Rasmusena na koncówce i musieli obejść sie smakiem z Kazaniem bardzo dziwny ten mecz bo pierwszy gol to samobój( bo nastrzelona łopatka kija zawodnika Avto) plus jedna kontra i zostawiony Dawes. Peters z kilkoma rzeczmi przeszarzował i z silnego kadrowo zespołu zrobił sie praktycznie zespół który jest w dolnej ósemce. Ekipa z tym składem powinna byc w pierwszej czwórce wschodu ale.. Ale nie ma co gadac. Jezeli obrona Avto bedzie uwazna to moze i dzis sie przełamia bo Barys w zasięgu , gra u siebie solidny hokej ale jak pokazała Ufa można ich złapac. Avto ma szanse wiec próbuje

Avto ml kurs 1,98 fortuna ✅

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +263
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Linie bramkowe w meczach w Czelabińsku i Moskwie wystawione na 4,5 co ostatnio nie zdarza się zbyt często. Bukmacherzy spodziewają się underów, ale czy aż takich niskich? W ostatnich meczach Traktora i Kazania under 4,5 padł tylko w 1/5 przypadków. Myślę, że tutaj każda z drużyn jest w stanie strzelić co najmniej dwie bramki. W drugim spotkaniu w Moskwie powinno pójść trochę łatwiej, bo zarówno Dynamo jak i SKA nie mają ostatnio problemów z ofensywą. Zapowiada się ciekawy mecz i na pewno padnie kilka bramek.

❌ Powyżej 4.0 bramki w Moskwie i w Czelabińsku @2,21 3/10 Unibet

21,68

// Najwidoczniej kolejna zła passa mnie dotknęła. Trzeba przetrwać.

Ostatnia edycja:
sunxl 2,1M

sunxl

Typer
Sporo dzisiaj o hicie myślałem i zgadzam się z rasijskij rasijskij, że o bramki nie powinniśmy się martwić, dlatego zaryzykuje jeszcze jeden typ za drobne, bo na strzelca potrzeba trochę szczęścia. Zagram sobie gola Dmitri Kagarlitsky'ego, który podwójnie motywuje się na pojedynki z SKA. Widać to było w tym sezonie dwukrotnie, gdy przyszło się mierzyć Dynamo z ekipą z Petersburga i niezwykle aktywny był ich były zawodnik. Spowodowane to jest faktem, że jego przygoda rok temu u Wojskowych nie była udana i tak naprawdę stracił jedynie sezon. Okej, spróbował jedną kampanię, ale to tyle. W sumie już dawno nie cieszył się z gola i dzisiaj wydaje się na to idealny moment, aby się przełamać

Dmitri Kagarlitsky strzeli bramkę @3.70 Fortuna ✅
Dmitri Kagarlitsky powyżej 0.5 punktu @1.77 Fortuna ✅

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +214
sunxl 2,1M

sunxl

Typer
Wyższe kursy siadają, AKO nie chcą, a Kunlun to już raczej w tym sezonie nie dotknę. Dobry mecz w ich wykonaniu, dwie poprzeczki jedna w osłabieniu, ale co z tego, jak w trzeciej tercji wywalają krążek gdzie popadnie i łapią głupie kary, aż się Shikin wnerwił na kolegów. Próbujemy wrócić do dwóch kuponów jedna meczówka druga kanadyjka:

Avangard Omsk vs Dynamo Mińsk: każda drużyna 2+ bramek @2.11 ❌
CSKA Moskwa vs Dinamo Ryga: 1/+4.5 gola @1.66 ❌
AKO @3.50 Fortuna

Pavel Kraskovsky powyżej 0.5 punktu @1.90 ❌
Nikita Soshnikov powyżej 0.5 punktu @1.82 ✅
AKO @3.46 Fortuna ❌

