PoprawioneJak będziesz tak podliczał typy to ciężko będzie wygrać ... pozycja 1
PoprawioneJak będziesz tak podliczał typy to ciężko będzie wygrać ... pozycja 1
Typy po czasie. Tym samym kończysz Oberstdorf z liczbą typów 0, co automatycznie skutkuje tym, że nie będziesz sklasyfikowany w klasyfikacji konkursu, dlatego też Cię nie ma w tabeli.
Racja, mój błąd. Dzięki za czujność. Poprawione i naniesione do tabeli u mnie na dysku. Na forum zaktualizuje przy tabeli po następnych konkursachI konkurs - Oberstdorf (28.12-29.12) | Forum Bukmacherskie
Tu chyba błąd bo Lanisek wygrał z Paschke
W rozliczeniu paru ostatnich typów mamyPanowie, czytajcie regulamin. Nie, nie można. Do 14:30 było można (start serii próbnej).
Jak rozumiem taki gracz, który podał typy po czasie nadal pozostaje w konkursie i jest dalej uwzględniany w ostatecznej tabeli a ja jako, że nie spełniam pkt. 10.typy po czasie uznajemy jako zwrot zgodnie z regulaminem - typerskoki
już nie??10. Aby być sklasyfikowanym w ostatecznej tabeli uczestnik musi podać typy na każdej z czterech skoczni
ale tu chyba user wykiwał regulamin bo nie skopiował całego posta ale wykorzystał po 1-2 typie od różnych graczy. Wygląda na to, że mogłem skopiować np. z 2 typy od matelke222 czy od zibi16 i dalej byłbym w konkursie??.19. Kopiowanie typów jest karane dodatkowo 300 punktów za każdy post. Za każde oszustwo, zawyżanie kursu jest automatyczna dyskwalifikacja
Chyba nie do końca 1 konkurs jest rozliczony zgodnie z regulaminem. Jest parę typów podanych na 1 konkurs po rozpoczęciu treningów/kwalifikacji a więc po 14:30. Sam chciałem podać typy po tej godzinie ale nie mogłem ich znaleźć w ofercie:
W rozliczeniu paru ostatnich typów mamy
Jak rozumiem taki gracz, który podał typy po czasie nadal pozostaje w konkursie i jest dalej uwzględniany w ostatecznej tabeli a ja jako, że nie spełniam pkt. 10.
już nie??
Problem w tym, że w czasie podawania tych typów np. o 15:18 czy 16:15 oferta na Fortunie nie była już dostępna co sam doświadczyłem, bo nie miałem co zagrać. Ale o dziwo np. user kokosek1960 o 15:53 bez problemu podał 6 typów, które są żywcem skopiowane od innych użytkowników.
Idźmy dalej za regulaminem:
ale tu chyba user wykiwał regulamin bo nie skopiował całego posta ale wykorzystał po 1-2 typie od różnych graczy. Wygląda na to, że mogłem skopiować np. z 2 typy od matelke222 czy od zibi16 i dalej byłbym w konkursie??.
Jednak jako, że już nie spełniam pkt. 10 regulaminu rezygnuję z podawania typów bo i po co ale prowadzącemu konkurs proponuję przestrzeganie i egzekwowanie regulaminu, który sam opracował.
Nie będziesz sklasyfikowany w klasyfikacji turnieju.czyli jestem wykluczony ?
czyli nie ma sensu się juz bawićNie będziesz sklasyfikowany w klasyfikacji turnieju.
tak zwrotyZa pary z Lindvikiem będą zwroty?
Nie zmieniamy regulaminu w trakcie konkursu. To ostateczna decyzja. Jak skandalicznie krótko? Od wieczora dzień przed do 14:30. Zawsze tyle wisi. Jutro i w Innsbrucku będzie zamknięta o 12-12:30, wiec jak do 14:30 macie problem zdążyć to tutaj też nie zdążyciemam to samo co kokosek, typów na 1 turniej nie byłem w stanie podać bo oferta wisiała skandalicznie krótko przez te wszystkie zawirowania a ludzie pracują, apel o jakies sensowne rozwiązanie tej sytuacji np za 1 konkurs mamy po -300 i zostało nam 15 typów na resztę
Pytanie który Kobaysahi. Bo skakało dwóch.II konkurs - Ga-Pa (31.12-01.01)
W tym temacie podajemy swoje typy na kwalifikacje i konkurs w Ga-Pa. Przed podaniem typów zapraszam do zapoznania się z regulaminem. Pamiętaj, musisz podać minimum 3, a maksymalnie 6 typów podczas trwania rywalizacji na tej skoczni. Mamy nadzieje, że zamieszanie ze strony organizatorów z...forum.bukmacherskie.com
Kobayashi przed Stękałą.