>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

Status
Zamknięty.
lusy_b 69K

lusy_b

Znawca - Snooker
Witam Chłopaki w dniu waszego święta! Nie zdążyłem się ogarnąć z bieżącymi informacjami na temat tego meczu. Wiem, że Diego Castro nie gra już od pewnego czasu, czy bardzo to osłabia Glorię? Widzę też, że ostatnio regularnie wpuszczają 2+ bramki teoretyczni goście, a kurs na to przyjemny. Czy rzeczywiście oni tak muszą?

Otrzymane punkty reputacji: +79
zloty5o 87,1K

zloty5o

Użytkownik
Może mało ambitnie ale myślę że na spokojnie btts pogramy stać na bramkę jednych i drugich a że awansuje tylko jedna drużyna więc musza coś postrzelać btts po @1.75

majekx 927,8K

majekx

Znawca A-League
Wiem, że Diego Castro nie gra już od pewnego czasu, czy bardzo to osłabia Glorię?
Diego to chyba jeszcze z kwarantanny w Hiszpanii nie wrócił. Po wznowieniu rozgrywek już nie grał, a pr,y wieku 38 lat to już chyba w a-lidze nie pogra.

Oba zespoły końcówkę mają poniżej oczekiwań, dlatego kursy są w miarę wyrównane.

A tymczasem zrobiło się 1:0 dla Perth.

Otrzymane punkty reputacji: +182
lusy_b 69K

lusy_b

Znawca - Snooker
Ależ skaczą kursy na bramkę dla Kiwi. Co chcą wyjść ponad linie oporu, to się cofaja do dolnego ramienia kanału. Wygląda na to, że rynek czeka na gola "gospodarzy". Najbardziej obserwuję rynek 1,0, wydaje mi się dość bezpieczny. Wydaje sie, że Wellington 1 bramkę zdobędzie, co zapewni co najmniej zwrot stawki. Wellington over 1,0 gola - 2,06 Noblebet, 37 minuta meczu.

Rezultat: 0:1

Ostatnia edycja:
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Nix vs Glory, 0-1, Kiwi nie grają źle, wynik nie odzwierciedla do końca sytuacji na boisku. Za miedziaka biorę 1x po @ 2,25 .. GL
Edit
Kilka razy blisko od zawału, okazji było sporo, pomijam sedziowanie, ot szkoda Nix, ale i tak zasłużyli na brawa...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +86
majekx 927,8K

majekx

Znawca A-League
Do przerwy 1:0 dla Perth. Nixi stracili największy atut, czyli grę z kontry. Próbują coś ugrać w ataku pozycyjnym, ale jak ba razie brak efektów. Perth zaczęło kontrować ale im nie wychodzi. Paradoksalnie przy wyjściach Glory zespół z Wellington ma większe szanse na gola.. zobaczymy co przyniesie druga połowa.

45' Nixi - Perth 0:1
Pobieram bts - @1,53 i ostrożniej 1 - @5,5

Zespół z Nowej Zelandii nie ma nic do stracenia, a w końcówce pierwszej połowy gra wyglądała coraz lepiej. Dwa razy bramkarz ratował Glory przed stratą bramki.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +100
lusy_b 69K

lusy_b

Znawca - Snooker
Trafne czytałem tutaj oceny, że obie ekipy nie są w formie. Całkiem sporo widać chaosu. Ale moje oko z przyjemnością patrzy na sytuacje podbramkowe. Są strzały, są parady bramkarskie, nasz kolega zarobił na rogach (gratulacje!). Mam nadzieję, że wszystko to wyraźnie wskazuje, że nie skończy sie na jednym golu. Trzymam kciuki za typ kolegi majekxa, jednak wydaje mi się, że optymalny tutaj jest rynek bramkowy. Notabene sam nasz Gospodarz mówi o tym w swoim poście tuż powyżej, między wierszami. :)
Post automatycznie złączony:

Rynek ocenia wyzej o 10-15 % (w zależności d buka) szansę, że raczej Wellingtona strzeli bramkę niż Perth podwyższy. A tymczasem od kilku minut siedzimy pod polem karnym Wellington.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +150
lusy_b 69K

lusy_b

Znawca - Snooker
Australio, Ty naprawdę nie chcesz bym Cie polubił! Gdyby nie paru gości z tego działu tobym sie obraził na ten kangurzy futbol! o_O

Otrzymane punkty reputacji: +65
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Australio, Ty naprawdę nie chcesz bym Cie polubił! Gdyby nie paru gości z tego działu tobym sie obraził na ten kangurzy futbol! o_O
:) nie ma się co obrażać, taka jest piłka, Nix grało, a Glory przechodzi dalej mimo, że "nie zasłużyło". Do tego stara prawda o niewykorzystanych sytuacjach, które się mszcza i miedziaki w piach... Dziś pod wozem... Nixom i tak należą się graty za cały sezon, za to że musieli się tulac po kontynencie i nie mogli przez virusa grać u siebie. Mimo tego fajnie grali, dziś nie wyszło. A Glory w tym sezonie nie kibicowalem i dalej też nie zamierzam... KTF!

