Wczesniej mieli wyplaty prawie natychmiastowe, dziala to dalej? Zlecilem wyplate z pol godziny temu, a przelewu nie mam. Kwota ok 3 tys
Może to związane z kwotą wypłatą? Ja wcześniej miałem zawsze realizowane wypłaty błyskawiczne właśnie w parę minut na koncie. Były to kwoty rzędu 200-1000zł. Podczas US Open jednak poszalałem, dodatkowo jakieś poboczne zakłady mi powchodziły i zleciłem wypłatę ok. 7000zł. Wtedy przelew nie pojawił się błyskawicznie, a ja się zacząłem martwić, bo z polskiego bukmachera nigdy nie wypłacałem takiej kwoty. Napisałem po paru godzinach na chacie. Gość stwierdził, że nie wszystkie wypłaty realizowane są błyskawicznie, są wyrywkowo losowane takie, które idą normalnym przelewem bankowym. Trochę mnie to zdziwiło, no ale stwierdziłem ok, niech będzie, dostanę przelew kolejną sesją elixir. Po czym wchodzę na maila, a tu informacja o zleconym ekspresowym przelewie
Coś więc widocznie kombinowali, czy coś, nie wiem, ale jednak się okazało, że można było wysłać ekspresowym przelewem, a nie kombinować i tłumaczyć coś o tradycyjnych przelewach
Mimo wszystko bukmacher jak dla mnie bardzo dobry. Brakuje tylko opcji z rożnymi i kartkami w
Ekstraklasie.