Grales kiedys w betclicu? Kiedys probowalem obstawić asy serwisowe w tenisie i przyjęli mi tylko 300zl. Zwykly poboczny typ
Grales kiedys w betclicu? Kiedys probowalem obstawić asy serwisowe w tenisie i przyjęli mi tylko 300zl. Zwykly poboczny typ
Nie, nie obstawialem u tego bukmachera i jak widzę słusznie. Za bardzo cenię swoje pieniądze żeby je zostawiać u takiego bukmachera.Grales kiedys w betclicu? Kiedys probowalem obstawić asy serwisowe w tenisie i przyjęli mi tylko 300zl. Zwykly poboczny typ
Widac, ze nie znasz reali gry u bukow tym bardziej u polskich smieciowych legalnych. Kurs ten mozna zbic chcac zagrac stawka podejrzewam 200zl. Wystarczy, ze ci za kazdym razem podczas recznej weryfikacji beda odrzucac taki kupon i za kazdym razem kurs by lecial w dol.Tak napewno Betclic ma interes w tym aby teraz podać prawdziwe info.
Dla mnie sprawa do zbadania.
Gdyby to było faktycznie 2500 to dlaczego by obnizali kurs z 5.5 do ~2.5...
Nie wiem bo nie gram w takich gownianych miejscach. Natomiast dla mnie jest to skandal i utrata wiarygodnosci i dla buka i organizacji.Widac, ze nie znasz reali gry u bukow tym bardziej u polskich smieciowych legalnych. Kurs ten mozna zbic chcac zagrac stawka podejrzewam 200zl. Wystarczy, ze ci za kazdym razem podczas recznej weryfikacji beda odrzucac taki kupon i za kazdym razem kurs by lecial w dol.
Nie wiem bo nie gram w takich gownianych miejscach. Natomiast dla mnie jest to skandal i utrata wiarygodnosci i dla buka i organizacji.
Dobrze prawisz. 2533zl przyjete na 268 zakladow co daje zawrotne 9.45zl na jedno konto.Cena spokojnie warta całego marketingowego bełkotu i zamieszania na plus dla nich jakie wywołały te dodaktowe zdarzenia pewnie z limitem stawki 50złoty na jedno konto, nie ma się czym podniecać.
Paradoks tej organizacji polega na tym, że im więcej kompromitujących sytuacji tym lepiej dla nich.Jest to kompromitacja tej federacji i mam nadzieję, że ostateczny koniec tej gimbazy i koniec hanbienia tego sportu przez tą całą patologie.
widze ze masz rozdwojenie jazni1. Przestań mnie obrażać bo widać tam byś się dobrze odnalazł w takim obrażanie ludzi.
2. Jeśli nie rozumiesz to trudno.
Przynajmniej uczestnik takiej gali potrafi powiedzieć: "Przepraszam was za przegrany kupon". Od żadnego zawodowego sportowca nie usłyszysz takich słów.Nie wiem bo nie gram w takich gownianych miejscach. Natomiast dla mnie jest to skandal i utrata wiarygodnosci i dla buka i organizacji.