Otrzymane punkty reputacji: +100
dr-joint 36,8K

dr-joint

Użytkownik
Dobra Piotery to jo dzisiej znowu ide w rzuty rożne, ostatnio nawet elegancko mi wchodzą winc próbuje dalej i daje over 4,5 rr WU @1.90 i over 5,5 @2.80. Myślę, że over 10,5 rr po @2.02 tyż jest dobrym pomysłem i za mniejszą stawkę spróbuje jeszcze over 12,5 rr @3.65 i się na live zobaczy co dalej.

4 x Ni mo rogów ni mo bramek nic ni mo, a szkoda szczempić...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +121
E 44,3K

emce15

Użytkownik
Brisbane - WU
Ja próbuje standardowo over goście 1,5, ostatni mecz to już chyba myślami w play-offach, bo to ich cel podstawowy. Ogólnie WU w formie, a Roar jak to oni w kratkę. Wiadomo beniaminek ale na poziomie😋 próbuję jeszcze rożne jak rzuca ofertę to wybiorę cos.

Roar - WU ov 1,5 goscie
Fortuna 2,32

edit. rogów nie było na fortunie więc chociaż nie wtopiłem :p a ten over to prawie prawie, był wybór z awansem ale wybrałem źle

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +80
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
I znowu w Sydney mamy ćwierćfinał : Roar vs WU.
Mecz z wieloma podtekstami mimo, że mamy beniaminka w tej parze. Pokrótce napastnikiem United miał być Scott McDonald, lecz "uciekł" właśnie do Brisbane. U "gośći" wylądowałem Besart Berisha, który swoje sukcesy w A - league odnosił także z Roar. Do tego moja "klątwa" i zostaje mi tylko "live"... Przedmeczowo jakby mnie kto pytał to skłonny bym był ew. rzucić drobne na x po @ 3,20... Wyrównanie ekipy, postacie nietuzinkowe w każdym teamie, składy optymalne, ciekawi trenerzy, może też iskrzyc, bo Berisha nie tylko strzela bramki ale od czasu do czasu lubi dostać żółtą czy czerwoną kartkę... Na razie to tyle. Niech dziś triumfuje lepszy... Choćby i po karnych :)
Edit
Po 98 min. 0-1, WU gra dalej, gratulacje!

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +29
lusy_b 69K

lusy_b

Znawca - Snooker
Przejrzałem sobie składy i staty i mam takie wrażenie, że goście powinni wziąć ten mecz. Powody: potężny napad, oczywiście z Berishą, ma do tego Burgessa, idealnego asystenta. Ich statystyki wyjazdowe są odrobinę tylko gorsze, a bramkowe nawet lepsze od domowych Rykow. Zresztą gra będzie na neutralnym stadionie w Sydney, więc kto tu jest w domu?! Do tego dziwnie mi wygląda para pomocników Roar: Kim, Ridenton. Ściągnięci w lipcu? No i to zdobywanie po jednej bramce na mecz najczęściej, to chyba u Kangurów nie wygląda przekonująco. Powiedzcie coś szybko bo ręka mnie świerzbi, a nie chciałbym umoczyć tak jak wczoraj

P 24,1K

pescarabajo

Użytkownik
Cześć panowie.
Ja idę w stronę gości. Western over 1,5 - 2.25 i over 3,5 w meczu - 3.01 wszystko fortuna. Skad taki duży over? Przysnil mi się wynik 3:3 do przerwy 😂
Powodzenia :)

lusy_b 69K

lusy_b

Znawca - Snooker
W przerwie pozwoliłem sobie pobrać over 6,5 kartek. Ten sędzia co prawda jest ślepy, przecież powinien już 1 czerwo pokazać w 1 połowie, poza tym jego statystyki nie są korzystne dla tego zakładu, ale piłkarze wręcz się proszą o kartoniki, więc ryzykuję za drobne.
sts -2,79 ( w przerwie, teraz już kursy stoją wyżej).

Rezultat: 2+3=5 Gdy na boisku jest sędzia Beath należy uciekać z krzykiem z rynku kartek.

Ostatnia edycja:
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
W przerwie pozwoliłem sobie pobrać over 6,5 kartek. Ten sędzia co prawda jest ślepy, przecież powinien już 1 czerwo pokazać w 1 połowie, poza tym jego statystyki nie są korzystne dla tego zakładu, ale piłkarze wręcz się proszą o kartoniki, więc ryzykuję za drobne.
sts -2,79 ( w przerwie, teraz już kursy stoją wyżej).
Mecz jest zacięty, Burgess przez chwilę kustykal, co chwile jest śpięcie, nie za ładny moment meczu... WU mieli okazję na podwyższenie wyniku...
Edit
90 min over 1,5 po @ 6,0 symbolicznie, jak już to teraz :)
Edit
Woleli się napierdzielac na koniec niż strzelać bramki....
Edit2
98 min. Ft 0-1, mecz na styku, na koniec mało się nie pozabijali, sędzia z kosmosu, WU i Rudan przechodzą dalej....
Edit3
Po Australii zapraszam do Irlandii gdzie Psychosocial psychosocial podał typ na The Blues, z którym i mi jest po drodze. GL!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom