adamo80
Użytkownik
Obserwuje więcej niż mogło by Ci się wydawać... Powodzenia ! Choć ja akurat bardzo sceptycznie podchodzę do czysto matematycznej wizji pokonania buka o czym pisałem wiele razy... Jak ja miałbym Ci Kamila coś poradzić to bym poradził abyś rzuciła w diabły te progresje i systemy i rzuty monetą typu over 1,5 HT i przyjrzała się stronie sportowej, a w przyszłości połączyła jedno z drugim...Cieszę się, że napisałeś gdyż mam większą świadomość, iż ktoś tam we wszechświecie obserwuje moją heroiczną walkę z wiatrakami.
Nadzieja jest... Na moim przykładzie: ja w 2012 r. kiedy zaczynałem zabawę z bukmacherką na starcie dostałem w łeb i przegrałem 10k. Każda inna "normalna" osoba by to rzuciła, ale ja się zawziąłem... W tym 2012 r. NIE MIAŁEM ŻADNEGO POJĘCIA O SPORCIE, żadnego pojęcia o matematyce bo całe liceum leciałem na trójach z matmy. Jestem humanistą... Nie wiedziałem nawet dokładnie o co chodzi, że polscy piłkarze grają w jakiś innych krajach... Mgliście kojarzyłem LM, nie wiedziałem o istnieniu LE. Nie wiedziałem co to jest spalony... itd, itd, itd, a jednak... w ciągu tych 8 lat udało mi się wszystkiego nauczyć... A tak naprawdę nauczyłem się w pierwszym roku, a zacząłem wygrywać w 3 roku... Pierwszy rok to były przegrane, drugi rok na zero, trzeci rok lekki plus, a potem już rok w rok kończyłem każdy rok z plusem i tak będzie w tym roku... Oczywiście stawki były różne bo też się nauczyłem aby nigdy nie grać za więcej niż mogę stracić... Więc były takie lata, że grałem po 2k, a były i takie lata, że po 20zł, a nawet 5zł...
Nie neguję matematyki, progresji itd tylko dla mnie to są jedynie środki... Np własną mini progresję stosowałem wiele razy na turniejach typu MŚ czy ME... Natomiast u mnie to wyglądało tak, że łączyłem to z elementami analizy sportowej... Jak nie byłem bardzo pewny czegoś była niższa stawka i podwajana wraz z pewnością typu... Dzięki temu mogłem przegrać 5 betów, ale na 6 wyrównałem, a na 7 wygrałem bo byłem pewien... Mnie bardzo brakuje wiedzy matematycznej bo to by jeszcze mi zwiększyło skuteczność, ale moim zdaniem bez połączenia tego z wiedzą merytoryczną nie uda się długofalowo wypracować zysku...
Pozdrawiam i życzę Ci powodzenia !