PILNE: W Dover wybuchły bójki kierowców ciężarówek z policją - bham.pl
Panowie, jakie bojki. Wsiada jeden do obciazonej odpowiednio ciezaworki i jeden koles w lipcu 2016 w Nicei pokazal co sie robi z tlumem 400 osob w kilka minut, gora dwie
Nastepnych kilku paczkojadow by sie rozmyslilo ze sluzenia okupantowi i bycia zomowcem, to nie same przyjemnosci : wladza i emeryturki za sciganie babc na straganach i osob nie zakladajacych masek .
Myslenie nigdy nie bylo mocna strona kierowcow, a ja niestety nie jezdze ciezarowkami.
Ogladalem dzis pol dnia, nawet jeden nie pomyslal jakie ma narzedzie w reku ktore rozwiazaloby sprawe. No ale jak kazdy sie boi, liczy na innych to latami tak beda nimi poniewierac ludzie nie widza prostych rozwiazan i mysla ze jak juz to niech inni sie poswiecaja.
Ewentualnie nikt na to nie wpadl.
Too oczywiscie tylko luzne dywagacje, ale rzygam juz tymi gestapowsko zomowskimi sluzbami poniewierajacymi obywateli, w koncu ktos sie wkurzy na powaznie
W ogole mysle nad otworzeniem wlasnego przejscia granicznego, skoro oficjalne nie dzialaja albo robia problemy i pod gore no to musi sie pojawic jakies alternatywne rozwiazanie.
Na tym bedzie do zrobienia lepsza kasa niz bukmacherce, kazdy Wietnamczyk to 10000, jak to w tej felernej ciezarowce wyliczyli.
Apropo po Brexicie bedzie Monty Python. Do UK wjedzie kazdy kryminalista, kto tylko chce. W ogole bedzie to duzo latwiejsze niz teraz i normalnie bedzie mozna w samochodzie, autobusie, nawet samolotem z Belfastu wprost do Londynu.
Wystarczy ze zrobi to przez Irlandie Polnocna. Anglicy nigdy w zyciu nie postawia granicy przed swoimi bracmi z Irlandii Polnocnej. No chyba ze chca stracic Irlandie Polnocna w 2-5 lat jesli postawia granice
To Unia bedzie pilnowac zeby byla granica miedzy
Irlandia PLn a
Wielka Brytania. I to od strony Wielkiej Brytanii. Ciekawe jak to bedzie funkcjonowac zgaduje ze Brytyjczycy wtydzien kopna ich w tylek bo inaczej
Irlandia Polnocna sie obrazi i oddzieli.
Ciekawe kopna w tylek urzedasow z Brukseli czy straca Irlandie Pln a za chwile zapewne tez Szkocje. Powodzenia panie Johnson a wlasciwie instruktorzy z MI5 i MI6 w podejmowaniu decyzji (bo on to co najwyzej wie jak poderwac kolena laske o twarzy konia co leci na kase i wladze, no chyba nie na inteligencje i wyglad) . Troszke zapedziliscie sie i z tego nie wyjdziecie bez strat a podobno jestescie tacy nieomylni i madrzy
Kumacie czacze? To jakby
Rosja pilnowala polskiej granicy, zeby nikt wam nie wjechal niepozadany
Czyli to Unia bedzie pilnowac, zeby do GB nie wjezdzali zli ludzie i towary, samo UK ma to gdzies.
Niezle jaja, co
To mozna gdzies dostac te szczepionke albo kupic zeby sobie poanalizowac jej sklad czy zgaduje jest niedostepna tylko do wstrzykniecia i juz?
A dlaczego skoro taka jest siuper? Moze ktos zrobilby z niej cos jeszcze lepsiego.
Skoro to takie fajne jest, to czemu nie udostepnic wszystkim co chca sobie przeanalizowac, przeprowadzic badania i moze ja jeszcze rozwina tworczo.
Czyzby nie wolno?