>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Luźna dyskusja Hokejowy Chat

fazesky 8,4K

fazesky

Użytkownik
Dynamo w tym sezonie robi cuda 😀 No to już mamy CSKA, SKA, Loko i Omsk ograne w tym sezonie 💪🏻 zgarnąłem @1.70 na over 0.5 w dogrywce

M 24,2K

marekp67

Użytkownik
Dynamo jest Barysem z poprzedniej kampanii, gdzie można było łapać wysokie kursy. Robota w Mińsku kapitalnie wykonana i cieszy coraz mocniejsza Białoruś w hokeju
Fajna gra Dynamo poza I tercją. Wtedy Leningrad mógł odjechać. W dogrywce mogło być różnie, gdyby nie głupi cios Kuzmienki kliuszką w Dynamowca 30 sekund przed końcem i 4/4 w OT.
popatrzę teraz na Vienę, myślę,że wygra w Linzu.

sunxl 2,1M

sunxl

Typer
Fajna gra Dynamo poza I tercją. Wtedy Leningrad mógł odjechać. W dogrywce mogło być różnie, gdyby nie głupi cios Kuzmienki kliuszką w Dynamowca 30 sekund przed końcem i 4/4 w OT.
popatrzę teraz na Vienę, myślę,że wygra w Linzu.
Dynamo do perfekcji ma opanowane dogrywki, okej była przewaga, ale 3 na 3 też mieliby spore szanse. Warto grać na Żubry ml, 11 wygranych i tylko 3 przegrane w dodatkowym czasie/rzutach karnych to mówi samo za siebie

M 24,2K

marekp67

Użytkownik
Dynamo do perfekcji ma opanowane dogrywki, okej była przewaga, ale 3 na 3 też mieliby spore szanse. Warto grać na Żubry ml, 11 wygranych i tylko 3 przegrane w dodatkowym czasie/rzutach karnych to mówi samo za siebie
Z Tobą polemizować o KHL? Nie ma mowy. Ty jesteś dla mnie mistrz, tak jak Rasijskij, Kintergarten, Twinkle i Mark1973. Czytanie Waszych postów to fajna sprawa. Dziękuję Wam za Wasze wpisy.

Otrzymane punkty reputacji: +73
R 3

radek230481

Użytkownik
Dzisiaj Ruskie nie przegrają moim zdaniem. Myśle że wyciągną wnioski z z meczu z Kanadą i dziś niewielką różnicą biorą brąz. W 2019 sytuacja podobna była. W finale z USA wtopili a półfinał nie odpuszczali. Moim zdaniem buki podpuszaczają nas z tym Boosterem. Będzie dziś win Ruskich.

sunxl 2,1M

sunxl

Typer
Dzisiaj Ruskie nie przegrają moim zdaniem. Myśle że wyciągną wnioski z z meczu z Kanadą i dziś niewielką różnicą biorą brąz. W 2019 sytuacja podobna była. W finale z USA wtopili a półfinał nie odpuszczali. Moim zdaniem buki podpuszaczają nas z tym Boosterem. Będzie dziś win Ruskich.
Może Finlandia się postawi :)

Ostatnia edycja:
sunxl 2,1M

sunxl

Typer
Akurat Finlandia w tym turnieju rozkręca się z tercji na tercje i pierwsze części maja kiepskie, zasłużone prowadzenie Rosji, ale Finowie się odgryzają powoli

sunxl 2,1M

sunxl

Typer
Typowa Finlandia z tego turnieju, początek słaby i odrabianie strat to była ich specjalność, tym razem z happy endem, gratulacje Suomi należało się za tę walkę w Edmonton 🥳 👊

T 23,8K

twinkle

Użytkownik
W 2 czeskiej Kladno gra dziś w Kolinie, nie dość że Plekanca mają na centrze, to od poprzedniego meczu jeszcze doszedł Jagr.. jedyne 48 lat ;)

Do góry Bottom