>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Ja przegrywam, Ty wygrywasz!

Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
Kupon nr 25

Włochy/ Serie B/ Playoff

Frosinone - Pordenone
Data: 09.08.2020 g.21
Typ: powyżej 0,5 gola HT
Kurs: 1,55 (0-0)

Stawka: 3j
EWK: 4,65j
Saldo: +13,26

Bukmacher: Betsson

Ostatnia edycja:
Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
Kupon nr 26

Norwegia/ 1st Division

Tromsø IL - Sandnes Ulf
Data: 10.08.2020 g.18
Typ: dokładna ilość goli HT: 1-2
Kurs: 1,60 (2-0)

Stawka: 12j
EWK: 16,90j
Saldo: +18,16

Bukmacher: BetX

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +65
Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
Minęła pierwsza dekada sierpnia czyli
pora na wstępne podsumowanie zabawy 1-2gHT.

Ilość kuponów: 26
Średni kurs kuponu: 1,94
Kupony na TAK: 11
Kupony na NIE : 15
Skuteczność: 42,3%

Suma postawionych stawek: 151j
Suma wygranych: 169,16j
Zysk/Strata: +18,16j

Saldo: +1018,16
Yield: +12,03%

Większych cudów nie ma ale najgorzej też nie jest?
Dobrze, że trochę na plus, taki wynik po 26 kuponach daje nadzieję, że miesiąc zakończę z pozytywnym rezultatem. Pożyjemy, zobaczymy ☺

Otrzymane punkty reputacji: +53
P 102,3K

przestrzalninja

Użytkownik
no nie wiem czy jest tak dobrze jak sie wydaje... mimo tego, ze bedzi iz sie czepiam i takie tam to wole naga prawde niz ladnie ubrane klamstwo

Suma postawionych stawek: 151j
Suma wygranych: 169,16j
Zysk/Strata: +18,16j

a tak wyglada to bez kuponu nr 10

Suma postawionych stawek: 91j
Suma wygranych: 79,4j
Zysk/Strata: -11,6j

yield odwrotny do tego w temacie.

przy kontynuacji takiej gry raczej za dobrze nie bedzie. kupon o ktorym wspominalem to 39,7 procent wszystkich postawionych stawek czyli wzglednie duzo... nie znam sie na systemach itp. ale znam sie na anomaliach. bez juventus - lyon wyglada to jeszcze gorzej. minimalna stawka 0,5 maksymalna 60 czyli roznica 120 razy... jestem krytyczny wobec siebie i swoich bledow a powielanie bledow niewrozy dobrze w przyszlosci. im wiekszy rozrzut miedzy stawkami tym gorzej i selekcja typow oraz zielony temat jest zludzeniem dobrej gry. wiem, jestem bardzo mily 🙃 juz to slyszalem hehe :)

Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
P przestrzalninja dobrze, że się czepiasz i analizujesz. To świadczy, że próbujesz logicznie myśleć i chwała za to.

Inna sprawa, że tutaj z przykrością zauważam, iż Twoje podejście do tematu jest co najmniej dziwne.
Gdybym nie zagrała kuponu nr 10 zabawa straciłaby jakikolwiek sens gdyż w tym momencie stałabym się sponsorem bukmachera BetX.
Zatraciłeś się nieco gdyż przypomnę, że aby wygrać i być na plusie kupony należy bezwzględnie trafiać i wygrywać.
Temat jest obecnie zielony i nie jest to złudzenie gdyż liczby nie kłamią. Jest na plusie ponieważ postawiłam kupon nr 10 czyli chcąc, nie chcąc, musisz uznać, że była to przemyślana strategia, prawda?
Idąc tym tropem nie można nazwać czyjejś przemyślanej strategii błędem dopóki przynosi korzyści. Ta korzyść obecnie jest i nie można temu zaprzeczyć.
Mówimy o tu i teraz.
Jeśli będę na minusie wówczas będzie można powiedzieć o niepowodzeniu.
Pytanie, które się nasuwa - czy jeśli przekroczę limit i przegram również będziesz to uznawał za złudzenie? Pytam bo może nie do końca rozumiesz sensu zabawy?

Ja rozumiem, że wszystko jest złudzeniem ludzkiego umysłu, nawet samo istnienie ale my tu się bawimy i przyznaję, że wyciągasz niezrozumiałe dla mnie wnioski.
Bo zakładam, że nie napisałeś krytycznego komentarza tylko aby napisać? To byłoby bezsensowne.
Dopóki jest zielono to jest zielono, nic bardziej prostszego?
Różnice w stawkowaniu są właśnie po to, żeby mieć szansę uzyskania przewagi. To strategia i tyle.
Gdybym teraz zakończyła grę to co byś powiedział, że moje pieniądze na koncie są złudzeniem?
Bo tak rozumiem Twój tok myślenia. Inny przykład?
Gdybym wygrała szóstkę w totka skreślając systemem siedem liczb, również napisałbyś, że wygrana nie ma racji bytu, ponieważ gdybym skreśliła sześć to bym nie wygrała?

Liczą się fakty. Tego chyba nie podważysz? Więc spokojnie. Jak przegram, będziemy dalej analizować. A dziś czy jutro to już nie ma znaczenia. Obecnie jest zielono i tyle.

Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
Kupon nr 27

Szwecja/ Superretan

Akropolis IF - GIF Sundsvall
Data: 11.08.2020 g.19
Typ: powyżej 1,5 gola HT
Kurs: 2,60 (0-1)

Stawka: 1j
EWK: 2,60j
Saldo: +17,16

Bukmacher: Betsson

Ostatnia edycja:
P 102,3K

przestrzalninja

Użytkownik
P przestrzalninja dobrze, że się czepiasz i analizujesz. To świadczy, że próbujesz logicznie myśleć i chwała za to.

Inna sprawa, że tutaj z przykrością zauważam, iż Twoje podejście do tematu jest co najmniej dziwne.
Gdybym nie zagrała kuponu nr 10 zabawa straciłaby jakikolwiek sens gdyż w tym momencie stałabym się sponsorem bukmachera BetX.
Zatraciłeś się nieco gdyż przypomnę, że aby wygrać i być na plusie kupony należy bezwzględnie trafiać i wygrywać.
Temat jest obecnie zielony i nie jest to złudzenie gdyż liczby nie kłamią. Jest na plusie ponieważ postawiłam kupon nr 10 czyli chcąc, nie chcąc, musisz uznać, że była to przemyślana strategia, prawda?
Idąc tym tropem nie można nazwać czyjejś przemyślanej strategii błędem dopóki przynosi korzyści. Ta korzyść obecnie jest i nie można temu zaprzeczyć.
Mówimy o tu i teraz.
Jeśli będę na minusie wówczas będzie można powiedzieć o niepowodzeniu.
Pytanie, które się nasuwa - czy jeśli przekroczę limit i przegram również będziesz to uznawał za złudzenie? Pytam bo może nie do końca rozumiesz sensu zabawy?

Ja rozumiem, że wszystko jest złudzeniem ludzkiego umysłu, nawet samo istnienie ale my tu się bawimy i przyznaję, że wyciągasz niezrozumiałe dla mnie wnioski.
Bo zakładam, że nie napisałeś krytycznego komentarza tylko aby napisać? To byłoby bezsensowne.
Dopóki jest zielono to jest zielono, nic bardziej prostszego?
Różnice w stawkowaniu są właśnie po to, żeby mieć szansę uzyskania przewagi. To strategia i tyle.
Gdybym teraz zakończyła grę to co byś powiedział, że moje pieniądze na koncie są złudzeniem?
Bo tak rozumiem Twój tok myślenia. Inny przykład?
Gdybym wygrała szóstkę w totka skreślając systemem siedem liczb, również napisałbyś, że wygrana nie ma racji bytu, ponieważ gdybym skreśliła sześć to bym nie wygrała?

Liczą się fakty. Tego chyba nie podważysz? Więc spokojnie. Jak przegram, będziemy dalej analizować. A dziś czy jutro to już nie ma znaczenia. Obecnie jest zielono i tyle.
normalne mam podejscie. znasz typera, ktory w realnym zyciu pozwala sobie na roznice 120 razy w stawkowaniu? wiem, ze to tylko zabawa, ale wielokrotnie wspominalas o tym, ze lubisz systemy i rozkminiac. wiem, ze dla was to tylko zabawa, ale ktos to moze wziac na serio i probowac to powtorzyc przy wiekszych stawkach, bo zobaczy zielony temat. zielono jest, bo mozna sobie manipulowac stawkami, ale tylko tutaj. jest jakies ograniczenie w realnym zyciu, ktorego nie da sie odzwierciedlic. kilkukrotnie wspominalas o tym, ze szukasz zlotego srodka to to nie jest zloty srodek... ja rozumiem, ze mozna sobie grac za 1j sto kuponow byc na minus 10 w ogolnym rozrachunku i zagrac jeden kupon za 30 tylko po to, zeby bylo zielono.

anomalia pokazuje gdzie jestesmy. im bardziej splaszczona roznica miedzy maksimum a minimum tym lepiej, bo w dlugim okresie gry na duzej probie wychodzimy na plus a typy, ktore wybieramy i droga ktora podazamy sa dobre. im wiecej anomalii tym gorzej dla realizmu. przy takim rozrzucie 120x miedzy minimum a maksimum ma sie ograniczone pole manewru. a zakladam, ze ten rozrzut moze byc wiekszy, bo reguly tematu daja na to przyzwolenie zycie juz nie...

fajny przykla z totolotkiem tzn. demagogia... ja przytoczylem twoje liczby i twoje dane... nie wiem co to ma wspolnego z totolotkiem xd normalne jest, ze wyklucza sie anomalie z systemow, bo anomalia zaburza rzeczywistosc. powodzenia zycze, ale wolalbym, zeby nikt tego nie kopiowal w rzeczywistosci.

wiem, ze grasz realnie, ale ma to swoje ograniczenia i pokazuje zla selekcje typow. rownie dobrze inter mogl sie skonczyc porazka i co wtedy? przeciez to jest hazard ;p to jest moje zdanie moze ktos inny to przeczyta zatrzyma sie nad tym i pomysli jaka jest roznica kiedy minimalna stawka to 10zl czy bylby wstanie zaryzykowac 1200zl grajac wiekszosc zaklad

nie, kupon nr 10 to hazard mozesz sie z tym zgodzic lub nie, moze ktos to przeczyta i nie pojdzie ta droga ;p wylaczylem kupon 10 z tematu i byl minus. oprocz tego chyba kupon juventus - lyon pokazywal, ze selekcja typow jest zla. 1/25 wszystkich kuponow czyli 4 procent... dla mnie to co robisz to jest hazard, bo wiekszosc typow podmienionych z kuponem nr 10 dawaloby minus... wiec przyszlosc mowi, ze takie anomalie daja wieksze prawdopodobienstwo trafienia meczu, ktory przyniesie strate a nie zysk to chyba oczywiste? czy sie myle? nie zaryzykowalas 60j na ten konkretny mecz, bo byl pewniejszy od innych a tylko dlatego zeby wyjsc na plus, wiec przy takiej selekcji typow to sie moze zle skonczyc.

tak, liczby klamia. jak jest tutaj jakis statystyk albo analityk z zawodu co to czyta to moze potwierdzic, ze kiedy pojawia sie anomalia to liczby klamia.

czy naprawde nikt tego nie widzi? xd nie bede juz sie wypowiadal, bo to troche nielogiczny jestem xd ale moze ktos postronny to przeczyta w koncu forum ogolnodostepne. chyba niewarto sie czepiac lepiej niech kazdy robi swoje powodzenia wszystkim zycze i duzo usmiechu na twarzy xd

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Nie chcę się wtrącać w waszą dyskusję, ale chyba kolega P przestrzalninja ma na myśli, że w kuponie nr 10 odeszłaś od przyjętych założeń/systemu i zagrałaś za 60j kiedy normalnie grasz za 1j, 5j lub nawet 0,5j... Mecz Juventusu tez był za 20j... Jeśli te 60j i 20j mieszczą się w tym systemie i założeniach jakie przyjęłaś to ok, ale jeśli nie... to oznacza, że nie grasz systemem tylko po prostu swoją grę... Ja sam wielokrotnie tak grałem, że dawałem bardzo różne stawki... Z reguły wychodziłem dobrze na tym, ale ja nigdy nie byłem zwolennikiem matematyki tylko wszystkiego więc wchodzimy w tym momencie w całkowicie inną strategię grania....

Powiedzmy, że można grać przyjętym systemem matematycznym np. progresją i się go bezwzględnie trzymać, systemem mieszanym np progresja z modyfikacjami, po prostu grać z analiz sportowych...

Jeśli włączyłaś system mieszany to w kuponie nr 10 albo byłaś bardzo pewna wyniku i dodatkowo poddałaś typ dużej analizie sportowej i dlatego 60j lub rzeczywiście hazard... :)

Tym nie mniej kolega P przestrzalninja ma rację bo jeśli opuszczamy system to często się to źle kończy... Dla mnie właśnie zaletą matematycznej gry jest to, że jest to dobry hamulec antyhazardowy bo gra się wyłącznie w granicach systemu... I na tym skupiałbym jego największą zaletę... Natomiast uważam, że żeby być naprawdę dobrym/zawodowym typerem trzeba grać po prostu po solidnej analizie sportowej uwzględniając czynniki matematyczne, ale nigdy na odwrót... Chodzi więc o to, czy zaczynasz grać po prostu czy grasz wciąż systemem...

Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
...w kuponie nr 10 odeszłaś od przyjętych założeń/systemu i zagrałaś za 60j kiedy normalnie grasz za 1j, 5j lub nawet 0,5j... Mecz Juventusu tez był za 20j...
Nie mam żadnych założeń. Oprócz tego, żeby trafić 1-2g HT.
Stawki dobieram wyłącznie żeby osiągnąć zysk. Typowa gra progresywna, żadnej filozofii.

Otrzymane punkty reputacji: +26
Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
Kupon nr 28

UEFA/ Liga Europy

Shakhtar Donetsk - FC Basel
Data: 11.08.2020 g.21

Stawka: 2j
EWK: 2,82j

------------------------------------------

Kupon nr 29

UEFA/ Liga Europy

Wolverhampton - FC Sevilla
Data: 11.08.2020 g.21
Kurs: 1,75 (0-0)

EWK: 3,08j
Saldo: +15,98

Ostatnia edycja:
Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
Kupon nr 30

Szwecja/ Allsvenskas

Djurgårdens IF - Mjällby AIF
Data: 12.08.2020 g.19
Kurs: 1,60 (0-1)

Stawka: 8j
EWK: 11,26j

-------------------------------------

Kupon nr 31

Szwecja/ Superettan

GAIS Göteborg - Degerfors IF
Data: 12.08.2020 g.19
Kurs: 1,60 (0-0)

Saldo: +17,24

Ostatnia edycja:
malyenter1 2,2K

malyenter1

Użytkownik
normalne mam podejscie. znasz typera, ktory w realnym zyciu pozwala sobie na roznice 120 razy w stawkowaniu? wiem, ze to tylko zabawa, ale wielokrotnie wspominalas o tym, ze lubisz systemy i rozkminiac. wiem, ze dla was to tylko zabawa, ale ktos to moze wziac na serio i probowac to powtorzyc przy wiekszych stawkach, bo zobaczy zielony temat. zielono jest, bo mozna sobie manipulowac stawkami, ale tylko tutaj. jest jakies ograniczenie w realnym zyciu, ktorego nie da sie odzwierciedlic. kilkukrotnie wspominalas o tym, ze szukasz zlotego srodka to to nie jest zloty srodek... ja rozumiem, ze mozna sobie grac za 1j sto kuponow byc na minus 10 w ogolnym rozrachunku i zagrac jeden kupon za 30 tylko po to, zeby bylo zielono.

anomalia pokazuje gdzie jestesmy. im bardziej splaszczona roznica miedzy maksimum a minimum tym lepiej, bo w dlugim okresie gry na duzej probie wychodzimy na plus a typy, ktore wybieramy i droga ktora podazamy sa dobre. im wiecej anomalii tym gorzej dla realizmu. przy takim rozrzucie 120x miedzy minimum a maksimum ma sie ograniczone pole manewru. a zakladam, ze ten rozrzut moze byc wiekszy, bo reguly tematu daja na to przyzwolenie zycie juz nie...

fajny przykla z totolotkiem tzn. demagogia... ja przytoczylem twoje liczby i twoje dane... nie wiem co to ma wspolnego z totolotkiem xd normalne jest, ze wyklucza sie anomalie z systemow, bo anomalia zaburza rzeczywistosc. powodzenia zycze, ale wolalbym, zeby nikt tego nie kopiowal w rzeczywistosci.

wiem, ze grasz realnie, ale ma to swoje ograniczenia i pokazuje zla selekcje typow. rownie dobrze inter mogl sie skonczyc porazka i co wtedy? przeciez to jest hazard ;p to jest moje zdanie moze ktos inny to przeczyta zatrzyma sie nad tym i pomysli jaka jest roznica kiedy minimalna stawka to 10zl czy bylby wstanie zaryzykowac 1200zl grajac wiekszosc zaklad

nie, kupon nr 10 to hazard mozesz sie z tym zgodzic lub nie, moze ktos to przeczyta i nie pojdzie ta droga ;p wylaczylem kupon 10 z tematu i byl minus. oprocz tego chyba kupon juventus - lyon pokazywal, ze selekcja typow jest zla. 1/25 wszystkich kuponow czyli 4 procent... dla mnie to co robisz to jest hazard, bo wiekszosc typow podmienionych z kuponem nr 10 dawaloby minus... wiec przyszlosc mowi, ze takie anomalie daja wieksze prawdopodobienstwo trafienia meczu, ktory przyniesie strate a nie zysk to chyba oczywiste? czy sie myle? nie zaryzykowalas 60j na ten konkretny mecz, bo byl pewniejszy od innych a tylko dlatego zeby wyjsc na plus, wiec przy takiej selekcji typow to sie moze zle skonczyc.

tak, liczby klamia. jak jest tutaj jakis statystyk albo analityk z zawodu co to czyta to moze potwierdzic, ze kiedy pojawia sie anomalia to liczby klamia.

czy naprawde nikt tego nie widzi? xd nie bede juz sie wypowiadal, bo to troche nielogiczny jestem xd ale moze ktos postronny to przeczyta w koncu forum ogolnodostepne. chyba niewarto sie czepiac lepiej niech kazdy robi swoje powodzenia wszystkim zycze i duzo usmiechu na twarzy xd
W regulaminie jest napisane :
" 3. Dopuszczalna jest absolutnie dowolna strategia gry, w tym: gra płaskimi stawkami, progresja, agresywna progresja, nagłe zawyżanie stawek podczas gry, desperackie ratowanie statystyk, gra na minimalny zysk – np. 40 kuponów za 1j po kursie 1,05 w danym miesiącu. Dopuszczalna jest także gra po 100j na każdy kupon. Każdy uczestnik ma pełną dowolność własnego systemu gry. Wszystko w granicach limitu 1000j, którego utracenie spowoduje utratę możliwości dalszej gry do końca danego kwartału, oraz nieprzekraczalnego limitu stawki na kupon 100j. "
Camilla P. Camilla P. stosuje grę progresywną więc nie wiem o co chodzi równie dobrze mogła nie trafić tego typu. P przestrzalninja w każdym temacie i na każdym forum tylko się przemądrzasz a swojego tematu nie potrafisz ogarnąć . Nikt cię nie zmusza ale pokaż co potrafisz i udowodnij wszystkim jaką posiadasz wiedzę na temat obstawiania i pokaż naprawdę przecudowne twoje typy.
Nie chcę się wtrącać w waszą dyskusję, ale chyba kolega P przestrzalninja ma na myśli, że w kuponie nr 10 odeszłaś od przyjętych założeń/systemu i zagrałaś za 60j kiedy normalnie grasz za 1j, 5j lub nawet 0,5j... Mecz Juventusu tez był za 20j... Jeśli te 60j i 20j mieszczą się w tym systemie i założeniach jakie przyjęłaś to ok, ale jeśli nie... to oznacza, że nie grasz systemem tylko po prostu swoją grę... Ja sam wielokrotnie tak grałem, że dawałem bardzo różne stawki... Z reguły wychodziłem dobrze na tym, ale ja nigdy nie byłem zwolennikiem matematyki tylko wszystkiego więc wchodzimy w tym momencie w całkowicie inną strategię grania....

Powiedzmy, że można grać przyjętym systemem matematycznym np. progresją i się go bezwzględnie trzymać, systemem mieszanym np progresja z modyfikacjami, po prostu grać z analiz sportowych...

Jeśli włączyłaś system mieszany to w kuponie nr 10 albo byłaś bardzo pewna wyniku i dodatkowo poddałaś typ dużej analizie sportowej i dlatego 60j lub rzeczywiście hazard... :)

Tym nie mniej kolega P przestrzalninja ma rację bo jeśli opuszczamy system to często się to źle kończy... Dla mnie właśnie zaletą matematycznej gry jest to, że jest to dobry hamulec antyhazardowy bo gra się wyłącznie w granicach systemu... I na tym skupiałbym jego największą zaletę... Natomiast uważam, że żeby być naprawdę dobrym/zawodowym typerem trzeba grać po prostu po solidnej analizie sportowej uwzględniając czynniki matematyczne, ale nigdy na odwrót... Chodzi więc o to, czy zaczynasz grać po prostu czy grasz wciąż systemem...
pytasz czemu zagrała za 60 jednostek skoro normalnie gra za 1,2,5 jednostek? Chciała odrobić i odrobiła to jest tylko zabawa i już w realu pewnie by tak nie postąpiła . Zabawa bez zasad stawiasz ile chcesz do 100j . Jakby przegrała to by straciła by była więcej do tyłu to też było ryzyko.

Otrzymane punkty reputacji: +28
Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
...Chciała odrobić i odrobiła to jest tylko zabawa i już w realu pewnie by tak nie postąpiła....
Jak nie, jak tak? 😃
Gram za realną kaskę. Pierwszy, lepszy kupon:
20200812_165953.png

Wpłaciłam tysiaka i do przodu, jak się bawić to się bawić, na sucho nie ma tego smaczku 🙃 Jak przegram to świat się nie skończy 😉

Otrzymane punkty reputacji: +94
Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
Kupon nr 32

Szwecja/ Allsvenskas

IF Elfsborg - Falkenbergs FF
Data: 13.08.2020 g.19
Kurs: 1,60 (4-0)

Stawka: 7j
EWK: 9,86j
-------------------------------------------

Kupon nr 33

Szwecja/ Allsvenskas

IFK Norrköping - Hammarby IF
Kurs: 1,60 (0-1)

-----------------------------------------

Kupon nr 34

Szwecja/ Allsvenskas

IK Sirius - Helsinborgs IF

Saldo: +11,88

Bukamcher: BetX

Ostatnia edycja:
Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
Kupon nr 35

Europa/ Liga Mistrzów

RB Lipsk - Atletico Madryt
Data: 13.08.2020 g.21
Kurs: 1,70 (0-0)

Stawka: 22j
EWK: 32,91j
Saldo: -10,12j

Ostatnia edycja:
Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
Kupon nr 36

Europa/ Liga Mistrzów

FC Barcelona - Bayern Monachium
Data: 14.08.2020 g.21
Kurs: 1,60
----------------------------------

Norwegia/ 1st Division

Stjørdals/Blink - Sogndal IL
Data: 14.08.2020 g.18
Kurs: 1,60 (1-2)

Kurs łączny: 2,56
Stawka: 28j
EWK: 63,08j

Saldo: -38,12

Ostatnia edycja:
Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
Kupon nr 37

Europa/ Liga Mistrzów

FC Barcelona - Bayern Monachium
Data: 14.08.2020 g.21
Kurs: 1,60 (1-4)

Stawka: 100j
EWK: 140,80j

Saldo: -138,12

Jak można nie trafić czterech meczów pod rząd bez jednej i dwóch bramek do przerwy?
Trzeba mieć Kamila na imię 🙃
Praktycznie w każdym meczu pada jedna lub dwie do przerwy. Ale ja mam wyjątkowy talent do wybierania spotkań 😂

Ostatnia edycja:
Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
Kupon nr 38

Norwegia/ Eliteserien

Sarpsborg - Molde FK
Data: 15.08.2020 g.16
Kurs: 1,60 (1-0)

Stawka: 100j
EWK: 140,80j