>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ja przegrywam, Ty wygrywasz!

Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
Kupon nr 11

Polska/ 1 Liga

Arka Gdynia - Niepołomice
Data: 04.09.2020 g.18
Typ: 1x
Kurs: 1,15
-----------------------
UEFA/ Liga Narodów

Litwa - Kazachstan
Data: 04.09.2020 g.18
Typ: under 3,5 gola FT
Kurs: 1,15
------------------------

Holandia - Polska
Data: 04.09.2020 g.20:45
Typ: over 1,5 gola FT
Kurs: 1,27

Kurs łączny: 1,68
Stawka: 1j
EWK: 1,48j
Saldo: +102,47j

Bukmacher: Forbet

Ostatnia edycja:
Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
Kupon nr 12

Polska/ 1 Liga

Korona Kielce - GKS Jastrzębie
Data: 05.09.2020 g.12:40
Kurs: 1,24
-----------------------

Bełchatów - Miedź Legnica
Data: 05.09.2020 g.18
Typ: under 4,5 gola FT
Kurs: 1,13
------------------------

Holandia/ Eerste Divisie

Roda Kerkrade - TOP Oss
Data: 05.09.2020 g.21
Kurs: 1,12

Kurs łączny: 1,56
EWK: 1,38j
Saldo: +102,85

Ostatnia edycja:
Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
Kupon nr 13

UEFA/ Liga Narodów

Macedonia - Armenia
Data: 05.09.2020 g.15
Typ: under 3,5 gola FT
Kurs: 1,24
-----------------------

Islandia - Anglia
Data: 05.09.2020 g.18
Kurs: 1,25
------------------------

Portugalia - Chorwacja
Data: 05.09.2020 g.20:45
Kurs: 1,28

Kurs łączny: 1,98
EWK: 1,75j
Saldo: +101,85

Ostatnia edycja:
Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
Kupon nr 14

Chiny/ CFA Super League

Wuhan Zall - Beijing Guoan
Data: 06.09.2020 g.14
Kurs: 1,17
------------------------

Holandia/ Eerste Divisie

Excelsior - Almere City
Data: 06.09.2020 g.12:15
Kurs: 1,30

Kurs łączny: 1,52
EWK: 1,34j
Saldo: +100,85

Screenshot_20200906-121433.jpg

Saldo: +100,85

Ostatnia edycja:
Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
Wkleiłam kupon aby pokazać, że faktycznie gram "for fun".
Zapewne większość się z tego śmieje i ma niezły ubaw ale uczciwie trzeba przyznać, że typerka ze mnie żadna i będę się tak długo uczyć, aż... się nauczę.

Dla mnie to zabawa. Miło spędzany czas między wszelkimi innymi aspektami codziennego życia typu nauka, praca, spotkania z chłopakiem czy przyjaciółmi.

Mam też nadzieję, że będę pewnym przykładem dla innych. W jakim sensie?
Że nawet taka nauka jak bukmacherka wymaga czasu, że trzeba być cierpliwym i nie warto od razu tracić dużych pieniędzy. Gra za śmiesznie niskie stawki to również gra.
Ostatni miesiąc wpłaciłam tysiaka na konto, licząc, że pogram dłużej za te pieniądze, aniżeli 30 dni. Tak się nie stało, przegrałam i wyciągnęłam naukę, że nie warto rzucać się na głęboką wodę jeśli się nie jest wystarczająco dobrym.
Po co tracić tysiaka skoro można np.stówkę? Nauka ta sama, zabawa również a ewentualne straty znikome.
Inna sprawa, że trzeba być pasjonatem czy pasjonatką aby codziennie czytać relacje z meczów, przeglądać tabele, statystyki, obstawiać. Trzeba po prostu kochać sport. A ja kocham. Inaczej bym nie czekała do prawie pierwszej w nocy aby zobaczyć mecz Igi z Azarenką. Mój chłopak padł przed północą, zaraz jak wyszli od nas znajomi, a ja dzielnie czekałam i poszłam spać przed trzecią. I nie żałuję, obejrzałam kawałek niezłego tenisa. Dobra, jak zwykle nie na temat, przepraszam 😉
Podsumowując. Jeśli ktoś jest w obstawianiu tak dobry jak przykładowo Waldi1979 Waldi1979 , Gy_Gy_Craveel Gy_Gy_Craveel , successful successful , 5xharoldx5 5xharoldx5 , qowalsky6 qowalsky6 czy wielu innych, których nie wymienię bo by zabrakło miejsca to niech grają za duże pieniądze i niech wygrywają jeszcze większe.

