Nie buki czytają, tylko ktoś czyta, gra u buka a buk redukuje kursyJuż @1.27 czyli buki czytają ten portal jak zwykle zresztą
skąd te bzdury bierzesz???Toruń - 22
Kurs 2.61
Sts
Na to czekałem Sts nie ogarnia że dziś Unia bez Cierniaka czyli zawodnika ktoróty mógłby robić 3-3 lub być na zmianę
Ponadto Torun dziś jedzie o awans i myślę że nie będzie litości Krótko bo czasu mało a zaraz spadnie
Nie mrozić kasy na Cierniaka o/u
Wszystko czego nie wiesz lub nie sprawdzisz uważasz za bzdurę? Nie wiem skąd ten atak bo gdybyś bez atakowania mnie normalnie spytał normalnie bym Ci odpowiedział. Niestety na tym forum jest wiele jadu a szkoda. Poczytaj doczytaj jakie jeszcze są dziś planowane zawody i czy może tam pojechać Cieeniak i wróć do mnie z odpowiedziąskąd te bzdury bierzesz???
żaden buk o tym nie wie a taki janusz jak ty wie ,gościu zachowaj te idiotyzmy dla siebie i nie siej głupotWszystko czego nie wiesz lub nie sprawdzisz uważasz za bzdurę? Nie wiem skąd ten atak bo gdybyś bez atakowania mnie normalnie spytał normalnie bym Ci odpowiedział. Niestety na tym forum jest wiele jadu a szkoda. Poczytaj doczytaj jakie jeszcze są dziś planowane zawody i czy może tam pojechać Cieeniak i wróć do mnie z odpowiedzią
Nie pozdrawiam
Kolega ma racje. Cierniak , Miśkowiak i Świdnicki jadą dziś w Gustrow w pucharze europy do lat 19żaden buk o tym nie wie a taki janusz jak ty wie ,gościu zachowaj te idiotyzmy dla siebie i nie siej głupot
Zapewne głupiego przepraszam nie usłyszę bo zamilkniesz w sumie to go nawet nie potrzebuje skoro dla Ciebie wyznacznikiem jest to że bukmacher wie bo tak wystawił kursy. To są ludzie którzy też się mylą i myślałem że to forum po to jest by ubiec buków. Wiesz dlaczego buki nie wiedziały? Bo to jest nizszowy turniej który nie jest opisywany w portalach internetowych. Zresztą dalej moje handii jest ryzykowne dalej Toruń może jechać na pół gwizdka jednak uważam że taka informacja była znaczącą. Na przyszłość życzę Ci mniej ataków na kogoś kto ma jakąś wiedzę.żaden buk o tym nie wie a taki janusz jak ty wie ,gościu zachowaj te idiotyzmy dla siebie i nie siej głupot
przepraszam chowam głowę w piasekZapewne głupiego przepraszam nie usłyszę bo zamilkniesz w sumie to go nawet nie potrzebuje skoro dla Ciebie wyznacznikiem jest to że bukmacher wie bo tak wystawił kursy. To są ludzie którzy też się mylą i myślałem że to forum po to jest by ubiec buków. Wiesz dlaczego buki nie wiedziały? Bo to jest nizszowy turniej który nie jest opisywany w portalach internetowych. Zresztą dalej moje handii jest ryzykowne dalej Toruń może jechać na pół gwizdka jednak uważam że taka informacja była znaczącą. Na przyszłość życzę Ci mniej ataków na kogoś kto ma jakąś wiedzę.
Za Janusza się nie uważam. A Twoja opinia mi powiewa.
P.s nie dziwię się że to forum tak teraz wygląda. Parę lat wstecz gdy ktoś rzucił takie info to było podpatrywanie na PW, dyskusja i szybkie działanie. Dziś po tej sytuacji odechcirwa się dzielić jakakolwiek informacja
Toruń - 22
Kurs 2.61
Sts
Na to czekałem Sts nie ogarnia że dziś Unia bez Cierniaka czyli zawodnika ktoróty mógłby robić 3-3 lub być na zmianę
Ponadto Torun dziś jedzie o awans i myślę że nie będzie litości Krótko bo czasu mało a zaraz spadnie
Nie mrozić kasy na Cierniaka o/u
To w takim razie Toruń wygra bieg juniorski ewinner 4.25 warto zagrać