Fajna gra Dynamo poza I tercją. Wtedy Leningrad mógł odjechać. W dogrywce mogło być różnie, gdyby nie głupi cios Kuzmienki kliuszką w Dynamowca 30 sekund przed końcem i 4/4 w OT.Dynamo jest Barysem z poprzedniej kampanii, gdzie można było łapać wysokie kursy. Robota w Mińsku kapitalnie wykonana i cieszy coraz mocniejsza Białoruś w hokeju
Dynamo do perfekcji ma opanowane dogrywki, okej była przewaga, ale 3 na 3 też mieliby spore szanse. Warto grać na Żubry ml, 11 wygranych i tylko 3 przegrane w dodatkowym czasie/rzutach karnych to mówi samo za siebieFajna gra Dynamo poza I tercją. Wtedy Leningrad mógł odjechać. W dogrywce mogło być różnie, gdyby nie głupi cios Kuzmienki kliuszką w Dynamowca 30 sekund przed końcem i 4/4 w OT.
popatrzę teraz na Vienę, myślę,że wygra w Linzu.
Z Tobą polemizować o KHL? Nie ma mowy. Ty jesteś dla mnie mistrz, tak jak Rasijskij, Kintergarten, Twinkle i Mark1973. Czytanie Waszych postów to fajna sprawa. Dziękuję Wam za Wasze wpisy.Dynamo do perfekcji ma opanowane dogrywki, okej była przewaga, ale 3 na 3 też mieliby spore szanse. Warto grać na Żubry ml, 11 wygranych i tylko 3 przegrane w dodatkowym czasie/rzutach karnych to mówi samo za siebie
Może Finlandia się postawiDzisiaj Ruskie nie przegrają moim zdaniem. Myśle że wyciągną wnioski z z meczu z Kanadą i dziś niewielką różnicą biorą brąz. W 2019 sytuacja podobna była. W finale z USA wtopili a półfinał nie odpuszczali. Moim zdaniem buki podpuszaczają nas z tym Boosterem. Będzie dziś win Ruskich.
Gdyby krew poleciała to pewnie by były 4 minuty, poza tym pasiaki wczoraj swoim sedziowaliCiekawe Podkolzin dostał 4 minuty wczoraj za taką grę kijem.
Gra, Flash często ma zwały, lepiej na oficjalnej patrzeć składyA ktoś wie co z Jaskinem ? Kontuzja?
Edit/ spojrzałem na FlashScore i tam jakis błąd mają chyba