Zacznę może od kanadyjki. Hultstrom odhaczony, Varone także, teraz czas na Kraskovsky'ego. Jeżeli chodzi o punkty zawodników to próbuje ich aż do przełamania. Po porażce z Avangardem zapewne pojawi się dodatkowa mobilizacja na Czerepy. Nie będzie to łatwy pojedynek dla Loko, ale w tej kampanii z klubem Razina sobie dobrze radzą. Dwie wygrane, być może pojawi się trzecia. Każdy ma swoje cele do spełnienia Severstal przede wszystkim chce się zakwalifikować do play-off, a drużyna z Jarosławia zachować trzecią pozycję. Nikt tu nie odpuści i możemy spodziewać się ciekawego pojedynku. Liczę na 2-3 trafienia gości i może Podyapolsky da punkt Kraskovsky? Pavel już dawno nie zaliczył bramki i asysty, a kurs na niego ciekawy. Być może Skabelka nieco pomiesza jeszcze w piątkach i więcej minut dostanie nasz bohater, oby.

Chociaż mamy końcówkę kampanii to w Moskwie nie widzę szans na niespodziankę. Ryżanie mieli swój moment, gdzie naprawdę przeciwstawiali się najlepszym i wygrana w Kazaniu była największą nagrodą, ale moim zdaniem to się już skończyło. To nie jest na tyle jakościowa ekipa, aby przez dłuższy czas prezentować równą wysoką formę i tam też są już budowane podwaliny na następne rozgrywki. Wojskowi po zwycięstwie nad Żubrami wracają do własnej hali i warto podbudować swoje morale przed kolejnymi rywalizacjami. Ostatni okres nie był dla nich najlepszy i trzeba zbudować pewność siebie. Może powtórka sprzed 3 tygodni, gdzie Dinamo zostało zmiecione z tafli 7:1? Na to liczę, a także na Nikitę Soshnikova. Ostatni raz punkty zdobył w starciu z SKA, a to było już dawno temu. Z całkiem dobrej strony pokazał się w stolicy Białorusi, zabrakło nieco farta, ale myślę, że jutro będzie cieszyć się z punktu. Kurs też nie jest jakieś 1.5, ale 1.82 to dla mnie dobre value na przełamanie.

W końcu można było oglądać mecz w Bałaszycha z kibicami i brakowało tego widoku. Bardzo dobre spotkanie z Loko, chociaż mogło tak naprawdę pójść w obie strony i jak to Avangard Omsk PP zdecydowało. Podziwiam pracę Boba Hartleya w tym elemencie i nie mają sobie równych w grze z przewagą zawodnika, jak i w osłabieniu. To, co może martwić kanadyjskiego trenera to przede wszystkim bramkarze. Ani Bobkov, ani Hrubec nie są pewnymi punktami i w każdym spotkaniu popełniają mniejszy lub większy błąd. Ostatnio sporo grał Bobkov, być może wskoczy teraz Hrubec, co dla mnie będzie dobrą wiadomością. W Dynamie Mińsk cały czas panuje wesoły hokej i podoba mi się to, jak z kontuzjami radzi sobie Craig Woodcroft. Znów poukładał pierwszy atak i Rob Klinhammer wraca do swojej formy, do tego Shane Prince czaruje i ostatnia bramka dla Żubrów z Vityazem to prawdziwy kunszt. Widać chęć do gry, determinacje i niech wreszcie wróci cały skład z Kozunem i Spoonerem, chociaż bez doświadczenia to coś w play-off powalczą, może druga runda? Spodziewam się strzelaniny w Bałaszycha, 2:2 nas urządza, forma strzelecka po obu stronach jest, bramkarze nieco ospali, będą emocje w hali Jastrzębi.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +123
mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Ja jutro wybieram jeden mecz. Ten w Cherepowcu. Loko zawita do grożnej i poniekąd nieprzewidywalnej ekipy. Oba zespoły juz spokojne o PO , teraz tylko pozycja z jakiej ruszą. Loko ostatnie dwa mecze zagrało z Avangardem i musiałem sobie je obejrzeć jak to wygladało i powiem tak w Bałaszycha Loko zagrało lepszy mecz i przegrało , zupełnie odwrotnie niz u siebie, ale w obu tych meczach jednak zespoł z Jarosławia pokazał dobry hokej, rywal był mocny ale Lokomotiv nie odpuszczał. Jutro delegacja w Cherepowcu, który rozegra tez pierwszy mecz po powrocie, i który jest grożny dla najlepszych ale z mocniejszymi ekipami radzi sobie w kratke. W bramce Loko wg mojej wiedzy zobaczymy Pascale . Andrei juz chyba znalazł swoje optymalne trójki w ataku, pozostaje kwestia wpasowania powracajacego po kontuzji Ivanova, ale byc moze on zostanie w czwartym ataku jako looser z Alexiejewem. Pary obronców juz pewnie zostana takie same jedynie w zaleznosci od przeciwnika moga sie zamienic w piątkach. Jutro mimo tego ze obcy lód i niewygodny przeciwnik stawiam na zwyciestwo Loko i jezeli podejda do meczu z takim zaangazowaniem jak z Avangardem to mysle ze wygraja to w regulaminowym czasie

