Moja decyzja!
Akceptuję tabelę, którą podał
typerskoki i może zacznę od wyjaśnienia.
A
Alpmma faktycznie zaczął się udzielać od konkursu
TCS, wcześniej jak sam pisał pomimo, że ma konto od sierpnia to się nie udzielał, bo sport w minionym roku wyglądał jak wyglądał, dla mnie najważniejsze, że w konkursie oprócz typów pisał analizy na każdy
konkurs (nie było wymogu), teraz już po turnieju nadal się udziela w skokach, może go to zachęciło i "odblokowało"? Gdyby podał tylko same "suche typy" i jakimś cudem znalazł się w generalce to na pewno bym nie zaakceptował takiego wyniku, bo zawsze twierdziłem, że dla mnie ważniejsza jest aktywność użytkownika w dziale, napisanie analizy niż podanie tylko typów (były nie jedne dyskusje przy okazji innych konkursów). Co do argumentu
@Hiroo o multikoncie to mogę cię zapewnić, że o to nie musisz się martwić, mamy swoje narzędzia i gdyby tak było to nie byłoby nagrody a ban na oba konta. Co do argumentu
kacper091097 że nie powinien być brany pod uwagę to powiem tylko tyle, że jest tu przynajmniej kilka osób, które mimo dużej ilości postów i stażu to w ostatnich miesiącach ich aktywność ogranicza się do analiz, które są wymagane w danym konkursie, nie będę tu wymieniał żadnych nicków ani nic, kto tak robi ten wie, zawsze staram się iść "na rękę" użytkownikom stąd taka decyzja. To czy ktoś dostał 5 zł mniej czy więcej uważam, że jest sprawą drugorzędną,
priorytet powinna stanowić zdrowa rywalizacja i dobra zabawa.