Ale takie szare myszki jak ja, które dopiero zaczynają przygodę z bukmacherką? Bo dwa lata jak w moim przypadku to naprawdę niewiele czasu. A takich jest przecież więcej. Nie warto przegrywać zbyt dużo jeśli jest możliwość wydać o wiele mniej za tę samą naukę.

Uznałam, że jeżeli nauczę się wygrywać za najniższe stawki to dopiero wtedy będę myśleć o poważniejszym obstawianiu. Ale z drugiej strony czy warto grać wyłącznie przez pryzmat wygrywania kasy? Dobre wytypowanie wyniku bez względu na wysokość wygranej też jest sporą satysfakcją. Przynajmniej dla mnie. 🤗
Pomijając temat, co się wyprawia w meczu Excelsioru? Po 25 minutach 3-3? W hokeja tam grają? 🙄
O, już 3-4! Fajny mecz musi być, taki bez obrońców 😉

Otrzymane punkty reputacji: +318
zloty5o 87,1K

zloty5o

Użytkownik
w imie ojca i syna 0.65 mozliwa wygrana przeciez prad jaki zmarnujesz wiecej kosztuje..zastanow sie dziewczynko czy warto poswiecac swoj czas idt na 0.65 gr wygranej o_O a i napisalas ze zaczynasz droge z bukmacherka???sory dwa lata juz minely jak sie do tej pory nie naumialas czas zmienic hoby nie pisze tego ze zlosc ale krytyka kazdemu sie przyda a nie wieczne poklaski bo dziewczyna

Otrzymane punkty reputacji: +34
Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
w imie ojca i syna 0.65 mozliwa wygrana przeciez prad jaki zmarnujesz wiecej kosztuje..zastanow sie dziewczynko czy warto poswiecac swoj czas idt na 0.65 gr wygranej o_O a i napisalas ze zaczynasz droge z bukmacherka???sory dwa lata juz minely jak sie do tej pory nie naumialas czas zmienic hoby nie pisze tego ze zlosc ale krytyka kazdemu sie przyda a nie wieczne poklaski bo dziewczyna
Poklaski? Eee... zapomnij. Żadnych takich. To czy gracz ma cycki czy ich nie ma? Co za różnica 😄
Kasa jak Ci już napisałam to drugorzędna kwestia. Liczy się pasja, a za każde hobby trzeba płacić. Dwa lata to niewiele. ale zobacz ile można przez ten okres przetestować różnych systemów. Ja tam lubię się bawić, a prądem się nie martw. Mój prąd. 😜

zloty5o 87,1K

zloty5o

Użytkownik
A wszystko bez pieniedzy to nic!!!!!!!!
Poklaski? Eee... zapomnij. Żadnych takich. To czy gracz ma cycki czy ich nie ma? Co za różnica 😄
Kasa jak Ci już napisałam to drugorzędna kwestia. Liczy się pasja, a za każde hobby trzeba płacić. Dwa lata to niewiele. ale zobacz ile można przez ten okres przetestować różnych systemów. Ja tam lubię się bawić, a prądem się nie martw. Mój prąd. 😜
Dla buka zadna roznica czy masz cycki czy nie ale na forum typowo meskim widze czasami jak ci ciupciaja brawo itd nie nie tedy droga dziewczyno testowac systemy ???? jak ci poszlo w testach?????sama se odpowiedz czy chesz byc "SPONSOREM"zakladow bukmacherskich czy zaczac cos wyciagac bo sama pasja to za malo pasja i zarobek to juz doskonalosc nikt w tej brazy nie jest 100%doskonaly ale ten cyrk trwa juz xx lat a uczyc sie trzeba na bledach innych a ze swoich wyciagac wnioski tak czy siak graj jak chcesz twoja kasa nie pisze ci tego na zlosc pozdrowienia no i szczescia zycze

Otrzymane punkty reputacji: +16
Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
Kupon nr 21

Lillestrom - Ranheim
Typ: x2

Asane - Jerv
Typ: Asane DNB

Screenshot_20200908-105340.jpg

Gole dla Lillestrom po 91min.