Loko RT kurs 2 fortuna ⛔
.można tez zagrać ml i do dubla wziąć coś z ligi fińskiej jutro.

EDIT: Tylu baboli w obronie Loko juz dawno nie widziałem, mozna by nimi obdzielić z 3, 4 spotkania i jeszcze głupie faule az cud, że tylko cztery dostali. Wstyd, z taka grą w PO to w pierwszej rundzie OUT.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +123
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
✅ Chabarowsk ML & Dynamo Mińsk +2,5 (handicap) @2,80 3/10 Unibet

Amur bardzo dobrze wyglądał u siebie w ostatnich trzech spotkaniach. Zasłużenie wygrali z Sibirem. Powinni również wygrać co najmniej jedno spotkanie z dwumeczu z Salavatem. Możliwe, że dzisiaj będzie trudniej, bo zawodnicy z Nowosybirska z pewnością zdążyli się trochę zaaklimatyzować. Mimo wszystko stawiam na gospodarzy, bo Sibir gra niestabilnie i podobno borykają się z pewnymi problemami w szatni. Chabarowsk zazwyczaj mocno zaczyna na swoim lodzie, więc jeśli zdołają strzelić bramkę lub dwie miarę szybko i utrzymać prowadzenie to mogą zwyciężyć nawet w czasie regulaminowym. /// Do Mińska prawdopodobnie wraca dzisiaj Kozun. Bardzo dobra wiadomość dla Białorusinów. Kanadyjczyk wkładał wiele w skuteczność ofensywy Mińska i był jednym z kluczowych zawodników przy rozgrywaniu przewag. Pytanie tylko, czy odpali od razu i czy w ogóle zagra. Nawet jeśli nie to Mińsk za darmo punktów nie odda i raczej nie spodziewam się pogromu ze strony gospodarzy.

❌ Chabarowsk i CSKA strzelą w pierwszej tercji @2,30 3/10 Unibet

W tym przypadku pogrzebałem trochę w statystykach i zarówno Amur jak i CSKA są pierwszej trójce jeśli brać pod uwagę liczbę pierwszych tercji w których te zespoły nie strzeliły bramki. Amur nie strzelił tylko w 19/51 pierwszych tercji. CSKA lideruje pod tym względem. Wojskowi nie strzelali w I tercji tylko 17 razy w 51 meczach. Co do przeciwników to Ryga tylko 12 razy zakończyła pierwszą tercję be straty bramki co jest wynikiem najgorszym w lidze. Sibir z kolei jest w środku stawki, więc prawdopodobieństwo nieco mniejsze, ale biorąc pod uwagę mocne starty Amura są spore szanse.

