R
129
rakakakakaka
Użytkownik
No to możemy otwierac Jack'a... Jutro po wrzucam kupony co siadły pochwalcie sie ile wam Nadal cysterny natankowal...
O to to. Też jestem za trzymaniem poziomu, ale taki zimy prysznic gościowi się przyda. Po co było się tak napinać? Brawo dla Nadala, bo choć nie biega już tak szybko jak przed laty to wciąż nie może go nikt zdetronizować na clay'u. Napiszę więcej, dopóki on nie odejdzie na emeryturę to nie wykluczone że przez kolejne kilka lat będzie wygrywać turniej na kortach Rolanda Garrosa. Piękna historiaNie ma co kopać leżącego, ale należało by Ci się. Twoja arogancja została nagrodzona. Spodziewałem się zupełnie innego meczu jak każdy ale to nie zmienia faktu, że cysterna dzisiaj jedzie na złom.
A może wypowiesz się na temat występu Tsitsipasa w turnieju, bo przy okazji Hamburgu twierdziłeś że nic nie ugra.O to to. Też jestem za trzymaniem poziomu, ale taki zimy prysznic gościowi się przyda. Po co było się tak napinać? Brawo dla Nadala, bo choć nie biega już tak szybko jak przed laty to wciąż nie może go nikt zdetronizować na clay'u. Napiszę więcej, dopóki on nie odejdzie na emeryturę to nie wykluczone że przez kolejne kilka lat będzie wygrywać turniej na kortach Rolanda Garrosa. Piękna historia
Śmieszą mnie tutaj niektórzy jeden pisze, że Nadal rozjedzie każdego, bo jest królem tutaj a drugi pisze, że Djoko cwaniactwem doszedł do finału no po prostu poezja. A no i na smaczek jeszcze piszą, że jak przegra Hiszpan to będzie to tylko efekty słabej dyspozycji albo kontuzji a można jeszcze czymś innym przegrać? Djoko jutro zamknie mordy tutaj co poniektórym a mi da cysternę pełną szmalu.
Zamiast posypać głowę popiolem i przyznać że z Djokerem się pomyliłeś to ty dalej brniesz w swoją iluzje rzeczywistości.A
A co ugral? Buahahah
Ja uważam, że z wielkiej trójki jednak Nadal będzie górą jeśli chodzi o wygrane szlemy. Nadal pewnie jeszcze coś dołoży, Federer już raczej nie, zresztą w przyszłym roku chyba ogłosi zakończenie kariery. Djokovicowi wygrywanie szlemów łatwo nie będzie przychodzić. Młodzi są coraz lepsi: Medvedev, Tsitsipas, Thiem, Zverev.Nie będę reagował na hejt bo jest na żenującym poziomie. Fakt jest taki, że jednak clay nie jest dla Djoka a 2 fakt jest taki, że 3/4 szlemów jest rozegrywanych na kortach gdzie Nadal gówno znaczy i kwestią czasu jest gdy liczba zdobytych szlamów będzie 23 djoko 21 fed i 22 nadal taka prawda. Djoko jest najlepszy i taka prawda
Myliłem się, to prawda. Posypuję głowę popiołem. Tsitsipas zagrał dobry turniej szkoda że nie wyjeb.. Djoko w półfinale bo może być przynajmniej sam finał był ciekawszy.A może wypowiesz się na temat występu Tsitsipasa w turnieju, bo przy okazji Hamburgu twierdziłeś że nic nie ugra.