1612244698884.png

1612244791330.png

❌ Poniżej 1,5 bramek w przewadze w Chabarowsku i w Czerepowcu @2,40 3/10 Betsson

Ten zakład również na podstawie statystyki. Wszystkie cztery zespoły (Sibir, Amur, Lokomotiv i Severstal) są w ostatniej siódemce ligi pod względem realizacji przewagi. Lokomotiv dodatkowo ma całkiem dobry współczynnik PK i to właśnie Lokomotiv łapie najmniej kar w lidze. Sibir i Severstal też są w czołówce. Trochę gorzej sprawa się ma z Amurem, bo oni łapią nieco więcj karnych minut, ale nie spodziewam się zbyt wielu bramek w ogóle, więc liczę, że w przewadze nie padnie więcej niż jedna.

Realizacja przewagi (po lewej) Liczba karnych minut / mecz (po prawej)​

1612245372936.png 1612245683791.png

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +442
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
W bramce Nowosybirska debiutant. Akhmetov z Iżewska z VHL. 91SV% i 3.1 GAA, więc przeciętnie jak na VHL.

Otrzymane punkty reputacji: +13
T 23,8K

twinkle

Użytkownik
Taki mecz o nic zawsze jest trudny do wytypowania, ale z drugiej strony Amur prawie zawsze gra o nic ;) Ale myślę że wygrają na swojej tafli drugi raz. Z 4 bramkami może być ciężko nawet biorąc pod uwagę obsadę bramki Sibiru, bo akurat Sibir nie traci dużo - ostatnie 4 bramki w delegacji to w Kazaniu w listopadzie - w zasadzie bardziej boję się tu o atak Amura niż defensywę Sibiru. Ale kurs bardzo fajny, oby weszło tym co zagrają. Sibir w okrojonym składzie (ale z ciekawym pierwszym atakiem - Li, Ruohomaa, Sharov /ed:/ no i każdy z punktem z jednej akcji) - bez Usheninów, Puustinena, z bramkarzem z VHL.. wydaje się że nic tylko grać win Amura.. Z naciskiem na wydaje się.

Amur 1 tercja lub mecz (3-1) & 4-7 goli w Czerepowcu (4-2) @2.59 ✅

4-7 goli w Chabarowsku & CSKA 1 i +4.5
(3-3, pierwsza myśl z przedziałem bramkowym jednak była lepsza..) @2.43 ❌

I spróbujemy kanadyjki, bo Amur może kilka jednak strzelić a Sibir też mam nadzieję na zero z przodu nie skończy.

O.Li >0.5p @2,11✅

A.Gorshkov >0.5p @2,60❌
(zacięła się maszynka losująca pkt Amura)

M.Ruohomaa & H.Zohorna(już mógł do tej pustej trafić..) >0,5p @3,06❌

Kursy Fortuna.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +91
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Za dużo wolnego czasu. Dorzucam jeszcze dwa. Jeden podobnie jak poprzednie oparty na statystyce. Avangard jest najlepszy w lidze pod względem realizacji przewagi. Z drugiej strony Mińsk, który zaraz po Kazaniu łapie najwięcej karnych minut, a ich Penalty Kill pozostawia wiele do życzenia. Jednak możliwe, że do składu wróci Kozun (pojechał z zespołem, więc raczej zagra), który potrafi przyłożyć z lewego bulika w przewadze, więc jest szansa, że Mińsk również coś ustrzeli w nierównych składach. Avangard nie ma ostatnio problemów ze zdobywaniem bramek w przewadze. Średnio wykorzystują 1/3, a ostatnio wykorzystali aż dwa z trzech wykluczeń Lokomotivu. /// Drugi zakład to popularny ostatnio przedział bramkowy.

✅ Powyżej 1,5 bramki w przewadze w Omsku @2,15 3/10 Betsson

✅ 3 - 7 bramek w popołudniowych wtorkowych spotkaniach @2,07 4/10 Unibet

28,81 Jednak wyszedł dzisiaj całkiem spory plus!

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +104
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom